בשביל מי אני עובדת?

Tami me

New member
בשביל מי אני עובדת?

הועבר אלי במסר הערב לא משנה ממי ========================================================= את מתנדבת אצל מישהו? אז מה האינטרסט שלך לתקוף את גרמן? אני פשוט מאוכז מדרך ניהול שלה! אגב הדובר הראשי שלה, איל אורון, מס´ 6 ברשימה. ========================================================= אין לי בעיה לענות בצורה גלויה. אינני מתנדבת של אף אחד ממש אינני יודעת עדיין למי אצביע לפני כחודש הייתי באיזשהו מפגש ובסיומו דיברו על הבחירות הקרובות רוב האנשים העלו ביקורות קשות על ראש העיריה- אמרו שהיא קרה, מתנכרת בזבזנית ועוד דברים כמה סיפרו על טראומות ממפגש עם פקידי העיריה ומנסיונות לפנות אליה נכנסתי לפורום באופן מקרי וגיליתי חבורות יחצנים שהגרועה, הצעקנית והמטופשת ביותר היא כידוע של ראש עירנו עם ההתלקקות הבלתי נפסקת הם ממש עושים לה שירות רע. ממש יחצנות ברמה הגרועה והמטופשת ביותר. בינתיים התוודעתי להצפה של תיבת הדואר בפרוספקטים מלאים בסיסמאות מצחיקות וגם בפירסומות בכל אמצעי המדיה הבנתי שהגברת ממש היסטרית וזורקת כסף בכמויות אם היא כל כך טובה אז למה צריך לפמפם לנו זאת עשר פעמים ביום על הדברים שידעתי לפני שבאתי לכאן התווספו עוד הרבה סיפורים פיקנטים בקיצור משעשע איתכם ובטח יהיה מאוד משעמם אחרי הבחירות כי אז הכל יחזור למה שהיה קודם ראש העיריה שוב תתעלם מהעיתונות ומאיתנו הביזבוזים יימשכו, הדוסים ימשיכו לקבל הקצבות ומיקאוות, ימשיכו לשדוד מאיתנו את הגנים וממש לא יהיה למי לפנות כי אשת לב הברזל כבר אמרה לנו כי ממש לא איכפת לה מה אנחנו חושבים עליה. היא כבר יודעת יותר טוב מאיתנו מה טוב לנו. כמו שאמרה פעם מרי אנטואנט "אם אין לחם תאכלו עוגות" ובתרגום גרמני - תקפצו לי

eopeace

New member
מערכת בחירות

כיוון שאת יושבת בפורום, כותבת ומספרת סיפורים, מראה סרטי תעמולה ומנסה לשכנע - לכאן או לכאן - לא משנה ממש אם בעד או נגד, את עושה תעמולת בחירות. כיוון שכמוך יש עוד כמה אנשים שעושים תעמולת בחירות (לא יותר מדי, אבל נורא צועקים), יעל גרמן עושה גם כן - הרי את לא יכולה לצפות שראש עיר המתמודדת לקדנציה נוספת תשב בבית ולא תעשה כלום? ולצערי, נקלעה הרצליה למערכת בחירות קשה ומלאת רגשות וההשמצות כלפי יעל גרמן עוברות כל גבול שאני הכרתי, יעל גרמן צריכה להשתמש בתעמולת הבחירות על מנת להראות ולהסביר מדוע יש לבחור בה מחדש - וזה נשמע הגיוני לחלוטין. מצד שני, את יושבת ומשתמשת בכינוי "דוסים" שאני זנחתי אותו בגיל 5 פלוס מינוס כשהבנתי שזה לא במקום - אז כנראה שאיתך צריך לדבר בשפה אחרת. אני שמח שציינת שאני מס' 6 ברשימה (לא הסתרתי זאת אף פעם), אבל אני לא מבין את ההקשר הנוכחי - ואני ודאי לא ראוי כאן לתארים.

Tami me

New member
כרגיל אתם מתקשים בהבנה

צירפתי את המסר שנשלח אלי. לא אני ציינתי את מקומך. למי ששלח אלי כנראה היה חשוב לציין את מקומו של ראש היחצנים כאן (אתם כנראה פועלים כקבוצה שמקבלת משימות. בן אליעזר מפקח עליכם?). אם לא הייתי רואה את הקירקס שלכם אז כנראה אחרי הודעה קטנה לא הייתי נכנסת יותר. אבל כנראה הצגת ההתלקקות הבלתי נפסקת משכה אותי כל פעם חזרה לכאן. זה שאתה היסטרי שלא תבחר אני מבינה. מקום שישי כנראה לא לגמרי ריאלי ואתה כל הזמן מנסה לשכנע. אבל מה פשר ההיסטריה שלה? רוב תושבי הרצליה אינם מכירים אותה ולכן יש לה פור טבעי על המועמדים האחרים. עם התשבוחות שדובריה הרעיפו עליה אפשר למלא ספר בדיחות עב כרס. שתזרוק את כל היחצנים הקשקשנים ותתיצב מול הציבור פרונטלית ותגיד - כאן הצלחתי וכאן לא הצלחתי אבל אני אעשה הכל כדי לתקן מה שלא תקין. במקום זה אנחנו מתבדחים על הסיסמא היומית שלה ומתבשרים כי היא עדיין יודעת טוב יותר מאיתנו מה טוב לנו. השעה מאוחרת מחר יום עמוס של ערב חג (עשרים אורחים אצלנו) אז שיהיה לכם לילה טוב

למעלה