m a r l o היקר (תגובה ארוכה..)
לאחא שקראתי את הודעתך מס' פעמים, הרגשתי כאילו עוררת אותי משינה עמוקה. זה נכון, אני לא שומעת הרבה רדיו (ואם אני כבר שומעת,אז זה גלגל"צ ו-88,כי רדיו צפון לא נקלט) ולא קוראת עיתון "לילה" או כל עיתון אחר (אגב, איפה אפשר להשיג את הראיון המלא?), ואם כבר אני בכלי התקשורת,דהיינו טלוויזיה,היא מכוונת על 24.. כשקראתי את הדוגמאות שנתת, פתאום תפסתי כמה שאתה צודק. לגבי מכירות הדיסקים, אני מודה, לא ידעתי את הפרטים האלה. אבל אחר כך הלכתי לחנות הדיסקים הקרובה לביתי (ולליבי) והם גם טוענים שהדיסק עדיין נמכר. זה היה בשורות טובות לאוזניי

,ולזה התכוונתי בעוררות, צריך פשוט לפתוח את הראש ואת האוזניים ולשמוע מה קורה מסביב. בזמן האחרון השקעתי יותר מכספי ומזמני בלהקת "המכשפות" ובקורין אלאל, שאת נימרוד שמתי לרגע בצד, שזה צעד ענקי למי שהייתה כמעט פנאטית על נימרוד (מכתב, פגישה, שיחות עם מעריצים, פורומים, ניסיון לבנות אתר, רצון לקנות הקלטות של הופעות שלו בטלויזיה, ברדיו, כתבות וראיונות איתו..). כעבור זמן מה, למדתי לקחת הכל בפרופורציה איתו, עד כדי כך שכמעט שכחתי אותו כליל. אבל לפני יומיים, חזרתי ושמתי את "מציאות הפוכה" במערכת, ולאחר ההודעה שלך, חזרתי גם ל"אין חלום אחר" ואין מה להגיד, התגעגעתי בטירוף לקול הנעים,המלטף, והקצת מחוספס בשירים מסויימים..הלכתי למחסן ביתי והתבוננתי שוב בדמות נימרוד לב מקרטון שיש לי, והבנתי שוב למה כל כך הערכתי,ועדיין מעריכה אותו,ועוד יותר במתח עכשיו לשמוע את האלבום החדש שלו.. אני עדיין לא מכירה את יפעת שהזכרת, אבל אין ספק שבעקבות מה שכתבה, הדברים הכל כך נכונים, אני אאזין לה ברוב קשב. נימרוד, כאחד שהמפיקים שלו היו מוזיקאים ידועים, הצליח, ידע, והיטיב לפרוץ את המסגרות הידועות ואת הנורמות הרגילות, ויחד עם דעות מוצקות, יופי פשוט, אווירה של חו"ל, ידע לפרוץ לתודעה של כל כך הרבה אנשים, ובזה לא הטלתי דופי ולו לרגע קט. לסיום ההודעה הכל כך ארוכה שלי (נראה לי הכי ארוכה שאי פעם כתבתי..) רציתי להגיד לך תודה רבה, וכבוד רב, ושההודעה שלך הסבה לי אושר רב כל כך! באמת! מאחלת לכולנו הרבה מאוד שנים טובות, מי ייתן ונימרוד ימשיך ליצור ולייצר. אין בכלל ספק שהוא מוכשר בכך.
וכמובן, שבת שלום!!!! אוהבת הרבה, מכבדת, ומעריכה. אני.