בשביל לקבל פרספקטיבה..

Free Fallin

New member
בשביל לקבל פרספקטיבה..

האם מתחילת קורס ועד סופו ניתן לשפר את הציון אפילו ב150 נקודות?..
לא אכפת לי סטטיסטי או לא סטטיסטי.. אני חייבת לדעת
אחריי שבועיים אני עומדת על 610.. עיקר הבעיה שלי כמותי, אנגלית סבבה פלוס, מילולי עוד לא התחלנו ללמוד..
חייבת תקווה שזה לא לחינם

nofi1456

New member
היי :)

תראי...אפשר לשפר ב150 נקודות...אם את אומרת שהכמותי הוא בעיה אצלך, הקורסים שמים דגש גדול על כמותי אז יהיו לך המון כלים שיעזרו לך להישתפר..את רק בתחילת הדרך..את לא תעצרי ב610 (תלוי כמובן במידת ההשקעה שלך).
אבל..יש הבדל בין 150 ל150..
הרבה יותר קל להישתפר מ-500 ל650, מאשר 610 ל760.
אמנם שניהם זה הפרש של 150 נק', אבל 760 זה ציון מטורף!
לא בלתי אפשרי, אבל צריך לעבוד קשה מאוד.
ואני בטוחה שהקורס שאת לוקחת הוא לא לחינם..תעזרי בו הכי הרבה שאת יכולה.

בהצלחה :)

מיקה5544

New member
שיפור ציון

בטח שאפשר! חחחחח אחרי שבועיים את עוד ממש ממש ממש בתחילת הדרך!!!
אני עשיתי ביואל גבע ושם לא נותנים ציונים אבל אני יכולה להגיד לך שהמבחן פתיחה שלי עמד על משהו כמו 57% ובסימולציות במרתון הגעתי לסביבות ה86%. אפשר לשפר המון!

Free Fallin

New member
תודה לשתיכן..

קצת עפתי על ה150 נק שיפור, אני פשוט מרגישה סתומה כי בכמותי אני רק מנחשת. האפקט של הזמן גומר אותי.
אז אם אני לא מצליחה לשפר את זה אני מקווה שהמילולי והאנגלית יצילו אותי..זה מה שרציתי לבדוק,אם יש לאן לשאוף חח

מיקה5544

New member
שיפור

שמעי באמת שאין לך מה לוותר על הכמותי כבר בשלב הזה, יש לך עוד כלכך הרבה זמן ועוד המון תרגול שאין סיכוי שלא שתתפרי
אני עד תקופת המרתון הייתי מצליחה קבוע בפרקים כמותיים רק 12 או 13 ובמרתון עליתי לבין 16-18 מתוך 20!
פשוט תמשיכי לתרגל ותתני לזמן לעשות את שלו, פשוט לפעמים לא נסגרים על החומר עד שלב יותר מאוחר ..

MissStush

New member
היי

הטיפ הכי חשוב שלי אלייך הוא- הפסיכומטרי הוא מבחן פסיכולוגי. הכי חשוב זה להירגע ולהרפות וללמוד לא לתת לטעויות או לחוסר זמן להלחיץ אותך, וכך תוכלי לעבוד על עניין שיפור הטעויות ושמירה על פוקוס.
הפרק הכמותי הוא הפרק שבו יש את השיפור הכי גדול בפסיכומטרי, אז אל תדאגי. פשוט תתרגלי הרבה ותצברי ביטחון.
מקווה שעזרתי :)

למעלה