בשורה משמחת !

אופ1234

New member
בשורה משמחת !

למרות שמגדל טארמפ פוצל ל-2, מסתבר שבמגרש של חברת יורוקום ברחוב שפע טל בגבעתיים מתוכננים 2 מגדלים. אחד 67 קומות, השני 54 קומות. ולכל מי שישאל, עדיין אין תמונות / הדמיה, כי זה עדיין לא מאושר סופית.

eyalmel

New member
גבעתיים התעוררו סוף סוף?

יש מידע על סוג המגדל (מגורים/משרדים וכו')?

אופ1234

New member
קצת פרטים

האמת שלא ישימו לב בכלל שהמגדלים נמצאים בגבעתיים, כי סך הכל הפרוייקט ייבנה מאחורי מגדל "אופל" שמתוכנן בצמוד בשטח של רמת גן (מתחם הבורסה). לגבי הייעוד של המגדלים משרדים / מגורים, כרגע שני המגדלים מיועדים לשילוב של מגורים (33%) ומשרדים (67%), אבל כנראה שגם זה שונה במסגרת התוכנית החדשה.

מגדלומן

New member
אני עדיין לא מבין

אם יש בידיך מידע לגבי מגדל טרמאמפ שפוצל לשניים,תוכל בבקשה לתת יותר פרטים על שני המגדלים מבחינת גובה?

דןמור

New member
למגדל יורוקום כבר יש הדמיה שפורסמה בפורום

אלא אם כן יש שינוי, כי היא לא הייתה 54 או 67 קומות. נשמע לי גם קצת מוזר, כי מדובר בשטח קטן יחסית, בוודאי בשביל שני מגדלים כאלו.

אופ1234

New member
אז בא תשמע

השטח הוא בן 16 דונם לשני המגדלים. במקור היו מתוכננים 4 מגדלים: 2 של 50 קומות + 2 של 12 קומות. ההדמיה שפורסמה היא ל-50 קומות.

orhen27

New member
לא נראלי שאתה צודק

בהתחלה דובר על מגדל בן 50 קומות אך מסיבות כלשהם או לא אושר או משהו ואושר לפני כחצי שנה מגדל יורקום החדש שיהיה בן 28 קומות - נ.ב: הבניה שלו תחל ממש בקרוב למה התחלו עבודות פינוי בשטח שבו אמור להנבות הבנין!

אופ1234

New member
מה ?

מגדל יורוקום החדש בן 28 קומות ? מאיפה המצאת את זה ? התחילו עבודות פינוי ? נראה לי שלא הבנת על איזה שטח מדובר. כרגע יושבים על הקרקע גדולי העבריינים בארץ. בקיצור, אני מבקש, אם אומרים דברים מבוססים לא לענות בטענות לא מבוססות.

דןמור

New member
זה מצחיק שאתה כותב את זה...

זה מצחיק שאתה כותב את זה, כאשר אין לנו כל אפשרות לבדוק את המידע שאתה כותב כאן. לפחות הוא מגבה את דבריו במקור כתוב. נכון, יש הרבה אי-דיוק בעיתונים - אבל לתקוף מישהו שאומר דברים שלפחות מבוססים על משהו לעומת אדם אחר שכל שלושה ימים זורק מידע לאוויר שאין לנו כל אפשרות לבדוק זו ממש חוצפה מצדך. בכל מקרה, orhen27 מתבסס על מידע כמו - http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?log=tag&ElementId=skira20060919_258741 http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3305394,00.html בניגוד לכתבות מאד ישנות כמו זו - http://www.nfc.co.il/archive/001-D-87812-00.html?tag=17-00-31 אתה לעומת זאת אפילו לא ציינת מאיפה המידע שלך (וכבר כתבת מספר אי-דיוקים בשבוע האחרון בפורום).

אופ1234

New member
שבוע טוב

בס"ד אם לומר את האמת אין לי מושג מניין הכתב של דה מרקר המציא את הידיעה. אגב, כבר ידוע ש NFC הרבה יותר מדויייקים משאר הפורטלים בנושא נדל"ן. מה גם שהכתבה כתובה מוזר, קצרה מאוד וללא הרבה פרטים. באשר למקורות שלי. קח קצת שיעורי בית: http://www.moin.gov.il/Apps/pubwebsite/PlanningDecision.nsf/WQSEntityItems?OpenAgent&unid=5073356 תקליק על לחצן "מטרות / מהות הישות התכנונית" שם תמצא את מה שאמרתי. זה מידע מהוועדה המחוזית, רסמי. אני גם מתפלא שהמקורות שלכם הם רק מעיתונות של חובבים. הייתי מצפה מכם שתתבססו על מידע פנימי (אם אתם רואים את עצמכם כחובבי מגדלים).

דןמור

New member
זו תוכנית "גבעתיים סיטי"

לא הבנתי את הקשר למגדל יורוקום - תוכנית גבעתיים סיטי היא תוכניות ידועה כבר זמן רב ומדברים עליה כבר שנים ארוכות. לא מצאתי את הקשר למגדל יורוקום - וגם השטח של התוכנית הוא לא השטח של מגדל יורוקום המתוכנן (היא מערבית יותר). ולקרוא לדה מרקר "עיתון של חובבנים" בהחלט לא ראוי להתייחסות - במיוחד כאשר אתה בעצמך כתבת לא מעט דברים לא מקושרים למציאות (כמו למשל על מגדל איילון) בשבוע האחרון.

אופ1234

New member
עשית מעצמך צחוק

1. מגדל יורוקום הוא חלק ממתחם הסיטי בגבעתיים. (אלא אם כן תצליח להוכיח אחרת, מה שבלתי אפשרי, כמובן). 2. עד עכשיו דובר רק על מגדלים בגובה עד 50 קומות, מה שיורוקום שינו לאחרונה. 3. סליחה שפגעתי בהערצתך את עיתון דה מרקר. 4. גם אם כתבתי דברים לא מדוייקים, אני לא מתיימר להיות תמיד צודק (כמוך).

אופ1234

New member
בערך

כרגע זה "אושר להפקדה", כלומר שרוב הסיכויים שזה יאושר סופית.

דןמור

New member
זה לא מדויק

הרבה מאד תוכניות מאושרות להפקדה ולבסוף לא מאושרות או משתנות מאד בדרך. גם התוכנית לחניון כיכר רבין אושרה להפקדה כבר ב-2001 ומאז היא מעולם לא אושרה סופית - כך שזה בהחלט לא אומר הרבה.

דןמור

New member
אתה מתבלבל וטועה

1. מגדל יורוקום הוא אולי חלק ממתחם הסיטי בגבעתיים, אבל הוא לא חלק מהתוכנית שהבאת את הקישור שלה. ואם כבר חובת ההוכחה היא עליך - לא עלי. זה בערך כמו שאני אגיד שעתיד להבנות במתחם מגדל מייקרוסופט וחובת ההוכחה עליך להוכיח שזה לא נכון (מה שבלתי אפשרי כמובן). 2. לא ברור למה הכוונה "עד עכשיו דובר" ומה בדיוק הם שינו לטענתך, אם לא הסכמת עם כך. 3. בתור מי שנותן את הצהובון-אתר מאמרי דיעה מגוכחים כמו nfc כמקור מהימן, בהחלט שאיבדת אצלי לפחות את רוב נק' הזכות. 4. אני לא מתיימר להיות תמיד צודק - להפך. אני לא אוהב אנשים שמזלזלים בכל מי שמדברים ומאמינים שהם שווים יותר. בכל מקרה, הדיון הזה מיצה את עצמו ואין לי ממש רצון להמשיך בו, אלא אם תתעקש.

orhen27

New member
אתם מדברים פה שטויות!

דבר ראשון מגדל יורקום נמצא ברחוב פרידמן ברמת גן! לא בשום גבעתיים - בגבול אבל ממש לא בגבעתיים! תחילה רצו לבנות אותו בגבעתיים אם אני לא טועה ושוב בניגוד לאופ1234 שרק ממציא פה דברים כל הזמן אני אומר שאני לא בטוח, ואח"כ העבירו אותו לשטח הנוכחי והקיים קיום ברמת גן! אופ1234 לטובתך עדיף שלא תמשיך להוציא את עצמך מפגר למה זה כבר פשוט בלתי נסבל

דןמור

New member
מסכים איתך

גם לפי דעתי מגדל יורוקום ממוקם בשטח של רמת גן ולא של גבעתיים.

דןמור

New member
בזה אני מסכים איתך

orhen27 חצה את הגבול במילים שלא היה צריך להגיד, אבל ראוי שישמרו על תרבות דיון משני הצדדים

למעלה