בשביל מסטיק (וכל מי שמבין)

3310 4ever

New member
בשביל מסטיק (וכל מי שמבין)

את נראית (יותר נכון נשמעת) כמו אחת שמתעניינת ויודעת הכל (זאת מחמאה...)וגם לך יש 3310, אז תגידי, את יודעת מאיפה אפשר להשיג סוללת ליתיום בארץ ל3310?

Nokia Fan

New member
לצערי...

הייתי לא מזמן אצל יורוקום ושאלתי על סוללת ליתיום. הם אמרו שאין להם...

3310 4ever

New member
אני יודע שביורוקום אין...

אבל מה עם המייבאים הפרטיים

לפי דעתי חוצפה שאין ליורוקום

בכל אופן קוד המוצר הוא BLC-2 אפשר לחפש באינטרנט ולמצוא

3310 4ever

New member
לפי דעתי...

כל מה שהם לא מייבאים זה חוצפה (אתם יודעים איזה כבד זה לסחוב בכיס 133 גרם??? ועוד בגלל שאיזה חברה פלצנית לא מוכנה לייבא סוללת ליתיום) ומה שהם כן מייבאים זה בכלל חוצפה (הנה חלק מהמחירון שלהם:) פאנל ל-3210 = 70 שקל (מה???? לא נראה לכם שהגזמתם) פאהל ל-3310 (בלי ציורים- פשוט) = 59 שקל תופסן לחגורה ל3210 = 35 שקל תופסן לחגורה ל8210 = 55 שקל דיבורית לסדרות 32XX ו82XX- שלושים וחמש שקל (ואני מדבר על האוזניה... לא על הדיבורית לרכב) זה פשוט גניבה! חוץ מהקנס החודשי שאני משלם על המכשיר אני צריך לשלם עוד 60 שקל על פאנל (מה אני רוטשילד? 900 שקל המכשיר!). ואם שמתם לב- ככל שהמכשיר יוקרתי יותר- כך ה- Accesories בשבילו יותר יקרים...

מ ס ט י ק

New member
לא...

האמת שגם אני רציתי לקנות סוללת ליתיום... הכי פשוט... לבקש שיביאו מחו"ל אני אקנה חדשה מתי שהוא, אבל לא לפני שתגמר לי האחריות על הבטריה שאלה נוספת לגבי בטריות: אתם חושבים שבטריה של 8210 תתאים ל- 3310? לא בדקתי איזה מספרים יש שם ואם הם זהים.. סתם מעניין אותי אם זה מתאים...

Cellwiz

New member
סוללת 8210 ב 3310

אם אני לא טועה ראיתי מישהו מסתובב עם השילוב הזה וואלה עובד אבל אני אתן תשובה מדוייקת מחר.

oleg_kh

New member
אחי... אין מצב שבעולם../images/Emo70.gif

הסוללה של 8210 היא יותר ארוכה ודקה מהסוללה של 3310. כבר ניסיתי ובדקתי... התא של הסוללה ב-3310 פשוט לא יתאים לסוללה של 8210 באורך. והמכסה מן הסתם לא ייסגר...

2eb

New member
סוללת ליתיום

כל מי שמעוניין בסוללת ליתיום לנוקיה 3310 שיצןר איתי קשר ב [email protected] מחירן 200ש"ח

oleg_kh

New member
200 ??? מה זה מזהב??

אבאתי מחו"ל לפני שנה ב-90 ש"ח. באתר cellphoneshop.net יש ממש בגרושים, 50 ש"ח גג. www.cellphoneshop.net שמעתי שהם אמינים...

3310 4ever

New member
מאוד אמינים!

אני קניתי משם Data Cable ומקשים ל-3310 שלי! תוך שבוע זה הגיע! אני בעצמי עוד בשוק. הם עושים הכל כמו שצריך! מומלץ לקנות שם! (אם תרצו הם ישלחו לכם העתק של ההזמנה לדוא"ל והם שולחים מכתב כשההזמנה שלך נשלחת...פשוט מצוינים!)

3310 4ever

New member
נשמע מפתה...אבל 200 שקל?

200 שקל זה יקר ב-100 שקל (פחות או יותר...) מהמחיר שאני קונה סוללה כזאת באינטרנט מאתרים שונים... אני לא רוצה להעליב אותך אישית או משהו כזה אבל אני חושב שאתה רוצה לדהור על אלה שלא מבינים ולעשות עליהם כסף...

למעלה