בשולי האמי: פרס "נביא השנה בבידור"

gadgad0

New member
בשולי האמי: פרס "נביא השנה בבידור"

מוענק לאחד זיו יצחקי, כתב בוואלה, שטרח וכתב שלל "תחזיות" מלומדות לקראת טקס האמי. לקרוא ולצחוק: http://e.walla.co.il/?w=/201/965017 שלל ציטוטים לדוגמה: "דרייפוס, כנראה, מחוץ למשחק" (היא זכתה), "וודוורד, ופרקינס היא הפייבוריטית השניה" (מולאלי זכתה), "התחרות האמיתית היא בין 'האנטומיה של גריי', 'הסופרנוס' ו'הבית הלבן'" (24 זכתה), "ג'ינה דיוויס וקיירה סדג'וויק מובילות את הסיכויים" (מאריסקה הארגיטאי זכתה) ועוד כהנה וכהנה שטויות. בסופו של דבר, מתוך 10 מועמדויות - 2 ניחושים נכונים (הזכיות של אלן אלדה ו"המשרד"). אם נביא בחשבון שהיו חמש מועמדים בכל קטגוריה, הרי שנגיע למסקנה הסטטיסטית שאם היינו מהמרים אקראית על הזוכים, נותנים לנסראללה לנחש, או נותנים לתוכי עיוור לנקר בתשובות - כולם היו קולעים באותה מידה (1:5) כמו ההוא שישב, טרח, ניתח וכתב פרשנות "מלומדת" עלק.

gadgad0

New member
ועוד מעלילות וואלה בסבך האמי:

בכתבה המדווחת על הטקס http://e.walla.co.il/?w=/201/965334 מובאת תמונתו של ג'רמי פיבן עם הכיתוב "אמי ראשון אחרי שלוש מועמדויות" (למעשה, אמי ראשון אחרי שתי מועמדויות), ומתחת לתמונתו של טוני שאלוב כתוב "אמי שני" (למעשה, אמי שלישי). לא צריך לזלזל בוואלה: יש כאן שיפור ביחס הסטטיסטי (כיתוב שגוי לשתי תמונות מתוך שמונה בכתבה - 1:4) לעומת הכתבה עם נבואות האמי.

ביזיון../images/Emo31.gif

אם אני המנכ"ל של וואלה אני מיד מתקשר ל gilriv ומציע לו את התפקיד. או אולי אני טועה ואותו זיו יצחק זה פסבדון של gilriv..

gilriv

New member
תראו מה אתם עושים בפורום

הם אתה לקחתה תניהול אליך וסידרתה פה יפה תתמונות אז. עכשיו מאז שידידי היקר והפרופסור להיתנהגות ! קודם אתה צריך לחסום אותו מיד כי הוא קורה לכל רכש שבYES רוכשת משעמם
-עד שלו ישדרו את ביג לוב הפורום פה יהיה בבעיה בגללו ----------------------------------------------------------------

gadgad0

New member
התגעגעתי אליך, וכמחווה לאהבתי אליך

החלטתי לכתוב הודעה שתיראה בדיוק כפי שאתה היית כותב אותה (ומי יודע, אולי העתקתי אותה מאחת מהודעותיך הישנות, אותן אני נוצר בליבי לעד): אנחנו יושנים רואים שחקן עושה סידרה אולי יוגורט חצי אחוז דניאלה מילקי ישראלי אקי אבני משחק בפינדלנד [אייקון של מקרר] מתי ישדרו מלפפפלפונים חצי קילו [אייקון של ערוץ הספורט] ומי גם שלא יעשה אז גם אני חושב שיחקה בעשב של השכן אסידרה אמדאימה [אייקון של איגרות חוב ממשלתיות] [אייקון של מכונת תפירה] וככה יש

hen chen

New member
איזו הודעה מפגרת

אתה כותב מפגרת
- למה איפה? האם תראה- כותב ככה לא? אז יש- YES מתי?

gadgad0

New member
אתה צודק - שכחתי את הרווחים

אז זה אמור להיראות ככה: אנחנו יושנים רואים שחקן עושה סידרה אולי יוגורט חצי אחוז דניאלה מילקי ישראלי אקי אבני משחק בפינדלנד [אייקון של מקרר] מתי ישדרו מלפפפלפונים חצי קילו [אייקון של ערוץ הספורט] ומי גם שלא יעשה אז גם אני חושב שיחקה בעשב של השכן אסידרה אמדאימה [אייקון של איגרות חוב ממשלתיות] [אייקון של מכונת תפירה] וככה יש

gilriv

New member
לא נורא העיקר

!שאתם מבינים מה שאני כותב ?לפחות גד כבר מבין הרבה ומתחיל לתרגם אותי אאאאאא ?העיקר שאתם מבינים פה
כל הפורום מבין >אז למה להתחיל לריב

gadgad0

New member
מה המשמעות של "אאאאאא" בהודעה שלך?

זעקת תשוקה למראה תמונותיה של ג'איימה פרסלי? בלעת בטעות חתיכת וופלה? נתקע לך המקש של האות אלף במקלדת? אני חייב לדעת! זה חשוב לי!

למעלה