בשורה התחתונה: השאהידים ניצחו

HawkEye3

New member
בשורה התחתונה: השאהידים ניצחו

מה שמצער ומה שיזכר מכל זה עוד 10 שנים זה הזכרון הקולקטיבי השקרי שיצרו הפלסטינים כאילו כמה עשרות שאהידים חמושים בחגורות נפץ ואילי קאסם הבריחו את עשרת אלפים הציונים מביתם עד כדי כך שהם ברחו ופוצצו אפילו בתי כנסת, כידוע אף אחד לא\ היה מעז לפוצץ מסגד ערבי בישראל.. עד כדי כך הציונים חלשים וריקים מאמונה. זה מה זיכר, ואנחנו נאכל עוד הרבה קש מהתוכנית המטורפת של ממשלת שרון בין אם מניעיה היו נחוצים או לא, האופן שבו הם עשו את זה יותיר פה חורבן כזה שאני כאיש שמאל אפילו מפחד מההשלכות שלה.

m a a y a n 2 0

New member
למה בדיוק אתה מגדיר את עצמך

איש שמאל? ובא לך לעשות לי סיבוב על מכונת הזמן שלך? איך אתה יודע מה יזכרו עוד 10 שנים? לפי דעתי יזכרו את מה שרשום בספרי ההיסטוריה: שב-15 לאוגוסט 2005 מדינת ישראל תיקנה עוול היסטורי שהיא עשתה לעם הפלסטינאי והשיבה את בניה ובנותיה לגבול מדינתם, למרות שחלקם התנהגו כמו ברברים אחוזי טירוף ותקפו את אחיהם.

eretzisroel

New member
איזה עוול היסטורי?

תהי בטוחה שבעוד שנתיים, אם לא תפרוץ שוב מלחמה, גוש קטיף תהפוך חזרה לדונות חול כמו שהיה לפני שבאו המתנחלים. לפני האירועים האחרונים וירי הקאסאמים, נוכחות המתנחלים רק עזרה לפלסטינים מבחינה כלכלית. עכשיו הפלסטינים המסכנים שלך גם יסבלו. בעזרת המצרים, החיזבאללה, ואל-קאידא עזה תהפך לבסיס טרור אחד הכי גדול בעולם. זה לא נבואה אלא היסטוריה שחזרה על עצמה בהרבה מקומות. במחשבה שניה, אולי זה גם לטובה. אחרי שימותו מספיק יהודים, לישראל לא יהיה ברירה אלא לפנות את עזה מתושביה. פינוי גוש קטיף יצור דרך מילוט לכל הערבים מעזה למחנות פליטים שאנטישמים יקימו בסיני.

עם פלסטיני?

אני לא שמעתי על דבר כזה... מסכנים הערבים אה..פשוט בא לבכות.. אלוהים איזה גייס חמישי חיים בתוכנו פשוט לא להאמין...

m a a y a n 2 0

New member
תמשיך לאטום אוזניים ועיניים

ולא תשמע ולא תראה. אלוהים איזה גזענים חיים בתוכנו פשוט לא להאמין...

עוול היסטורי? "עם פלסטינאי"?

רוצחים צמאי דם - שונאי ישראל יותר נכון. את מבינה מה אני אומר? ש ו נ א י י ש ר א ל זה אומר שאם את הולכת להסתובב לך ברמאללה(או כל עיר ערבית אחרת בא"י השלמה שאינה בשליטה ישראלית) שוחטים אותך על המקום . ולגבי העוול ההיסטורי כנראה שכחת את התיעוד ההיסטורי מ1947: "קבלת תכנית החלוקה על-ידי העצרת הכללית התקבלה בארץ בשמחה רבה והציבור יצא לרחובות לחגוג. הערבים דחו אותה, ולא זו בלבד אלא שתקפו מייד את היישובים היהודיים בכל רחבי ארץ-ישראל.בדרך זו הביעו את התנגדותם למימוש התכנית וכינון המדינה היהודית. מיד עם קבלת החלטת האו"ם החלו התקפות הערבים על היישוב היהודי. המוני מפגינים ערבים נאספו ליד שער יפו בירושלים, יצאו אל המרכז המסחרי, התנפלו על עוברי אורח ושרפו חנויות. גם בבירות ערביות בעולם, נערכו פרעות כנגד יהודים שסימלו יותר מכל את מה שעתיד להתחולל בארץ עם סיום המנדט הבריטי"

itaym02

New member
למה להתייחס למילים כאלו - שיפרקו

את העצבים שלהם. מסתבר שהשלטון שלנו יותר הגיוני ממה שחשבנו, ובסופו של דבר הוא יעשה את הדבר הנכון, ללא תלות במה ילדי גבעות אומרים. ימין או שמאל, אין לכך שום חשיבות (הליכוד הוא ימני, למי שלא שם לב).

m a a y a n 2 0

New member
זאת הגזענות והאטימות שבהם

שמוציאה אותי משלוותי. אבל- זה כמו לדבר עם קיר. צבוע בכתום.

שלא תביני לא נכון , אני בעד הפינוי

מעזה. הערבים מתרבים שם בקצב מטורף ובעוד מספר שנים הם יהיו יותר מאיתנו. אבל היחס שלך אליהם כשמאלנית טיפוסית,יפת נפש,שתמסור את תל אביב בשביל שלום.כאילו הם אלה הקורבנות,המסכנים שצריך לרחם עליהם. תקראי פה > http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1325&msgid=59603330 אם עדיין לא הבנת. לגבי יהודה ושומרון,אסור לצאת משם! מהסיבה האסטרטגית הברורה ביותר שאנחנו נהיה תקועים בין ההר במזרח לים במערב,ושמהאזורים האלה אפשר בקלות (יחסית)לכבוש את כל מישור החוף. שוב, את קולטת מה אני אומר?

itaym02

New member
אתה מה זה מבלבל בין שמאל אמיתי

לבין נוער ומספר קיצונים, ששים לב יש בכל אידאולוגיה. שמאל אמיתי רוצה מדינה יהודית עם רוב יהודי. לשמאל אמיתי אין כל סנטימנטים לערבים המהווים גיס חמישי. ואם נשמור לנו את יהודה ושומרון - מה אתה חושב יהיה פה עוד 20-30 שנה. האם אתה בכלל מבין את האיום האמיתי עלינו?

yosi631

New member
כן הם מסכנים

אני חושב שאתה עם המחשבות שלך אויב העם . לחשוב שאפשר להתעלל באנשים והם ישבו בשקט . אני לא אוהב ערבים. כמו שאתה חושב, ערבים שפוגעים בי אני חושב שצריך לפגוע בהם בחזרה , אבל צריך לתת להם גם סיכוי קטן לחיות קצת . אבל אצלך יש אהבה גדולה אליהם , כי אתה רוצה לדפוק אותם כול הזמן להכניס אותם לארץ ושיעבדו בשבילך וגם קצת יפגעו בשמאלנים. בכבוד לא רב השמאלני גייס חמשי .

4u2b

New member
שורה התחתונה: אנחנו ניצחנו

תלך כמה שנים אחורה... הנסיגה מלבנון... החיזבאללה צוהל שהוא ניצח. ובינתיים...אחרי זמן כה רב בו כמעט כל יום נהרגו חיילים בלבנון הגבול עכשיו יחסית שקט, חיילינו לא מתים שם. בעיני העובדה שאנו מוציאים מעזה את חיילינו ואת הילדים התמימים של המתנחלים, ששילמו תשלום כה רב על האידיאולוגיות של הוריהם, היא הניצחון שלנו. צריך להגן על גבולות מ ד י נ ת ישראל ולא לכבוש אדמות ושונאים נוספים. הציוניים לא חלשים וריקים מאמונה...מי שריק מאמונה הוא מי ששופך חומצה על שוטרי וחיילי מדינת ישראל. מי שריק מאמונה הוא מי שמוכן להצית צינורות גז ולסכן את חייהם של עשרות אנשים בשביל אדמה שאפילו לא שייכת לו. הגיע הזמן לחזור לגבולות ה מ ד י נ ה נמאס לנו לסכן את חיינו בשביל ובגלל קומץ מטורפים.

למעלה