בשבת הבאה- אין הגנה

HBSFC1

New member
בשבת הבאה- אין הגנה

מנגד הניצחון החשוב מאוד היום, בשבת הבאה הולכת להיות מצבת חיסורים קשה מאוד בהגנה, כאשר ייעדרו עוז יפרח, אילן בוארוןבשל צבירת כרטיסים צהובים, ויניב ציציאן שהורחק היום.

Lior Sarosi

New member
יש מחילפים

לא כזה קריטי יש לך שחקנים לא ממש גרועים בעמדות האלה ווחין בימקום יפרח עטיה בימקום ציצאן הכי קשה זה העמדה של בוארון אולי אליהו או שהוא יקפיץ את איפרגן להרכב...........

דארקו

New member
חכם גדול אתה.. הבעיה זה אילן בוארון

הבעיה הגדולה איך הקבוצה תסתדר ללא מגן שמאלי כמו בסיבוב הראשון... אני במקום מרקו בלבול היתי מנסה לעשות כמה משחקי אימון לראות את פור משחק בעמדה הזאת כי נדמה לי שיש לו רגל שמאל סבירה.. לא טוב לשים את איפרגן כי הוא לא משחק הרבה.

מה שהייתי עושה במקום בלבול..

ווחין במקום יפרח, אליהו (ולא עטיה! שעטיה יהיה בקישור אם כבר) במקום צ`יצ`יאן, ובעמדת המגן השמאלי הייתי דווקא מעלה שחקן צעיר כאשר העדיפות ליניב איפרגן, אבל בנוער גדל מגן שמאלי מצוין בשם שגיא כהן, אישית, הייתי מהמר עליו במשחק!

HBSFC1

New member
כמה דברים..

1. לכבי רמי אליהו כבלם.. אפשרות הגיונית מאוד, אך אליהו מאוד איטי בשביל לשחק בהגנה... הקבוצה שלנו משחקת מידיי פעם על מלכודות נבדל, מה שיכול להרוס קצת כל מיני מהלכים במשחק. מה עוד שרמי יתבזבז כי הוא השחקן הכי יצירתי שיש לנו בהרכב, ואני הייתי מעדיף לשים מגן ימני טבעי ולהשאיר את רמי אליהו במקום שהוא הכי טוב בו. 2. לגבי שגיא כהן.. השחקן לא בסגל בכלל, ועם כל הכבוד לכישרון לא ראוי ולא הגיוני שבלבול יעלה אותו להרכב הפותח במשחק כל כך חשוב נגד הפועל חיפה..

צגאי

New member
לפי דעתי הוא צריך לשים את איפרגן בה

רכב הפותח הוא שחקן מאוד מוכשר

יניב שחקן מצוין אבל יש לו בעיה..

רצינית בגובה שהוא דבר נורא חשוב לשחקן הגנה, ויניב מאוד נמוך..

zuli4

New member
תיקון טעות***

"ועם כל הכבוד לכישרון..." עם כל הכבוד, (ובבקשה) יש כבוד...

zuli4

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

עוד אפשרות שעלתה בראש לגבי המגן

השמאלי! דודו בן שושן! למרות שאצלנו הוא משחק כקשר אחורי, הוא בכלל קשר שמאלי, ובאשקלון שנה שעברה הוא שיחק מספר משחקים בעמדת המגן השמאלי והיה מצוין! זה משהו שכל המאמנים שעבדו פה השנה לא חשבו עליו, אבל מילה שלי שזה הפיתרון הכי טוב!

חברה שלו ידידה שלי, לא מכיר אישית

אותו, ובלי קשר אני עוקב אחרי קבוצת הנוער ומכיר את רוב השחקנים

צגאי

New member
אני דיברתי איתו לפני כמה ימים כי לב

ת של סתיו אלימלך היתה בת מצווה אז כול השחקנים היו שם

henry987

New member
לכל שחקן יש מחליף

ומרקו יימצא את המחליפים הראויים.

יש לי הערה היום היה כתוב במעריב

אלי בוארון מעד והתגלגל מ15 מדרגות והוא בספק למשחק נגד חיפה כך שאין לן בעית צהובים בכלל הוא נפל גם אם הבת שלו אבל לא קרה לה כלום ברות השם. עוד שחקנים שלא ישחקו: עוז יפרח,חנן פדידה,תמיר פור,יניב צציאן,עשויים לפתוח מיקי עטיה,גבריאל ווחין,יחיאל צגאי וצקאנה מי שרוצה לראות את הכתבה זה בעיות מעריב עמוד 4 ונראה לי גם באתר מעריב

HBSFC1

New member
בוארון זו אבידה קשה

נאלץ לחזור לתקופה הרעה ההיא שאנחנו בלי מגן שמאלי טבעי כשהחורים בהגנה על ימין ועל אגף שמאל חחח

למעלה