בשורה לתושבי כפר סבא?

ארמורגם

New member
בשורה לתושבי כפר סבא?

הכתב אמנם בחר לצייר את החתולים כמטרד, אך תגובתו של סגן ראש העיר מעודדת ואף מביאה בשורה של ממש. האם העיר כפר סבא עומדת להצטרף לערים נוספות כמו הרצליה, ותציב מתקני האכלה ושתיה רשמיים לחתולי הרחוב שבתחומה? לדברי סגן ראש העיר זאת הכוונה!

כמו כן הוא אומר באופן רשמי ולציטוט שאין מניעה להאכיל חתולים במזון יבש, ושהעירייה אף מעודדת השארת כלי שתייה לחתולי הרחוב במיקומים מוצנעים.

חבל שהוא הורס את הטעם הטוב שהשאיר עם המשפט האחרון בתגובתו. כנראה שכפוליטיקאי הוא חושב שזה מה שהציבור רוצה לשמוע.

נ.ב. בהתייחס לכתבה, מקומם שמאשימים את האישה הטובה שמאכילה את חתולי הרחוב מכספה הפרטי ועוד סופגת על כך עלבונות. הפיתרון להפרשות חתולים בארגזי חול הוא החלפת החול בגומי ממוחזר. זה גם פותר את בעיית פיזור החול לדירות הסמוכות דרך האוויר. דווקא עיריית כפר סבא כבר החליפה עשרות גנים כאלה בגומי ממוחזר, לא ברור למה היא לא עושה זאת בכולם.

 

דרורפפ

New member
אני לא יודע מה סדר גודל המטרד

אני לא יודע מה סדר גודל המטרד או מה סדר גודל הגן, אבל אם אכן מדובר במטרד מהותי, ולא מדובר בגן עצום, אז מדוע לבקשתו יש טעם רע?
 
למעלה