בשבת היינו שם
וחיכתה לי שם הפתעה נהדרת. הבנות דודות לא הגיעו (וזה לא בגללי, זה בגלל הורים שלהם) היה בסדר, גילתי שהמומחיות של אמא וסבתא של בעלי הם לגרום למתוק שלי לבכות ולהחזיר אותו אלי
אחרי 2 דקות שהם איתו7 הם מיד רצו אלי "הוא מחפש את אמא" או "הוא רעב" נו, מזל שיש אמא
היה בסדר עד לשעה לפני שבת שחמותי מאד עיצבנה אותי. היא עשתה לבתה בת ה13שטיפת מוח למה אסור להיות בקשר עם סבתא (אמא של חמי) וגם לא עם הדודה (אחותו). הבת שלה חזרה ואמרה "אבל זאת אמא של אבא " (מדובר על אשה זקנה שיושבת בבית אבות ושכמעט ולא מבקרים אותה, היא ידעה שילדתי רק אחרי חודש, וראתה את הבן שלי רק אחרי 3 חודשים. אני מאד רציתי ללכת אבל לא רציתי להסתבך עם המשפחה שלו) חמותי מאד רוצה שנבוא לבקר הרבה, יש להם בית מאד לא נוח לתינוק. הם ממש לא באים לקראתנו, אבל בכל זאת אנחנו מקפידים להגיע לשבת פעם בחודש וחצי, ולביקור באמצע השבוע. היא כל הזמן חוזרת ואומרת שחשוב שיהיה קשר בין החמות לכלה, ומה איתה היא לא נחשבת? היא לא צריכה להיות בקשר עם החמות שלה? סתם מהירהורי ליבי. שבוע טוב סינדי
וחיכתה לי שם הפתעה נהדרת. הבנות דודות לא הגיעו (וזה לא בגללי, זה בגלל הורים שלהם) היה בסדר, גילתי שהמומחיות של אמא וסבתא של בעלי הם לגרום למתוק שלי לבכות ולהחזיר אותו אלי