המלצתי על הלחם מופחת הפחמימות, שאני קונה אותו מהסיבות הבאות :
1. זה לחם טעים
2) מופחת בפחממות: רק 2 גרם פחמימות בכל פרוסה .
3) עתיר בסיבים ולכן לא גורם לעצירות (שלא כמו הלחם הלבן למשל.)
4) כמעט לא משפיעה על המשקל כשאוכלים רק 2 פרוסות ליום.
5) הלחם איכותי עשוי מחומרים בריאים על בסיס קמח שקדים ואגוזים,
נספג לאט לגוף ולא מקפיץ את הסוכר ובהחלט שווה את המחיר.
בוודאי שמי שרוצה יכול להיכין לבדו בבית, לפי שיקול דעתו,
אבל גם אז ,, מחיר קמח שקדים ואגוזים לא יעלה לו בזול.