בשורה משמחת

TAINTED SAINT

New member
בשורה משמחת../images/Emo70.gif

בוקר טוב ! בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי אתמול בלילה למצא את הספר האבוד שמעתה יהווה לנו מקור בלתי נדלה של אמונות טפלות שכל מה שהיה לנו עד כה כעין וכאפס לעומתן....... עקב מציאת הספר הוחלט בין מיאמוטו וביני להפגש בחופשת הפסח ולשבת עליו לילה שלם-רסקול אחי השתקן-האם תצטרף אלינו? אמנם לא יהיה זה בפאב תל אביבי אפלולי,אלא בחדר המגורים בדירתי הצנועה,אך עדיין עדיף על לא כלום,ואני מותיר לך את השכנוע של סויה להתלוות אליך.[ולמען הסר כל ספק,אני מתגורר עם אשתי ובני,ולא במאורת סמים אפלה עם פנטאגרמים מצויירים בדם על הקירות,ופגרי חתולים שהוקרבו לשטן מרקיבים בפינות...]. משפחתי רגילה לחברים המגיעים לכאן ללילות שלמים של שיחות ובאמת שהדבר לא יפריע להם.אינני מזמין את אלברט משום שדירתי תתברך בשפע 'חמץ' משובח...ואינני רוצה לפגוע חלילה באמונתו.[ומאתיים טרנטולות,וכמה וכמה נחשים,אך הדבר רק יתרום לאוירת המפגש....] סויה אהובתי-המפגש נועד לארבעתנו בלבד,באוירה ביתית נעימה,על כוס קפה\תה,עוגיות,מעט אלכוהול,מוסיקת רקע שקטה,עזבי אותך משטויות כגון "טוב לי באלמוניותי בפורום",ישנם חיים אף מחוצה לו יקירתי.....למקרה ושכחת... ולא אוכל לסיים ללא צטוט מהספר...... "אהבה - עליו להקיז דם מיד ימינו,לשרוף את הדם ולהשקות בו את האדם שבאהבתו הוא רוצה. עוד שיטה - עליו ללכת לבית-מרחץ ולהזיע,לקחת את הזיעה היוצאת ממנו ולהשקות בה את מי שבאהבתו הוא רוצה-ותאהב אותו לעולם. עוד שיטה-לבעל אשר רוצה שאשתו תאהבהו,עליו לשרוף את ציפורני ידיו ורגליו,לתת לאשתו לשתות-והיא תאהב אותו" להתראות. TAINTED SAINT

לא ניפגעתי נשמה..ממש לא..../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

אני מבינה למה לא הזמנתה אותי-אני יודעת באיזה דירה קטנה אתה חי-הייתי מזמינה בסבבה את כולם לבית של ההורים שלי אבל זה לא רעיון טוב למה הם קצת יכנסו לשוק מימכם
ואנ יעבור לגור ב
... אני מקווה שיהיה לכם מיפגש בסבבה ומלא חוויות וצחוקים-תלכי סויה אחותי-לפחות נציגה אחת שלנו שתיתיצב שם ליצג אותנו במיפגש שלא יחשבו שאנחנו אין לנו מה להגיד ושאנחנו המיעוט היפה והשותק
אל תידאגי אחותנו-תחקירים מלאים אחרי שתחזרי
..... רסקול מתוק תגיד מה קרה
עבר בינך ובין הקדוש
למה אני רואה שאתה לא עונה לו....הבנאדם שאל אותך ישירות שאלות ואתה מיתעלם מימנו
...מה קרה ביניכם נשמה
לא משו רציני אני מקווה
יללה-הביאו לי ת'
בייייייייייי

TAINTED SAINT

New member
לא היית אמורה להפגע../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

את ואחרים כאן יודעים איך אני חי,אין זה סוד שאינני מתגורר בוילה מרווחת. אלו שלא כלולים בהזמנה אינם אמורים לקחת זאת כעלבון,יכולתי באותה הקלות לשלוח מסרים פרטיים למוזמנים,אך אז הייתי חש כמסתיר מהאחרים דברים,ואין לי כל צורך בתחושת תככנות וסודיות. לגבי מה שכתבת לגבי העניין שרסקול לא ענה לי-אם תשימי לב לשעות המטורפות בהן הוא ואני מעלים הודעות,או מגיבים,תביני עד כמה קל לנו לפספס דבר שנכתב לנו ושמצפים שנענה עליו... לא עבר ביננו
,וגם לא
ואפילו לא
חצי נא ברוטב סויה מתוק.....[ואין כאן רמיזה מינית סויה1 אהובתי,באמת שגרתי ביפן חמש שנים ורוטב סויה הינו אחד הדברים השגרתיים במטבחנו]. אני שותף לתקוותך שהמפגש אכן יצא לפועל,למרות שהוא לא יכלול שבירת מראות ושפיכת מלח על הרצפה....אשתי תרצח אותי אם נשבור את המראה האינדונזית עם מסגרת העץ המגולפת.... עבודה נעימה TAINTED SAINT

סויה 1

New member
הבהרה

ה-ניק סויה לא קשור ל-שמן סויה,וגם לא ל-רוטב סויה סויה-ע"ש כלבה,בשם סויה.ואני אוהבת את הצליל של השם. ועכשיו תריצו עלי בדיחות....מי מתחיל?

TAINTED SAINT

New member
את גרמת לזה...היית צריכה לשתוק....

היי סויה ! אני מתאר לעצמי שפתחת את ההודעה עם חשש מה....מעט זיעה קרה....רטט עצבני ומודאג בזוית העין.... את באמת חושבת שאני ארד כל כך נמוך ואתבדח על חשבון הניק שלך אהובתי? ! כך את מכירה אותי? אם כך הנחת כשפתחת את המסר הזה הרי שאכזבתנו הדדית-אני לא עשיתי את שציפית שאעשה,ואת יחסת לי ....מעניין מי משנינו מאוכזב יותר? לא כך בונים מערכת יחסים ארוכת טווח שתעמוד במבחן הזמן והחיים.... ואת טענת שתספרי נפלאותי לנכדייך ונינייך....לא נורא,אני סולח,לסלוח זה אלוהי,גם ישו לפי הטענה סלח לאלו שצלבו אותו.... חשבת פעם אהובתי כמה נחת אנו שואפים מדברים מתים...ואיך אנחנו נפעמים מגסיסה ומוות בטבע ? ? ? ! את אוהבת צדפים וקונכיות...נכון? ולראות יער בצהוב-כתום-אדום בסתיו....עוצר נשימה....וללבוש חרוזים מאלמוג אדום...כל כך חושני ויפה על רקע עורך לאור הנר מול המראה באפלה.... ופרחים יבשים...וקוצים יבשים מסודרים באגרטל הנחושת שקנית לפני שנים בשוק הפשפשים ביפו....והחגורה הישנה שנותרה במגרה מאז ימי התיכון...זאת מעור קלוע מהעיר העתיקה בירושלים.... חשבת פעם אהובתי ש...........כן,אנו אוהבים טבע גוסס ומת,אין מה לעשות.............מחי דמעה עכשיו,אני יודע שהיית מחבקת אותי עכשיו לו הייתי לידך.... ביי.............

miyamoto

New member
"ציפורני ידיו ורגליו,לתת לאשתו..."

משעשע עד מאד! איני יודע מי המשונה שהגה את האמונה הטפלה הזו, ובכלל, איזו מן אישה תאהב את בעלה לאחר שנתן לה לשתות מיץ קרטין?!@ מן הראוי להעניק לאישה שכזו את הטיפול הראוי ולאשפזה חיש-מהר... אגב, מתי האירוע? ועוד דבר-קטן, קדוש (משונה לקרוא לך כך, ובכל זאת), כשביקרתי אצלך והצעת לי קפה שחור הסכמתי מתוך נימוס, כי לא שתיתי קפה שחור כבר לערך 5-6 שנים, ואיני זוכר את הטעם של זה (אני רק זוכר שזה היה מר ובוצי)... ובכן, כששתיתי את הקפה שלך מאד נהניתי ואיני מתחרט על רגע! קפה שחור מעולה! ואם אתה זוכר, אפילו שתיתי עוד קפה... אני אבוא בשמחה, רק תכין קפה :)

TAINTED SAINT

New member
אז מה דעתך על........

אסור מחמת כישוף ו"אינו יכול לשמש מיטתו"-אם אדם חסר כוח-גברא [אימפוטנט],יש לחתוך ביצה צלויה בצורת לב,בחרב שנהרג בה אדם,ולתת מחצית הביצה לגבר ומחציתה לאישה.כמו כן על הגבר למשוח את "האמה" [איבר המין שלו] בשומן-ארנבת חם ולשכב עם אשתו,או לשרוף איבר מין של צבי או של איל עד שיהיה לאפר,ולשתות עם מעט יין ישן ו"יועיל"- כוח-הגברא יחזור אליו. עוד שיטה יש לקחת מרה של דגים ולשים באוזנו. ואם חשבתה ולו לרגע שכבר עברנו את הגרוע מכל אז דע לך שיש לספר יותר ממה שאתה מפלל.... עוד דוגמית.... דם נידה לאשה שאיננה נטהרת [שדם הווסת איננו חדל]-יש לקחת שבעה דירהם זבד אלבחר [ראה לוח צמחים] ושתי צפרדעים,לשרוף ולכתוש אותם עד שיהיו לאפר דק. אחר-כך יש לקחת עשרה דירהם שמן שקדים מתוקים וארבע דירהם שמור לבנה [גם הוא מין צמח]ולהתיך את העשב בשמן. את כל התערובת יש לתת לאשה לשתות-ומיד תיטהר. תרופה זו טובה גם למי שרוצה להיכנס להריון." יש ספר שלם....ואנחנו חשבנו שקרמר שלנו בקיא באמונות טפלות.... להת' TAINTED SAINT

סויה 1

New member
הצפרדעים חיות או מתות?

כי אם אתה מתכוון לצפרדעים חיות....אותך לפורום "תנו לחיות לחיות"

miyamoto

New member
מסמך אנושי מזעזע...

ואני עוד מתפלא איך אנשים מאמינים לשרלטנים שונים... מי שיאמין לדברים כמו בספר יאכל כל לוקש!

סויה 1

New member
"אינו יכול לשמש מיטתו"

לביצה מוממלץ להוסיף בצל חתוך קטן,+כף מיונז של הלמנס. אם גם זה לא יועיל,כמוצא אחרון, העקרבים(לא לשימוש תכוף,רק להזדמניות יוצאות דופן)

סויה 1

New member
"עליו לשרוף את ציפורני ידיו ורגליו"

אם הייתי אישתו,הייתי דורשת,לא פחות מעקירת ציפורני ידיו ורגליו. זאת הקרבה. רק כך יוכל להוכיח את אהבתו.

TAINTED SAINT

New member
אהבה הדדית...הקרבה הדדית..../images/Emo23.gif

מה דעתך אהובתי....על עקרון ההדדיות....עקירת ציפורניים הדדית....
.... LADIES FIRST.....DARLING תסלחי לי לרגע....אני הולך להביא את הצבת החלודה מארגז הכלים....הנה אני בא...מוכנה או לא.... TAINTED SAINT

סויה 1

New member
עקרו לי פעם ציפורן....

זה לא כזה סיפור גדול.עכשיו תורך...פחדן

TAINTED SAINT

New member
סלח לי על חוסר הבנתי....../images/Emo9.gif../images/Emo52.gif

מה בדיוק יהיה לך לכבוד? לבוא למפגשון אצלי,או לעקור ציפורניים לסויה שלנו? [במפגשון לא תותר עקירת ציפורניים,היו כבר מספיק תלונות מהשכנים בתקופה שעשינו "פירסינג" בפטמות לכמה ידידות....] היי רסקול-אתה יודע מה זה "פרינס אלברט",אין לי ספק,נזכרתי בסיטואציה משעשעת בשנת 1999,כשידיד אמר לי בגאווה "יש לי פרינס אלברט",ואני בתמימותי שאלתי אותו מה זה [חשבתי שהוא מדבר על אפטרשייב חדש או מותג אופנתי אחר],תוך שניות הוא הראה לי...ולעוד כחמישה עשר אנשים אחרים שהיו בחדר....ואז עוד שלושה חשו צורך מיידי להשוויץ בפני כולם ב"פרינס אלברטים" שלהם.... מה אתה אומר? ננסה לשכנע את אלברט שילך על "פרינס אלברט"? גם ככה הוא לא עובר בנמלי תעופה לעיתים קרובות מדי.... TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
לא ניפגעתי שלא היזמנתה../images/Emo141.gif

אני לא מאלו שמביאים הבייתה להכיר למישפחה-אני יודעת. חזרתי עכשיו מלהוציא את הכלבה שלי לטיול,אני לא עובדת מחר-סליחה היום-הייתי אצל חברה וראינו ביחד סרט-אהובת הקצין הצרפתי-ממליצה לכל מי שעוד לא ראתה!!! ראיתי מה הסוריאל כתב ודי נהרס לי החשק ללכת לישון-אני מתה ליראות מה יקרה לו כשאתם תיתעוררו!!! אין לי עכשיו כוח לסמיילים אז תיסלחו לי הפעם-אני יפצה בעתיד. סויה אחותי-אני לא בטוחה שמה שהם מתכננים לך יהיה רק עקירת ציפורניים-אני ניראה לי יהיו לך אחלה חוויות לספר-תשימי לב אחותי איזה תרגיל מתוחכם הוא בישל לך-בימקום שהוא יבוא אצלך-הוא מביא אותך אליו הבייתה!!! אני הולכת עכשיו לקצת נומי-נומי
לל'ט

TAINTED SAINT

New member
נו באמת יקירתי...../images/Emo9.gif

את לא מאמינה שבאמת אאמין לך שאינך יודעת.....

למעלה