בשורה אמיתית

beky1

New member
בשורה אמיתית

תחליפי ג'לטין במיוחד למעדיפים שלא להשתמש בג'לטין העשוי מעצמות דגים או פרות, יוצאת כעת לשוק סדרת מוצרים חדשה המשמשת תחליף לשימוש בג'לטין וגם מקלה ומקצרת את משך הכנתם של מתכונים רבים. המוצרים החדשים מיוצרים על בסיס חומרים טבעיים מן הצומח, על-פי טכנולוגיה חדשנית פרי פיתוחו של הקונדיטור רוני פרדי מרדכי. לסדרה, הנקראת "רוני'ס מאג'יק" יתרונות רבים: אין צורך /בחימום המסה או בהשוואת טמפרטורות. מוסיפים את ה"מאג'יק" לנוזל הקר ומערבלים, ומתקבל מרקם קטיפתי ועשיר ללא טעמי וריחות לוואי. בנוסף, העוגות העשויות עם המוצר עמידות בהקפאה ויציבות לחיתוך נוח ואסתטי. הסדרה כוללת מייצב טבעי בקינוחים, בסיס לעוגת גבינה קרה ובסיס למוס פירות (לעוגה וקינוחים), כולם כשרים למהדרין (פרווה). להשיג ב"תבליני הכפר" ו"ריבלין" ראשל"צ, "גרובשטיין" ו"4Chef" ת"א, "מיסטר קייק", נתניה. היצרן: "לוליפיק", א"ת מישור אדומים, טלפון: 068-248980.
 
וקצת מוציאה את הרוח מהמפרשים...

חברה טובה שלי היא קונדיטורית שעבדה עם מר RFM, כך ששמעתי על התחליפים די מזמן. הבעיה היא שלא ממש ניתן להמיר את הג'לטין הרגיל בתחליף, אלא ממש צריך לשנות את המתכון. זה מה שאנייודעת ואשמח לשמוע על נסיונות
 

net the jet

New member
אמנם קניתי לפני שנה+ ולא השתמשתי

וגם לא ממש זוכרת כמה עלה, אבל הבנתי שזה לא זול...
 

liltam

New member
תחליפי ג'לטין

יש תחליף נוסף צמחי שנקרה טפיוקה - אני יודעת שצמחונים "כבדים" משתמשים בו כתחליף. אני לא ניסיתי
 
טפיוקה כתחליף לג'לטין ? ../images/Emo12.gif

את זה עדיין לא שמעתי, ואשמח לשמוע פרטים אני מתה על טפיוקה, אבל זה באמת חדש לי...
 
למעלה