בשוק מבדיקת דם=כולסטרול!

koderius

New member
בשוק מבדיקת דם=כולסטרול!

אני בן 28 . בריא בדרך כלל. נוסע על אופניים פעמיים בשבוע. לא אוכל ג'אנק פוד בכלל. לא אוהב פיצות המבורגרים שווארמה ושאר בישין. לא אוהב לחם. לא אוהב ביצים או חמאה או שמנים למיניהם. אוהב מאכלים מהמזרח לא מטוגן והרבה הרבה אורז. האוכל שלי מאוד חדגוני... ראוי לציין שאני לא נוגע כמעט בירקות ופירות.. משקל 85. גובה 1.83 מבנה גוף רחב. אבא שלי חולה לב וכולסטרול אמא לא. כרגע קיבלתי את תוצאות בדיקות הדם שלי ואני בשוק מהתוצאה: כלוסטרול 241 HDL 50 LDL 160 וחוסר בחומצה פולית... ממה? מה עושים? רופא המשפחה אמר קצת דיאטה......אבל אני מודאג מאוד. אבא שלי עבר 3 התקפי לב בגיל צעיר ושלושה אירועים מוחיים.. מה עוד ניתן לצרוך מבחינה תזונתית בכדי להפחית את הנגע? האם זה זמני או שמה נפתח פרק חדש ומזעזע בחיי? אם נניח אעשה דיאטה אני מודה שאני צריך להוריד כ5 קילו ...האם זה יפתור את הבעיה? תודה מראש!

להמום....

ערכי הכולסטרול בדם מושפעים ראשית מתורשה-גנטיקה. משמע- לכל אחד מאתנו תכונה שקבלנו מההורים שלנו לייצר כולסטרול הרמה זו או אחרת. לכן יש אנשים עם רמות כולסטרול גבוהות גם כאשר הם אוכלים נכון . יש ראשית לגשת לדיאטנית לקבלת ייעוץ מקצועי ע"מ לברר לעצמך איפה אולי אתה שוגה ולקחת בחשבון את הנתונים התורשתיים ובמידה ולא יכול שינוי בעקבות שינויים בתזונה אין מנוס מטיפול תרופתי ע"פ שיקול דעתו של הרופא המטפל. בהצלחה

למעלה