בשורה מעודדת

yekantalisa

New member
בשורה מעודדת

חזרתי מביקור אצל אמא. האחות חילקה תרופות ואמי לא קיבלה. שאלתי מה קורה, והיא הציצה במחשב הנייד שמונח על עגלת התרופות, ובישרה שהורידו אותה מהקלופיקסול - תרופת הרגעה שלטווח הארוך משבשת את המערכת המוטורית - כבר ב-17 בחודש@@@@ איזה יופי. הם ל א מסממים. ובכלל, היא הושבה ליד שולחן בהרכב חדש, לצד שתי נשים שלדעתי הן ברמה קוגניטיבית מעולה. בפרט האחת, שמחליפה איתי חידודים ומשחקי מילים ושנינויות. תגידו, יכול להיות שסתם 'זרקו' אותה?<?? מפני שעד כה איש/ה לא בא לבקרה. מאוד עצוב. אישה שנונה, אשכרה שנונה. הרוסה מהנסיעה הממושכת הביתה בקו 45 הנאלח.
, שחוצה חצי גוש דן.

ענתי44

New member
אכן בשורה מעודדת ומשמחת

ממה שאת מתארת ניכר שאמא נמצאת במקום הנכון וכי מטופלת נפלא. במשך החודשיים שאמא שלי היתה בבית אבות, ראיתי לא מעט משפחות נפלאות שמגיעות לסעוד ולבקר את יקירם. ראיתי כלה שמגיעה, למרות הקושי לטפל בחמותה למרות שהיא אלמנה שנים ואילו הבנות של החמות כמעט לא באות, וראיתי משפחות שבאות בהמוניהם כולל הנכדים והנינים. וראיתי גם מטופלים שלא באים לבקרם. יש מקרים שהמשפחה מתגוררת רחוק, אולי מבקרים אותה בשעות אחרות. בכל אופן, כשאת מתלוצצת איתה את עושה מצווה גדולה. מכירה את קו 45 מימי האוניברסיטה. הסיבוב שלו היה ארוך מהנסיעה אחר כך לאשדוד.

yekantalisa

New member
מסתבר שנקלענו למהומה עקב מות הרב אלישיב...

ולכן נהרו עשרות אברכים לרחובות בני ברק, נוסף על החפץ החשוד. אדגום בהמשך את קו 70, למרות שגם הוא לא להיט. לגבי ביתה החדש של אמי: הם באמת משתדלים לשפר יכולות קוגניטיביות. את יודעת, אמרתי למטופלת הבודדה שלפני שנתיים, אמי הייתה מעריכה את ההומור השחור והמושחז שלה שתיהן מאותו מוצא, גיל דומה וכו'. יאללה, מפגש. חייבת לפגוש אותך.

בחורה יקרה, אני שמחה בשבילך

אני שמחה שהורידו לאמא שלך את תרופות ההרגעה ואולי עכשו היא תוכל להנות גם מאותם חולים שהם במצב קוגניטיבי טוב יותר. הכי חשוב שאת מרגישה שהיא מטופלת טוב ואת רגועה כשאת נוסעת הביתה. זה כלל לא מובן מאליו. מי כמוני יודעת שהייתי חייבת להכניס את בעלי למוסד. מאחלת לך שיהיה כך גם הלאה לילה טוב, טובה

yekantalisa

New member
תודה, טובה. גם לי היו

רגשי אשם כבדים בגלל הוצאתה מהבית. בדיעבד, כנראה שטוב לה יותר שם. לא הכול ורוד. חלק מהדיירים ממלמלים/צועקים/מנסים לצאת החוצה. משערת שזה משפיע עליה ועל האחרים, השקטים. מנסה לחיות את ההווה וליהנות מהשקט היחסי.

למעלה