בשורות טובות למעריצי רוקפור ובכלל

בשורות טובות למעריצי רוקפור ובכלל ../images/Emo160.gif

בוודאי תשמחו לדעת שהלהקה סגרה עם הלייבל הגדול והנחשב Cooking Vinyl, להפצת האלבום שלהם ברחבי ארה"ב. האלבום ייצא ב 9.10, וילווה בסיבוב הופעות בן 3.5 שבועות ברחבי ארה"ב. כבוד למגזר!

קזאר

New member
מצטער

מצטער על חוסר הפרגון אבל - למה רוקפור? אוף. יש להקות טובות מהם בארץ. ועוד בלייבל עם פראנק בלאק.

silver jew

New member
חיממנו את רוקפור כשהיינו בני 16

קראו ללהקה שלנו "קקופוניה" והיינו מופע החימום כאשר הם באו למודיעין, כאשר שאלו אותם מה הם חושבים עלינו לאחר ההופעה - הם אמרו: "הלהקה הכי גרועה שאי פעם שמענו". עד היום אני רואה זאת כמחמאה.

אגלג

New member
ואו ממש מעורר תאווה וחשק הקקפוניה הזה ../images/Emo48.gif

תוריד לפה לינק חביב ונשמע אתכם, זה אתהבאמת שעושה מוזיקה אורגנית ע"י נאדים ופעילות קיבה ? בואנה הלקה שלך מה זה מגניבה!! אם כי טיפה ריחנית...

silver jew

New member
לא, אני הייתי אחראי תיפוף על מיכלי מי עדן

גיטרה (לא ממש יודע לנגן), קאסיו קטן (שממנו trans am גנבו כמה דברים באלבום הראשון שלהם...) וגם על המלודיקה, מפוחית ו"הדבר הזה מהבורגר ראנץ'" - סוג של כלי נשיפה שחילקו בארוחת ילדים. לא להאמין שזה היה לפני יותר מ-10 שנים. זה מוקלט בערוץ אחד ע"ג טייפ רגיל, אבל אני מניח שמתישהו אוכל להעלות את זה, אולי גם את הוידאו מההופעה ליו-טיוב תחת השם - "(Rockfour Hates Us (and we're not such big fans of their's either"...

silver jew

New member
אה, אוקיי ../images/Emo122.gif

לא זה לא היה קאזו, זה נראה כמו איזה כלי נשיפה אינדיאני, רק מוקטן - אני אצטרך למצוא תמונה של זה מתישהו...

MayaTheBee

New member
בשורות טובות למעריצי UNKLE

אם בכלל יש כאלה פה, הם יחליפו את פיפינג טום ויחממו את NIN.

silver jew

New member
בשורות טובות לכל מי שתיכנן לא להגיע

עוד סיבה. הקטע הטוב האחרון של UNKLE היה באוסף HEADZ II כשהוא עוד היה עם טים גולדסוורת'י המעולה. זה היה ב-96' א.א.ל.ט.

למעלה