בשום מדינה אחרת קרן לא היתה מודחת הערב

droriko

New member
בשום מדינה אחרת קרן לא היתה מודחת הערב

רק במדינה החמדנית שלנו , לא רק שמעלים יותר מבן אדם אחד להדחה, גם לא מתביישים להעלות 4 או 5 אנשים (ופעם אחת את כולם) זה פשוט בלתי נתפס! בן אדם שמקבל נניח 3 קולות מוצא את עצמו עומד להדחה עם בן אדם שקיבל 10 (זה כבר קרה פעם אחת). מי שאומר שזה לא מסרס את הצבעת הדיירים משקר.

HagitS2

New member
droriko - תגובה

אתה בהחלט צודק כי זה שקיבל מהדיירים הכי הרבה קולות צריך לצאת מהבית. העניין הוא שלא הדיירים קובעים אלא הקהל בבית . אם אתה מאוד רוצה להשאיר מישהו אתה יכול להשפיע ע"י הצבעה..זה כל היופי שלא הדיירים יכולים לעשות באחרים מה שהם רוצים...

droriko

New member
הקטע הוא

שלפי מה שאני רואה, אנשים שננמצאים מחוץ למעגלים החברתים בבית לא מגיעים מלכתחילה למצב של מועמדות להדחה אחרי שהמשחק צובר תאוצה (אני מניח שיש סטיית תקן, אבל העיקרון אני מקווה שהובהר).

droriko

New member
וגם אם נותנים לקהל להצביע

אז שיתנו ל2-3 גג , איך יכול ליהות מצב שחצי מהמתמודדים מוצאים את עצמם על המנגל ? זה אבסורד ממדרגה ראשונה (ותתעלמו מהתגובה השניה שלי לחגית, הייתי בטוח שהיא הגיבה לשירשור אחר שלי)

Fairywitch

New member
מסכימה../images/Emo45.gif (קורה שאנחנו מסכימים!!!../images/Emo2.gif)

כתבתי על זה קצת יותר פה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=122438138 תקרא גם הודעה לפני והודעה אחרי. בכל אופן- מאז שההפקה שינתה לשלושה מועמדים היא לא יכולה לחזור בה כי ההצלה של הבובלילים מאז- תיראה שקופה מדי. וכשיש שלושה מועמדים נוצר הרבה פעמים תיקו במקום השלישי, ואז, כמו שאמרת- אנשים עם סה"כ 3-4 קולות מועמדים להדחה. ואז גם לא נותנים לנו לבחור מי אנחנו רוצים שיילך- אלא מי אנחנו רוצים שיישאר. שיטת הצבעה הזויה ומפגרת.

My Little Fairy

New member
זה מעלה את הכוח של הצופים לעומת הדיירים

מה שעוזר להוסיף עניין לתכנית וכך דיירים מרתקים שמוסיפים עניין נשארים, גם אם הם מקבלים 12 קולות. זה גם נותן כוח למצביעים, גם המון $$ להפקת התכנית, וגם מסרס את הדיירים.

droriko

New member
זה מוסיף עניין אולי אצל הקהל העיקרי של התכוני

שהם הערסים הופרחות שכל מה שמעניין אותם זה השטויות של הבובלינים אבל אנחנו,הקהל השפוי, רוצים גם לראות משחק , והשיטה הזו פשוט מסרסת אותו לגמרי . שי עכשיו יכול לשחק את המשחק הכי טוב שיש ולהשיג כנגדובקושי 2 קולות, כשאויביו מקבלים 6 או 7 או 8 , ועדיין הוא יכול למצוא את עצמו מועמד איתםביחד להדחה (ולהפסיד). זה פשוט קקה.

למעלה