בשורה התחתונה - הדרוזים התקפלו.

בשורה התחתונה - הדרוזים התקפלו.

השיחות עימם מדברות על חקיקת חוק מיוחד עבור הדרוזים, ורק לגבי מי ששרת בצהל.
הצ'רקסים מוזכרים בדרך אגב, והם כמובן לא זכאים לשום הכרה כי לא שרתו בצהל (מידע אישי: רובם שרתו במשמר הגבול...) וכמובן שהבדואים בכלל לא מוזכרים כאילו הם אויר.

בקצב הזה בעתיק יחוקקו חוקים מיוחדים לאתיופים, וחוקים מיוחדים מעולים מרוסיה, וחוקים לעולי תימן וכמובן חוקים לבנים לעולים מאר"הב או אירופה, ואין לזה סוף.

להזכיר, שום מדינה בעולם מעולם לא הכריזה על עצמה כמדינת הדת הנוצרית שרק לנוצרים זכויות מלאות בחוק היסוד, או מדינת הדת המוסלמים שרק למוסלמים זכויות ממלאות בחוק יסוד. או מדינת העם ההינדי, או מדינת העם האינדיאני וכו וכו.

כל מדינה היא מדינת כל אזרחיה, וכאשר חלק מהאזרחים נחשבים מעל האחרים, זה אפרטהייד.....

למעשה, במחשבה שניה, החוק הזה לא ישנה דבר שלא היה קודם.
הרי המיעוטוקרטיה השתלטה על המדינה כבר מזמן, ולפי הדת ההזויה רק גברים יהודים נחשבים, הנשים הן נחותות כלפי הגברים, ולגרים בכלל עושים טובה אם מתייחסים אליהם. לפי הדת הם יכולים להיות מכסימום חוטבי העצים ושואבי המים של היהודים.

וכך כל האמירות שמתייחסות למיעוטים (למשל:"ברית דמים" ואחרים) , הכל מהפה לחוץ בלי כוונה להתייחס לזה ברצינות.

מה שמשגע אותי שהציבור ממשיך להצביע למפלגות ימניות קיצוניות ולדתיים ובמו ידיהם הורסים את המדינה. (השמאל הקיצוני לא טוב מהם, אבל הוא לא יכול להשפיע כיוון שהן לא בשלטון).

ביבי הצליח - פילג את העדה הדרוזית

אבל לא כולם התקפלו. ההפגנה תתקיים כמתוכנן וישתתפו בה גם אנשי צבא בפועל ובמילואים. ואני מקווה שישראלים רבים יבואו גם הם.

יוליקה

Member
מנהל
רק בין אלה הוא מפלג???

ביבי הצליח לפלג את העם שלנו והשריש את השינאה בין היהודים...
בין שמאל לימין באופן קיצוני והסתה כבר הפכה לדרך ארץ....
בין דתיים לחילונים... בין חרדים לדתיים... חרדים ששורפים את דגל ישראל??!!!
ביבי נוקט בשיטה של הפרד ומשול....
וכעת בין ישראלים כמו דרוזים צ'רקסים ובדואים שנאמנים למדינה יותר
מתומכי ביבי....

נימה3

New member
הספציאליטה שלו זו הפלגנות וההסתה של קבוצה אחת נגד רעותה

הקרן החדשה לישראל הגישה תביעת דיבה גם נגד ראש הממשלה שמשמיץ ומאשים בלי שום הוכחה את הקרן בכל החוליים של החברה. הוא מומחה בהסטת הפוקוס למישהו אחר תמיד כאשר מאשימים אותו במשהו או מצביעים עליו כאשם תמיד נמצא מישהו אחר, השמאל נעשה השעיר לעזעזאל שלו. צריך לעשות סוף לענין.

קוראים לזה "מצת סקוטית"

כשלוחצים על הכפתור, במקום להדליק אש, המצת מצביע על מי שיש לו גפרורים.....

הדסהש1

New member
זה חבל שהגיעו לידי התפלגות.נראה מה יהיה בקלפי בבוא היום

מה שהיה הוא שיהיה.....

האספסוף ימשיך להצביע נתניהו כי הוא "גבר",
המפלגות האחרות ימשיכו להסתכסך בינן לבין עצמן,

אחד כמו יאיר לפיד לא בטוח שיעבור את אחוז החסימה כיוון שהוא קיבל קולות כיוון שהעלה תקווה אצל האנשים שאולי הוא הדמות שיוציא אותנו מהביב הדתי המאוס, עד שהסתבר שהוא מלקק לחרדים לאורך לרוחב ובאלכסון..... והם ממשיכים להרחיב את שליטתם במדינה.
הוא לא זה שיביא גאולה לציונות ולעם היושב בציון.

כן, גם אני בין אלו שחלמו שהוא יוציא אותנו מהבוץ החרדי, ולבסוף התגלה כבלון נפוח שיודע רק לדבר ובעת מבחן כושל פעם אחר פעם.

אף אחד, כך בנוי הציבור בישראל.

מעולם לא עמדו הישראלים על רגליים אחוריות בדרישה לצדק.

כל ההפגנות שהיו, היו מונעים מטעם ולא ממש בגלל הציבור עצמו, וזה מתחיל מהפגנת הקוטג' שהיה תרגיל בל סטודנט באוניברסיטה לראות אם הוא יכול אפילו ממשהו זעיר להפוך למשהו גדול (כאילו שבארה"ב כבר לא ניסו את "הגל") , וברגע שסיים את הניסוי, זה לא ענין אותו יותר,

ועד הפגנת האוהלים ("צדק חברתי") שהיתה בסך הכל פלטפורמה של שלושה צעירים שכל תכניתם היתה להגיע לכנסת, ושניים אמנם נכנסו לכנסת (השלישית לא כיוון שטעתה והגיבה באחת ההפגנות באלימות).
השניים אמנם עושים משהו אולם הם במפלגה שסועה ולא יצא מזה שום דבר.

ואני יכול אפילו ללכת רחוק יותר- התארגנות "איגוד השוטרים" כי נמאס כבר מהזלזול של המשטרה בשוטרים הן ביחס והן במשכורות, ושלושה משפטנים התעוררו להקים את האיגוד אחרי שאשתי הקימה את "נשות השוטרים" (אחרי שממשכורת של 3556 לירות הורידו לי 3552 לירות...., והשאירו משפחה לרעוב כל החודש.....) ,

ואמנם זה היכה הדים, ואמנם היו שינויים במעמד ובשכר, אולם התברר כי השלושה עשו לביתם, כי ברגע שקיבלו את מבוקשם והפרסומת (ג'וב לאחד ופירסום לאחרים), האיגוד מת ומה שנשאר אצלי זהו סמל האיגוד, ואפילו את אמנת האיגוד סרבו לתת לי כאשר אני הייתי מזכיר הארצי של האיגוד והייתי מאויים על ידי קצינים בכירים השכם והערב.....

בשורה התחתונה, באר"הב העלו באיזה מרכול את מחיר הבשר בסנט אחד מעל המקובל, הקונים נמנעו מהמרכול עד שהחזיר את המחיר הנכון.
פה זה לעולם לא יקרה, כי כולם אדישים.

אמר לי פעם מישהו - איך יודעים שלאנשים לא איכפת ממש?
תראה היכן הם גרים, בנינים מוזנחים, מלוכלכים, החצרות מלאות אשפה - אבל בתוך הדירות, ארמון.....
זה בדיוק.

shron17

New member
זה נכון, אבל גם חילקו את כספי הציבור -מליוני ש"ח,,

בזמנו יאיר לפיד הבין שקרו דברים בקופת האוצר, ושאל איפה הכסף?
וזאת כאשר מונה לשר אוצר וגילה שהיו דוחות על מליוני -שקלים ש"נעלמו" מקופת האוצר,אשר יכלו לשקם את מצבם של החלשים במדינה,אבל נתנייהו לא אהב שלפיד עושה תוכניות כספיות לשיפור מעמד החלשים, מכיוון שאזרחי המדינה לא בראש מעייניו של ראש הממשלה,ולכן החליט לפטר אותו. (לפיד ידע יותר מדי.)
לכן אסור לעבור לסדר היום עם ממשלה שכולה שחיתויות.

יוליקה

Member
מנהל
אתה טועה בגדול

אתה נתפס לקלישאות ולרכילויות שוא...
יאיר לפיד לא "מלקק" לחרדים או לדתיים...
והוא רחוק מאד מאחוז החסימה, כעת הוא על 19 מנדטים
לא מספיק לכל הדעות אבל עובר את כולם...

הלואי ואני טועה

כבר בהתחלה קצת הסתייגתי ממנו.
מי שנבחר לארבע שנים, לא מציג במצע המפלגה תכנית חומש.
זה היה חשוב בעיני, כאילו והוא אומר שאם ירצו שישלים את המשימה שבתכנית, חייבים לבחור בו הלאה.....
ולמרות זאת, קיויתי שהוא יהיה הבשורה למדינה הציונית סוף סוף, התבדיתי.

למרות שהיה ברור לכל בר דעת שהוא הולך על מפלגה חילונית שלא תפזול לחרדים, כל הזמן הוא הקפיד מעל הדוכן לאמר לחרדים שהוא לא נגדם, הוא לא נגדם, לא נגדם.

אני לא צריך שום קלישאות ורכילות.
ראיתי במו עיני בצילומי טלויזיה פעם בכותל ופעמיים בבתי כנסת, עוטה טלית ושם אצבעות על העיניים כמו היה חרדי אדוק.

אני מעולם לא האמנתי לסקרים וסטטיסטיקה למינייהם לא של מינה ולא של אחרים, תמיד מצאתי טעויות ואמירות בלתי הגיוניות.
למשל
כמה דתיים יש מול כמה חילוניים ומסורתיים, ואחרים? באחוזים- 45+45+10 = 100%......
למי שלמד חשבון בכתה א' יודע שזה 110%
למשל
בשנת 2005 נכנסו לישראל 1.060.000 תיירים (השנה הנוראה שלמורי דרך לא היתה פרנסה).
הנכון- רק 8% מהם היו תיירים ממש. היתר היו ישראלים או תושבים אחרים מהארץ ו-48% מהם לנו בבתי קרובים בגדה......
למשל
הוא מתבטא בתקשורת בחוסר עיקביות מוזר (פעם יש הדתה, פעם אין הדתה, פעם ככה ופעם ככה...)
ועוד

כבר התרגלנו שהפוליטיקאים שקרנים רמאים נוכלים וגנבים, וזה מכעיס בכל פעם מחדש.....

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, אנחנו בפורום להחלפת דעות ולא בבית משפט

אין לך מונופול על דעות.
הבעת את דעתך, וחלקנו חושב אחרת...
הצגנו את עמדתנו, אנחנו לא צריכים הוכחות כאלה ואחרות
כדי להצדיק את עמדתנו....
הבאת דוגמאות והוכחות אפשר לעשות על כל מפלגה....
בכותל לפיד אירגן טקס לניצולי שואה שלא חגגו בר מצווה
והפעם השניה הוא היה בבית כנסת בבודפשט... ואם היה
שוב... האם זה פוסל אותו מלהתמודד בבחירות??? זה הופך אותו
לדתי?? זה הופך אותו למחזר אחרי דתיים.... הגזמת!!!
חצי מהמשפחה שלי הם מהציונות הדתית... אני לא שונאת דתיים
רק חרדים כאלה שמפעילים לחץ לשנות את אורח חיי...

לגבי יאיר לפיד

אני מאד מעריכה אותו כבן אדם חכם, עיתונאי טוב ואיש משפחה למופת, אני רק לא בטוחה שיש לו מספיק יכולת להיות מנהיג, גם אני חושבת שמה שהוא עושה , לא מוכיח שהוא הולך להתחבר לדתיים, אני יותר מעריכה את ציפי לבני ואת הנסיון שיש לה, בעצם ביבי לא זכה בבחירות, הוא נהנה מזה שציפי לא הסכימה להתחבר
למפלגות הדתיות ולא הצליחה להקים קואליציה, הלוואי שהיא תיבחר לעמוד בראש
המפלגה שבה היא חברה.

יוליקה

Member
מנהל
אבל ציפי ליבני איננה מתמודדת בראש מפלגה

היא מונתה לראש האפוזיציה בגלל שגבאי איננו חבר כנסת
ובוז'י הרצוג עזב לסוכנות... בתור המפלגה הגדולה
(23 חברים) היא ראש האפוזיציה אבל היא לא מתמודדת
בשום מפלגה מפלגתה התנועה התמזגה בתוך העבודה.

בת חן191

New member
תראי את גבאי רוצה להיות ראש ממשלה וכבר יש תביעות נגדו

ציפי היתה בממשלה האם המצב היה שונה???
נכון המצב החברתי לא טוב אבל המצב הביטוחני גרוע פי אלף
ואף מגיע למצב של חלילה השמדת המדינה,

אני גם חושבת שלבני מתאימה

רק שעליה להיבחר לראשות המפלגה. לפיד - אולי, לא יודעת. ביבי? המצב החברתי לא טוב והמצב המדיני כל כך גרוע שהוא התחבר להונגריה ופולין האנטישמיות כדי שיעזרו לו לעמוד נגד הגוש האירופאי. הוא בכלל לא יודע מה קורה במדינה והאישה הרעה שאתו מספרת שהם אף פעם לא נוסעים לחופשה. ממש מסכנה... היא הרי ראש הממשלה בפועל יחד עם הבן שלה ההוא שניסה לסרסר את החברה שלו, אז איך יכולה להיות פה הנהגה שפויה?
ודרך אגב - המצב הבטחוני כל כך טוב שיש לנו עכשיו שתי חזיתות. והצבא נאבק בכל מקום אבל בקבינט מתווכחים. אני רק תוהה למה ביבי באמת ביטל את הטיסה לקולומביה וקלקל לשרה'לה את התוכניות. בגלל המצב הבטחוני או בגלל הישראלים שעסקו שם במסחר בילדות.

נימה3

New member
לגבי הדרוזים אני לא בטוחה שביבי הצליח

לגרום להם לפירוד בכל זאת ההפגנה תתקיים מחר. מי שמדבר על שוויון לא צריך להתנות את זה בשרות כל שהוא זה לא תן וקח. החרדים לא מתגיסים, לא מכירים במדינה וזוכים בכל הקופה בלי קשר לתרומה שלהם. יש היום מאמר מאד חשוב ונוקב של דוד גרוסמן בהארץ הכותרת "השוויון זה לא פרס" אם מגיע לדרוזים תנאים כלשהם ותקציבים וכד' מה זה שייך לחוק הלאום, זה מגיע להם וצריך לתת את זה להם ולשאר המיעוטים שחיים בתוכנו. זה נקרא שוויון.

שוב השמאלנים אשמים !

ה "בני יונה" והסוחרים בהן , קלקלו ל"ראשת הממשלה בפועל " , את הלא חופשה בקולומביה . כי היא הרי נוסעת בעיניני עבודה , הגברת ראש ממשלה . אולי היה כדאי לשלוח גם את הנסיך שלהם , יש לו הרבה מה ללמוד במקצוע שבחר לעצמו .יהיה לו שדרוג מעולה אם יביא תעודה מדרום אמריקה .
מי שלא ירד לסוף דעתי , שיחזור לקרוא את יהודיתעדנה , מאמצע השורה השלישית .
שיהיה גם לכם שבת שלום

למעלה