בשורה טובה טובה ואפילו מצויינת

יעלי2

New member
בשורה טובה טובה ואפילו מצויינת../images/Emo106.gif

שאני רוצה לחלוק אתכן. חברה טובה מאוד שלי יוצאת כ 4 שנים עם בן זוגה. הם גרו ביחד כמעט מהרגע הראשון, חלקו דברים לא קלים יחד, מסתדרים מצויין ואוהבים אחד את השני/ה מאוד. היא נושקת ל 30 והוא לא ממהר (נשמע מוכר לחלקכן)? מה בוער? לאן את רצה? בשביל מה את (אני) צריכ/ה את זה? בקיצור, אתמול הם נסעו לחגוג את יום הולדתה והוא הציע לה להיתחתן איתו! היות ואנחנו מאוד אוהבים אותם והיא חשובה לי מאוד, אני מתרגשת ושמחה בשבילה אפילו יותר משהתרגשתי בשביל החברה הראשונה שלי שנישאה לפני שנתיים. היא לא ממש עיכלה את זה לדבריה, אבל האנדרנלין והאושר מילאו לפתע אותה, אותו ואת כל מה שבסביבתם. אני שמחה לפתוח את החג וסוף השבוע הזה עם בשורה טובה כל כך! שלכן.

יעלי2

New member
אתם לא יודעים כמה אני שמחה../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

אולי בגלל שאנחנו זה עתה התחתנו, ואולי כי חיכיתי איתה ולמרות ש"ברור" שזה קורה, זה אף פעם לא בטוח עד שיש הודעה, כי הצד שרוצה ממתין לצד שמושך באי וודאות מסוימת. אתמול ברגע של עליצות (בערך 4 שניות אחרי שהם צלצלו בדרך הביתה מהצפון), שלחנו להם מברק "מזל טוב" בליווי כמה מילים אישיות. מה מתברר? שהמברק לא הגיע ליעדו, וכך הוחמצה דרך מקורית ומשמחת לחלוק את זה איתם! היות וזה לא מאפיין את רשות הדואר, צלצלתי אליהם והתעקשתי שישלחו להם אותו שוב היום, במיוחד כי זה יום קצר! אבל עכשיו הם כבר יודעים שמשהו יחכה להם בתיבה! אוווופפפפפ! העיקר הכוונה נכון?

dili

New member
איזה יופי, בשעה טובה ../images/Emo39.gif

מזכיר לי קצת את הסיפור האישי שלי. שבועיים לפני יום הולדתי ה- 22, אחרי שכבר פינטזתי שאני הולכת לקבל טבעת אירוסין כמתנה, התחיל בעלי (חברי דאז) לקשקש שהוא לא רוצה להתחתן בזמן הקרוב ועוד דברים כאלה נגד חתונה. הלב שלי נפל, ממש בכיתי! החלום שלי נראה מתרחק, אבל אז, ביום ההולדת שלי (שנפל בדיוק על פורים) הוא הגיע אליי עם משלוח מנות ומתנה! אבל לפני המתנה הוא נתן לי כרטיס ברכה והתעקש שאקרא אותו קודם, אז אחרי כל האיחולים ליום ההולדת שנכתבו שם, ראיתי את "ה"שאלה! מיותר לציין שהפעם בכיתי מאושר, כי למרות שזו היתה הפנטזיה שלי ולכאורה הייתי אמורה להיות מוכנה לזה כבר, כל הדיבורים שלו נגד שביאסו אותי לפני כן, גרמו לי להיות מופתעת מאוד ומאושרת יותר!

שמופית

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif

אני מבינה את השמחה ומשתתפת בה. גם לנו הודיעו השבוע זוג חברים שהם עומדים להתחתן (אחרי 6 שנות חברות !) ואני כל כך מאושרת ומתרגשת, כאילו אני עומדת להתחתן שוב...

למעלה