בשורה טובה ובשורה רעה- מה קודם?

בשורה טובה ובשורה רעה- מה קודם?

הבשורה הטובה- אין לי כשרון כתיבה ולכן לא יכולתי להשתתף בפרוייקט (תיכף תבינו למה זה טוב) הבשורה הרעה- הפרוייקט בוטל! כן זרה38, למרות שאת קשורה לתפוז(לא לפרוייקט הזה) גם את עדיין לא יודעת, אבל זה די סופי (90%) בכל אופן נהנתי לקרוא חלק מהסיפורים- בהצלחה.

זרה 38

New member
קהל המכובדים שכאן יודע להבחין היטב

בין ממש לבדייה. ואת, יקירתי, מפזרת אמירות שווא כי: 1. לו היה מתבטל הפרוייקט, אנשים חשובים ממך, אלה ששלחו את יצירותיהם, היו מקבלים הודעה מסודרת על כך. 2. זרה 38 הייתה לזרא בעינייך? אני קשורה לתפוז בדיוק כמו כל מי שגולש באתר. 3. דווקא אין לי בעיה למשוך תשומת לב. זה טבע שני אצלי- גם בחיים. אני רואה בכך זכות גדולה שמכולם בחרת להפנות את דברי ההבל שלך דווקא אלי. 4. כמה רוע רוע רוע אפשר לזרוע רוע רע? 5. שחררי אותנו מנוכחותך. זה פורום של אנשים נחמדים בלבד.

טוב בסדר.

זה שאת תוקפת אותי אישית כמו איזה ילדה מבוהלת והופכת את השירשור על עצמך (שבגדול את מעניינת אותי כעשב דאשתקד) זה לא אומר כלום! מה הקשר אליך? מה את קופצת כמו איזה נרקסיסט-צמא תשומת לב? תרגעי, ולכי לכתוב עוד אחד מסיפורייך המופלאים עם העלילה המבריקה והפנצים המתוחכמים והכ"כ מרגשים. בקיצור נחכה ונראה.. או שאנסה לסיים את ההודעה בסגנון המדהים של סיפורייך? "היא סיימה לכתוב את ההודעה, לחצה על -שלח- ולאחר כמה שניות שארכו כנצח היא חייכה לעצמה כי היא ידעה שחסרים לה מס' תפוחי אדמה בבית בכדי שהיא תכין את המרק שהוא כ"כ אהב. אחח.. המרק שהוא אהב.."

זרה 38

New member
אומרים "שלג דאשתקד"...'טיליגנטית...

והרמה שלך ממשיכה לרדת. אי לכך- מעתה אתעלם מנוכחותך. וייטיבו האחרים כאן לעשות כמוני אף הם. ואנא ממך, אל תחרבשי שורות דביליות בעודך מייחסת אותן לכתיבתי. תודה ושלום.

וואלה? אומרים שלג?

היה ברור שתפלי בזה. במקרה שלך שלג עוד טיפה מעניין והכתיבה שלך היא יותר בכיוון של עשב דאשתקד. אבל עזבי אין עשן בלי עץ! "וכך בוכיה היא סיימה את הודעתה, ובעודה מחרבשת שורות מתות אל חלל החדר הקר והמנוכר נזכרה היא כי טיליגנטית היא, מיד שכך הבכי ונעלם כשמן דאשתקד, נמלא מרץ והחלה לנסות ולאתר את תפוחי האדמה הסוררים שנעלמו כשקף דאשתקד, כ"כ חשקה בתפוחי האדמה בכדי להכין לו את המרק שהוא כ"כ אהב. אחח.. המרק שהוא כ"כ אהב."

זרה 38

New member
לידיעת המכובדים שבפורום

את קטעי האיכות האחרונים שוררה מנפשרה הסוררת אוייה ה"ברוכה" בכבוד יצירתיותה המוטלת בספק. אוייה יקירה, משפט אחרון מהכיוון שלי לכיוון שלך- קראי נא את ה"חתימה" שלי בתחתית כל הודעה. הוא כמו הומצא למענך. ועוד באהבה ענקית. שבוע טוב לך ולבני ביתך. ושבוע טוב עוד יותר לכולנו.

למעלה