בשביל ksimeroni

shm490

New member
בשביל ksimeroni

שימי לב מה אל קאידה אומר , לפגוע בכל היהודים לא רק ציונים ובכל מקום בעולם גם ליהודים שלא שיכים לסיכסוך ולא עלו לישראל . זה בקשר למה שאת טוענת שהבעיה היא רק ציונים .

THE WIZARD 55

New member
לא מבינה איך עדיין לא שמו עליו יד

אותו ואת הארגון שלו צריך לחסל עד האחרון שבהם. הוא ודומיו גורמים לשנאה לכלל המוסלמים

shm490

New member
בוקר טוב וויז

איך עובר עליך החום הבילתי נסבל הזה ?

THE WIZARD 55

New member
בוקר מצויין..

אתמול היה ממש בלתי נסבל, לא יצאנו בבוקר למרות התכנונים לא מזמן חזרתי הביתה, ופשוט מחניק, הפעלתי מזגן.. עוד עם החום אפשר להסתדר, אבל מכת היתושים, אני כולי עקוצה....

laplusbelle

New member
איזה כייף לכם

יתושים, חום , מזגנים........ זה נשמע לי קייצי וכייף אני בפריז, ק-ו-פ-א-ת!!!!!!!!

THE WIZARD 55

New member
קופאת בפריז:)

אני במקומך חורשת את כל החנויות בחיפוש אחרי מעילי פרווה...חחח מה את עושה בפריז?...מטיילת או גרה שם?

laplusbelle

New member
../images/Emo113.gifגרה פה

ואני חושבת שזה גל הקור האחרון פה השנה, הרי לא ייתכן אחרת!! עוד מעט אפריל!

THE WIZARD 55

New member
השנה הקיץ מקדים כאן את זמנו

את לא מתגעגעת לים?...אני לא יכולה בלי ים.. מאיפה את במקור בישראל...ואיך אפשר לעזוב ארץ כל כך נהדרת?:) לטובת צרפת..

laplusbelle

New member
ודאי

ודאי שמתגעגעת לים אני במקור מהרצליה, מרחק הליכת רגל מהחוף אחד הדברים שהכי חסרים לי פה זה הים ומזג האויר, עזבתי לטובת צרפת בעקבות האהבה והאמת שגם בצרפת לא חסרות מעלות טובות, יש המון יתרונות צריך תמיד לראות את חצי הכוס המלאה משמע לראות את הטוב: אז נכון שהים רחוק אבל בכל זאת........פריז........!! חוץ מזה שכל שנה אני מגיעה לחודש לחופי ילדותי

THE WIZARD 55

New member
על זה אני יכולה להתווכח איתך:)

פריז, אולי הייתי מצליחה לשרוד שם שבוע לטיול קניות פרוע.. המנטליות של האנשים שם כל כך שונה.. כאן למרות כל הבעיות, יש הרבה חום ואהבה, סחבקיות כזאת, שלא אמצא בשום מקום אחר.. איך את מסתדרת מבחינה חברתית?

laplusbelle

New member
דוקא מסתדרת מצויין......

לא מרגישה הבדל במנטליות,אני חושבת שזה שחושבים שהצרפתים קרים זו סתם סטיגמה מוגזמת יש לציין שאני כבר 20 שנה פה, חצי מהחיים, אז אני כבר לא מרגישה הבדלים

THE WIZARD 55

New member
אני שמחה בשבילך...

ללכת בעקבות האהבה נשמע רומנטי... אגב מצאת את השיר? אם לא אני אשאל את אבי מחר, הוא מכיר את כל השחקניות והשמרות...

laplusbelle

New member
../images/Emo31.gif

לא wizard , עדיין לא מצאתי את שם השיר או הזמרת ממש אשמח באמת אם תוכלי לברר עם אביך, תודה

ksimeroni

New member
יש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא

אבל זה לא מפתיע אותי איפה בדיוק הוא אומר ".... לפגוע בכל היהודים, לא רק ציונים, ובכל מקום בעולם, גם ליהודים שלא שייכים לסכסוך ולא עלו לישראל....?!?!?!!?!" בכתבה כתוב ".... לתקוף מטרות יהודיות ואמריקניות... וגם את המנהיגים הערביים המשתפים פעולה עם התוקפנות הישראלית..." ברור לכל בר דעת שהוא לא מתכוון שעכשיו המוסלמים יתחילו לרצוח את יהודי סוריה, בחריין או תימן... הוא מתכוון לשגרירויות או כל מקום יהודי שמזוהה עם ישראל בעולם! משום כך הוא מכניס לעניין גם את ארה"ב ואת משתפי הפעולה, כהגדרתו, הערביים עם ישראל. זה שהכותרת היא בומבסטית ומנסה "לקרוא בין השורות" את מה שלא באמת נאמר, זה נחמד, אבל תמצא לי בציטוט של מילותיו בתוך הכתבה איפה הוא אומר את המשפט "לנקום על עזה ביהודים בעולם"... במילים אחרות (שיעור עברית למתחילים) "לתקוף מטרות יהודיות ואמריקניות" לא שווה ל"לנקום על עזה ביהודים בעולם" או לפי מילותיך - "לפגוע בכל היהודים לא רק ציונים... גם ביהודים שלא שייכים לסכסוך..." אני חייבת לציין שמערכת החינוך הציונית לימדה את הציונים לשבש כאוות נפשם את כל מה שנוח להם עלו והצליחו!

respecta1

New member
לא משנה איך תעוותי את זה

הוא אמר לפגוע במטרות יהודיות - בתי כנסת, בתי ספר וכו'.

shm490

New member
את צודקת ,"מטרות יהודיות " זה לא יהודים

זה הודים בלי " י" , יש לך דיבור איתו ? שאת כבר מפרשנת את דבריו ? זה מה אמר ואת זה הוא גם ביצע ( בארגנטינה למשל ) . אבל בסדר את יכולה לסלף כל דבר גם פגיעה בבית כנסת בתורכיה היא מטרה ציונית מובהקת .

ksimeroni

New member
פאתט

כל מי שמעורה בפוליטיקה העולמית ונוהג לעקוב אחרי הלכי הרוח בעולם יגיד לך בדיוק את מה שאני אמרתי זה לא חוכמה להוולד היום ולחשוב שאתה יכול לפענח מתוך דברי בני אדם דברים שהם לא אמרו בפירוש.

mike00

New member
מה את מקשקשת??

דוקטרינות נאציות התומכות ברצח העם היהודי חודרות לאידאולוגיית החמאס בכיר בארגון: "השריפה והשואה - מנת חלקם של יהודים" והיא תבוצע בידי המוסלמים.... לא הציונים אלא היהודים.....אל תבלבלי לנו ת'שכל..... כבר כתבתי לך במקום אחר שאת מזכירה לי את דניאל בורוס,פשוט עלובה...

למעלה