בשביל TalkShowHost... ואחרים

unsure

New member
בשביל TalkShowHost... ואחרים

להיות או לא להיות... תהנו... (unsure1.tripod.com/blue.html)

rachelmerav

New member
wow I really liked it

מה הקטע של הציטוטים לאחרונה. אתה מתחיל להפחיד אותי כי אני עברתי משהו דומה שנה שעברה. שיואו אחי מתחתן מחר ואז אני נותרתי בדד. ביינתיים אני אפילו לא רןצה להאיז להתחיל לחשוב על עצמי מתחתנת אני צעירה מדי ואני בהחלט לא בוגרת מספיק (ראה ערך החברים לשעבר שלי) אבל עדיין, הכל קורא כל כך מהר- אני סוף סוף באקדמיה והאחים שלי סוף סוף מתחתנים ואז יש לי משהו שהוא כמו אחיות. אני לא יודעת הדברים פשוט הולכים טוב מדי. קשה לי לקבל שהחיים יכולים להיות כל כך טובים אחרי כל מה שעברתי.

unsure

New member
מממ...

"מה הקטע של הציטוטים לאחרונה. אתה מתחיל להפחיד אותי כי אני עברתי משהו דומה שנה שעברה." מה, אסור לצטט? מה עברת שנה שעברה שמפחיד אותך? " ביינתיים אני אפילו לא רןצה להאיז להתחיל לחשוב על עצמי מתחתנת " דווקא זה נשמע כאילו כן חשבת על זה :) אבל כל מקרא, אני לא חושב שזה משהו שצריך לתכנן (לפחות לא לפי גיל), את לא פשוט תפגשי משהו שתרצי להיות איתו כל החיים וזהו? "קשה לי לקבל שהחיים יכולים להיות כל כך טובים אחרי כל מה שעברתי." למה החיים לא יכולים להיות כ"כ טובים? נראה לי שסתם התרבות/חברה שלנו מכתיבה שאי-אפשר להיות שמח, לפחות בלי להיות הכי מוצלח בהכל... גם את בטוחה שעברת כ"כ הרבה? זה לא כאילו את חיה במדינת עולם שלישי או עברת איזה טראומה נוראית (?). אבל היי! לפחות הכל טוב עכשיו!!!

rachelmerav

New member
אתה ממש מזכיר לי אותי לפעמים

זה הקטע. חוץ מזה, לא יודעת, אני משערת שאחרי כל המלחמות שעשיתי כדי לקבל מה שאני רוצה זה מוזר פשוט לשבת ולהירגע ולהנות מהתוצאות. אני לא רגילה להירגע אני רגילה להלחם

למעלה