בשורה לחובבי "שר הטבעות" (אולי).

TheShis

New member
בשורה לחובבי "שר הטבעות" (אולי).

אוקי, אז ההתלהבות שלי מהסרט לא הייתה גבוהה מאוד עם הצפייה הראשונה במהדורת שני הדיסקים, אולם כעת אני באמצע הצפייה השנייה ומידת ההערכה שלי לסרט עולה, לאט לאט.
בכל מקרה, כל אותם אנשים שדיברו על מהדורת ארבעת הדיסקים, שימו לב לקישור הבא. מדובר במהדורת 5 דיסקים עם DTS מאיזור 4. רק שימו לב למחיר!

איצקיס

New member
בעל הבית השתגע ...

תמחור של 88 דולר ארה"ב (כ-410 ש"ח) עבור סרט, ולא משנה עד כמה הגירסה מיוחדת הוא מוגזם בטירוף. אם היו לי מחשבות לגבי הגירסה המיוחדת שתצא בנובמבר הרי שהן התאדו לחלוטין ברגע זה. במחיר הזה אני יכול לקנות בין ארבעה לחמישה סרטים.

TheShis

New member
מסתבר שזו...

גרסא מיוחדת של הגרסא המיוחדת עם מיני מזכרות בנוסף לדיסקים - לשרופים על הז´אנר בלבד, וגם זה בקושי רב.

TheShis

New member
הקישור שהבאת הוא של אותה גרסא

בדיוק. אבל יש גם גרסא "רגילה" של 4 דיסקים (בלי כל המזכרות).

רומן ט

New member
ה-DTS קיים בשתי הגירסאות.

גם בגירסת ה-4 דיסקים וגם בגירסה לאספנים עם 5 דיסקים. ההבדלים: דיסק חמישי נוסף המכיל סרט דוקומנטרי של נשיונל גאוגרפיק. 2 "מחזיקי ספרים" (יעני פסלונים קטנים ששמים בצידי הספרים/סרטים על המדף כדי שלא ייפלו חו"ח. וקופסא "מהודרת". זהו, כל השאר זהה לחלוטין. זוהי גירסה מוגבלת לאספנים בלבד ועל כן גם יקרה כל כך. זה לא משהו חדש - חפש כותרים של Creative Design. הם לוקחים סרטי DVD רגילים, עוטפים אותם במארז מיוחד, מוסיפים CD, אולי גם איזה פוסטר, ומוכרים במחירים של 60$ ויותר. דוגמא בקישור למטה

zViper

New member
אגב, בנוגע לבלייד ראנר:)

יש לי את ההוצאה המיוחדת הנ"ל של בלייד ראנר! היא מעולה למשוגעים לענין(כמוני:) בפנים יש אוסף מעולה של מוצרי הסרט. הצפע.

למעלה