בשורה טובה סגרתי 30 קילו שלכם לירי
ר רוייקו New member 1/12/01 #3 איזה יופי ../images/Emo45.gif אני מקווה לראות שבעוד חצי שנה ניראה אותך על 50 קילו, אה ?
L lir42 New member 1/12/01 #5 הלוואי!!!!!!אני מאד מקווה אבל אני רוצה להגיע ל45 קילו אתה יודע הגובה שלי 50\1 ואני רוצה להיות רזה ולהגיע לזה במהירות זהו מה איתך שלך לירי
הלוואי!!!!!!אני מאד מקווה אבל אני רוצה להגיע ל45 קילו אתה יודע הגובה שלי 50\1 ואני רוצה להיות רזה ולהגיע לזה במהירות זהו מה איתך שלך לירי
ר רוייקו New member 2/12/01 #9 אני מאמין שתוכלי להגיע למישקל שאת רוצה. הניתוח שבחרת מביא לתוצאות מפתיעות במיוחד, לכן, בהחלט מציאותי לאמר שמישקל היעד הוא עניין של זמן. אצלי הכל בסדר. תודה.
אני מאמין שתוכלי להגיע למישקל שאת רוצה. הניתוח שבחרת מביא לתוצאות מפתיעות במיוחד, לכן, בהחלט מציאותי לאמר שמישקל היעד הוא עניין של זמן. אצלי הכל בסדר. תודה.
B batl New member 2/12/01 #8 מזל טוב../images/Emo65.gif כל הכבוד!!! ובכן מסתבר שזה אפשרי!!! בכמה זמן?
L lir42 New member 2/12/01 #11 ירדתי ב4 חודשים נכון שהדרך עוד ארוכה אך יש לאן לצפות ותודה לכל אלה שענו שלכם לירי
ב באיה New member 2/12/01 #14 לירי מברוק - איך עשית את זה ב 4 חודשים. גם אני 1.5 מ´ ו ב5 חודשים הורדתי רק 19 ק´. מה את אוכלת? אולי תגלי לי את סודך?!!!!!!!! מלבד זה אני מאושרת למענך מכל הלב.
לירי מברוק - איך עשית את זה ב 4 חודשים. גם אני 1.5 מ´ ו ב5 חודשים הורדתי רק 19 ק´. מה את אוכלת? אולי תגלי לי את סודך?!!!!!!!! מלבד זה אני מאושרת למענך מכל הלב.
ד דליה גולן New member 2/12/01 #10 לירי, את נפלאה!!!!!! כל הכבוד!!!!! זה המון לירי!!!! יש לך את כל הסיבות להיות גאה בלי סוף!!! שהחיוך לא יירד מהפנים, נורא שמחה בשבילך דליה.
לירי, את נפלאה!!!!!! כל הכבוד!!!!! זה המון לירי!!!! יש לך את כל הסיבות להיות גאה בלי סוף!!! שהחיוך לא יירד מהפנים, נורא שמחה בשבילך דליה.
ס סיסה New member 2/12/01 #12 תשובה לבשורה הטובה בוקר טוב ושבוע טוב ונעים שמחתי על הבשורה הנפלאה חזק ואמץ. מסיסה
R RomiVais New member 3/12/01 #15 כל הכבוד לירוש!!!! ../images/Emo24.gif והמון המון בהצלחה להמשך!!! בקצב הזה - את תחכי לכולנו לשופינג הגדול!!! באמת כל הכבוד - אני ממש ממש שמחה בשבילך שיהיה לך המשך שבוע נעים, רומי
כל הכבוד לירוש!!!! ../images/Emo24.gif והמון המון בהצלחה להמשך!!! בקצב הזה - את תחכי לכולנו לשופינג הגדול!!! באמת כל הכבוד - אני ממש ממש שמחה בשבילך שיהיה לך המשך שבוע נעים, רומי