בשורה משמחת!

גנה

New member
בשורה משמחת! ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

אהלן חבר´ה מה ענינים? אז ככה, ירדתי בקילו ועכשיו אני שוקלת 55,אך יש לי עדין 1.5 קילו להוריד. כל המכנסים כבר עולים עלי אבל עדין נותרה אותה בעיה, תנחשו..... הבטן כמובן. אני חייבת להוריד את הבטן הזאת אך אני חייבת שמישהו כאן ישכנע אותי שספורט/כפיפות בטן אכן יעזרו לי, וכמה זמן עלי לעשות כפיפות בטן על מנת שהכל ירד לי. אני רוצה שתהיה לי בטן שטוחה (זה גם מה שבעלי אומר) הוא אומר שאני רזה בכל הגוף, אך הוא מאוד מתגעגע לבטן השטוחה שהיתה לי לפני שבאו הילדים. בבקשה תעזרו לי! ואם מישהי או מישהו מכיר/ה איזשהו תכשיר לצלוליטס הזה שנשאר לי כתוצאה מהלידה, אני אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה, ובהצלחה לכולם

adi from work

New member
אויש, נו... ../images/Emo8.gif

עזבי אותנו מקצת בטן... מגיע לך המווווווווווון, אבל המווווווווון כל הכבוד!!!
אני אמנם לא מומחית, אבל זה אחלה משקל!!! במיוחד אם את אחרי הריון וכל זה... אז בכלל!!! ו... אנ´לא רוצה להיות משביתת שימחה, אבל... אני חייבת לקטר קצת (תסלחי לי, זה לא משהו נגדך, כי אני ממש שמחה בשבילך!!! אבל באמת!!!). לא יודעת למה, אבל אני מרגישה כ"כ לא טוב עם איך שאני נראית, לכן אתמול לא אכלתי כלווווום (!!!) והיום בבוקר גם לא... אני יודעת שזה לא בריא וכל זה, אבל בכל זאת... I CAN´T HELP IT! המשקל מראה 55, כשמתחשק לו- הוא אפילו מפנק אותי ב- 54, אבל ברגע שאני מסתכלת במראה ורואה את הפולקעס הזה שלי, אז פשוט... לא יודעת איך להסביר! אבל אני נכנסת לדיכאון טוטאלי... ממש!!! אני פוחדת להדרדר שוב לאנורקסיה, אבל אני לא רוצה להשמין. אני די בבעיה כאן... הצילו!
כולכם בזמן האחרון באים עם בשורות כ"כ טובות, ואני באמת ובתמים שמחה בשבילכם. אין לכם מושג כמה! אבל אני?... להההה, אני לא מרגישה כ"כ טוב. אך בעיקר, בעיקר...? אני מפחדת. שולחת
ענק לכולם!!! עדי התל-אביבית

העצלנית

New member
עדי תצאי מזה מיד

אני הייתי מתה למשקל כמו שלך ואת גם יותר גבוהה ממני. את יודעת טוב מאוד מה קורה שלא אוכלים(לפי מה שהבנתי). וכולם יודעים שלא לאכול כלום לא פותר שום דבר אלה להפך הופך את המצב ליותר רע. אז אולי אין לי זכות לדרוש אבל אני מבקשת שתאכלי משהו ותתמידי בזה. ולידיעת כולם גם רזה מידי זה לא יפה אני רואה את אמא שלי ומתחילה לפחד ממה שקורה לה.
לך ולכולם.

(עמיתוש)

שלום עדי, למי שלא מכיר, אני אחיה של עדי, ההודעה הזאת די אישית, אבל אתם יכולים לקרוא אני מניח. בימים האחרונים, את בקושי אוכלת ואם כבר אוכלת, אני רואה אותך אוכלת כמה פריכיות אורז עם גבינה ועגבניה בצהריים, את הארטיק ה20 קלוריות שאת קונה, ואיזה פרי, וזה בערך התפריט היומי שלך, בימים האחרונים. ובמקום לאכול עוד, את שותה דיאט קולה. עכשיו, תזכרי טוב טוב, איך נראית לפני שנה. זוכרת? בתקופת האנורקסיה?... ככה את רוצה להראות, שלד? את זוכרת איך היית מגיעה הביתה, רבה עם אמא, והולכת לישון, קמה, ושוב הולכת לישון?. את זוכרת שסיפרת לנו, שהיית בוכה מרוב רעב? את כותבת שאת מרגישה שמנה, ותאמיני לי, גם אז חשבת שאת שמנה. את כותבת שאת פוחדת להדרדר לאנורקסיה? אז עדי, את קרובה לזה. תקחי את עצמך בידיים עדי, לפני שתראי שוב צילום רנטגן מהלך. ממני בהמון אהבה, והרבה תקווה, אחיך, עמית בן 12...

חבר´ה...

לעצלנית ולאחי המתוק...
אני יושבת כעת עם קערת פתיתים וכמה עגבניות חתוכות ואו-כ-לת!!! אתם צודקים... הרעבה זאת לא הדרך. אני מנסה להתגבר... wish me luck ומתה עליכם!
עדי התל-אביבית שלא תחזור להיות אנורקסית שוב!

ארינה

New member
עדי אני מאד מקווה שאת באמת אוכלת

ולא מרעיבה את עצמך. וכל הכבוד לאחיך שככה דואג לך הלוואי עלי אח כזה אבל אני בת יחידה מה לעשות....... בכל אופן תאכלי מסודר זה הכי חשוב ואני מקווה שהפתיתים עם רוטב..... בתאבון יקירתי אוהבת ארינה

פורומית

New member
עדי!

עם אח כזה, מה אכפת לך בכלל איך את נראת? איזה אכפתיות ודאגה! אם כל החשיבות של הורדה במשקל ומי כמוני יודעת, יש לי פי כמה וכמה ממך להוריד, יש דברים הרבה יותר חשובים, רק למען המשפחה שלך (אם לא למען עצמך כמו שצריך להיות) תשמרי על עצמך!! אני קראתי גם את ההודעה הבאה שלך שאת כבר אוכלת ובכל זאת אני חוזרת ומבקשת ממך, תחזקי מעמד! אנחנו איתך, כמו שאת איתנו לארוך כל הדרך! פורומית, שמודאגת ודואגת מאוד לעדי!

אוהבת אתכם... את כולכם!!!

וכן, אחי הוא נשמה...
אוהבת מאוד, ומשתדלת לחזור לתלם... (זה לא קל, אבל אני מקבלת תמיכה מאנשים מה´זה נחמדים בפורום אחד בתפוז... חחח...)
עדי התל-אביבית

אביטל +

New member
כפיפות בטן

בעיקרון כמה שיותר יעזרו לך. תתחילי מפעמיים ביום ותעלי את הכמות מדי פעם. בקשר לתכשירים - אני לא מכירה אבל זה נשמע לי קצת מוגזם. לפי מה שאת מתארת את צריכה רק פעילות גופנית. את יכולה להתייעץ עם מומחה כושר ולעבוד קצת בחדר כושר. למה להכניס זבל לגוף ? בהצלחה

ארינה

New member
אז קודם כל כל הכבוד לך.

והבטן תרד רק עם ספורט. לגבי תכשיר להורדת צלוליטיס אין לי מושג אבל אני מקווה שאחרים כאן יוכלו לעזור לך. בהצלחה רבה ארינה

למעלה