פילוסוף רוחני33
Well-known member
תוכנת הבינה שאני עובד עליה כמעט מוכנה לגמרי, וגם כתבתי עוד תכנית של עיבוד נתונים שתוכל לתמוך בה. עכשיו בחופשה מהלימודים יעזור לי המורה הפרטי בתיקון התוכנות, ואולי אצליח לבנות רובוט חכם.
מה הרובוט יודע לעשות?תוכנת הבינה שאני עובד עליה כמעט מוכנה לגמרי, וגם כתבתי עוד תכנית של עיבוד נתונים שתוכל לתמוך בה. עכשיו בחופשה מהלימודים יעזור לי המורה הפרטי בתיקון התוכנות, ואולי אצליח לבנות רובוט חכם.
תעבוד על Debug ונסה למצוא web-based code checker, זה יעזור לך למצוא שגיאות.אני ממש לא יודע אם התוכנות יעבדו, הן בעיקר רעיון. הן עושות בעיות למחשב של המורה הפרטי כששלחתי אותן לביתו, ולכן לצערנו יוכל לטפל בתוכנות רק עוד הרבה זמן כשיוכל להגיע לביתי ולעבוד אתי, לא בזמן הקורונה. הן לוקחות כחמישים קילובייט: עשרים קילובייט תוכנה ושלושים קילובייט נתונים. קצרות אבל חזקות ומוחצות. עיקר התוכנה מבוסס על מילון אנגלי אנגלי מדויק ומקורי שהכתבתי למחשב עם כחמש מאות מלים, ואני אשף במלים אז המילון עשוי מאד לקדם את פעולת התוכנה. אני חושב שמה שעושה למורה בעיות במחשב זה המילון. לתוכנה כמה חלקים: תרגום מלים ביחד עם קובץ אם שמכיל פונקציות כמו "IF SHOULD" ו- "CHARACTER", הוספת תחושות, דיבור, חשיבה ורגש. לתוכנת עיבוד הנתונים גם כן כמה חלקים: תוכנה גרפית, מעבד תמלילים מקורי שמתכנת את עצמו בפעולות מקרו, תוכנת חשיבה ומעבד נתונים. עכשיו אני מתקשה במיוחד בחלק של הדיבור כלפי חוץ, ללמד את המחשב לבטא את מחשבותיו במלים.
בהצלחה.הלילה עבדתי על התוכנות והן כמעט מוכנות לגמרי. מדובר בכחמישים קילובייט: שתי תוכנות של עשרה קילובייט, אחת בינה בסיסית ואחת מעבד נתונים שיתמוך בה, וכשלושים קילובייט נתונים שעיקרם מילון אנגלי אנגלי שהמצאתי והכתבתי למחשב. בחופש מהלימודים יעזור לי המורה הפרטי לתקן את התוכנות ואולי יעבדו ונצליח לבנות רובוט חכם. אולי יהיו לו אפילו רגש ורצון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.