בשוך הגלים..

בשוך הגלים..

עם שוך הגלים.. מתעוררים להתבונן בקצף הלבן עת מתפזר הוא ברוגע על פני המים הקוצפים מוצאים אז מזור לנפש בויבראציות של קולות וצלילים פורקן הגלים,לעת שובע.. רק אז,אזנינו קרויות להדיים שאת החוויה ממלאים במעמקים של רובד.

טאKילה

New member
ים רך ופראי שלי...../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

נגיעה קסומה בגלים המתלתלים עם קשתות קצף לבנים, איך הם באם מהאופק השותק,והשמש האדומה מפזרת צבעים צבעים, הם מתחדשים במחזוריות מדהימה, גל ועוד גל שוטפים. הרחש מתנגן באוזן כמו צלילים אחידים גלים גלים. התכלת הצלול מתחבר אל השמים הכחולים הרחוקים, הגלים לפעמים מרגיעים,, הרגשה כזו מלטפת, כמו גלי תשוקה משכרים, לפעמים בולעים כמו מפלצת, גלים גבוהים מפחידים. הים חצוי לשנים יש בו שתיקה צורמת, גלגלי חטף החיים, יש בו אהבה יש רומנטיקה מופלאה, יש בו תקווה מול שקיעה אדומה. תמיד ואיך שהוא בוחר להיות, אני אוהבת אותך כמו שאתה , אל תשתנה לעולם בשבילי השאר יפה רך ופראי,ים שלי.

הים,גם כשעל פניו הוא רגוע../images/Emo121.gif

הים,גם כשעל פניו הוא רגוע לעולם לא יחשוף את המערבולות החבויות בו.. יש,ויינק אותך באחת אל סערת מימיו המבעבעת יש,ויפלוט גוויתך באחת מחוסל מזרמיו האדירים ויש-שיקרוץ לך..נוח נוח לך עלי,ובתוכי בין הקצף הלבן שבי.. מטאפורה על סירנת-ים.

יש גם גלים כאלה...

וכגלים עולה אני אט עלייך מלחכת בתאוותי גופך מתמכרת למגע עורך מתלטפת בניגון לבך ומרווה משפתייך הנצמדות אל פי... ושוב חוזרת כגל להתנפץ על גופך עם ביאתי...

Mוניk

New member
אממממ וואו ים,,, אני אוהבת הכי הכי

אני בכלל אוהבת את הים ים זה עולם ומלואו יש בו הכל כמו בחיים סערה, גאות, שפל, אדווה וטמונות בו המון הפתעות גם טובות, גם רעות בדיוק כמו בחיים והתכונה שאני הכי אוהבת בים זה הרוגע, השלווה, הרומנטיקה. לשבת מול החוף בלי לחשוב על כלום רק להנות מהמראה ורחשי הגלים זו כבר מדיטציה לנשמה בפנים. קקטוס}{ מוניק

למעלה