בשואה כבר היה יותר טוב

mri10

New member
בשואה כבר היה יותר טוב

אומנם התרחשו זוועות שלא ניתן להכיל אבל לכל הפחות היה שיתוף,כולם היו על אותו גל ובאותה סירה
וכמאמר החכם "צרת רבים חצי נחמה".אבל איך תסבירו טרגדיה של אדם ששבעה מילדיו נשרפים להם סתם ככה כי היה קצר בפלטה של שבת.לא נתפס.
הייתי המום מהתגובה של האבא.אין לי ספק שהוא נמצא תחת השפעה של כדורי הרגעה,אבל הדבקות שלו באלוקים,החוסן הרוחני,היכולת המופלאה להתעלות מעל רגשי הכאב המכלים את הנפש ולפנות את הלב לטובת רגשי הצדקה וקבלת הדין מאלוקים,זה חזיון נדיר במחוזותינו.
"מי שאמר לעולמו די,יאמר לצרותינו די"

איזה כייף שהסתיימו הבחירות.המון מתחים וכעסים שנצברו לאורך החודשים האחרונים מתפוגגים להם כלא היו.אנשים שנלחמו זה בזה בשצף קצף ועיניים רושפות חוזרים אט אט לנהל יחסים תקינים.
אז מה היה לנו? תקציב בחירות של מליארדים על שלטי חוצות,פתקי הצבעה,זמן מסך וקצת ראובן אדלר. אהה וגם מערכת הגברה למקרופון של יאיר גרבוז,שמא מישהו חלילה פספס את ההגות.זהו.כל השאר פחות או יותר אותו הדבר.
ואם כבר מדברים על גרבוז.אני לא מצליח להבין מה רוצים ממנו. יתכן והוא לא יודע שיש משהו בתוך הפלסטיקים המוארכים הקבועים במפתן הדלת.מבחינתו אלו נשיקות על פלסטיקים דוממים.אני באופן אישי נותן לו שאפו על כך שהוא ידע שקוראים לזה מזוזה,אז מה,אתם רוצים שידע גם מה יש בפנים?! בחייכם,מוגזם מדי.

בשואה היה יותר טוב? זהו שלא.

מבינה שהכוונה שלך היתה חיובית
אבל כ"כ לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נכון משום כיוון.

mri10

New member
התכוונתי להתמודדות האישית

של גבריאל ששון.

הבנתי שזה מה שהתכוונת

קרה לו אסון נורא שאי אפשר בכלל להתחיל להכיל/ להבין איך מתמודדים איתו.

ההשוואה לשואה לא במקום.
גם מה שכתבת על צרת רבים וכו' לא לעניין לדעתי.

למעלה