בשורות טובות!!

בשורות טובות!!../images/Emo6.gif

אני מתחילה בשיעורי הספרדית כמו שרשום בפורום למעלה אני יעביר שיעור פעם ב יומיים-שלושה וכמובן תוכלו לשאול שאלות! אז מיד נתחיל...
נ"ב* אנשים שואלים אותי למה אני לא נמצאת פה הרבה, אז ככה: יש לי מבחנים, באלגנים וגם לפעמים המחשב שלי מחליט שהוא בשביתה, אז שום דבר לא מכוונה רעה
אז יאללה שיעור ראשון יוצא לדרך אשמח לקבל תגובות טובות ורעות אוהבת,

שיעור 1:מושגים בסיסיים../images/Emo132.gif

מושגי יסוד - Conceptos Fundamentales *כן-סי-sí *לא-נו-no *בבקשה-פור פאבור-por favor *סליחה-פרדון-perdón *תודה-גראסיאס-gracias *תודה רבה-מוצ´אס גראסיאס-muchas gracias *שלום-אולה!-hola *להתראות - אסטה לואגו-hasta luego *שלום(כשנפרדים)-אדיוס-adiós ברכות ונימוסים - Saludos Y Formulas De Cortesia *בוקר טוב- בואנוס דיאס- Buenos Días *אחה"צ טובים- בואנס טרדס- Buenas tardes *ערב טוב- בואנס נוצ´אס- Buenas noches *לילה טוב- בואנס נוצ´אס-Buenas noches *ברוך הבא-ביאנבנידו- Bienvenido *להתראות יותר מאוחר-אסטה מאס טרדה- hasta más tarde *היה נעים מאוד-פואה מוי אגרדבלה-fue muy agradable *העונג הוא שלי-אל גוסטו אס מיו- el gusto es mío *זה בסדר-אסטה ביאן-está bien *אני מאחל לך-לה דסאו (א אוסטד)- (a ud.) le deseo *יום הולדת שמח-פליס קומפלאניוס- feliz cumpleaños *מזל טוב-פליסידאדס-felicidades *אושר ובריאות- פליסידאדס אי סאלוד- felicidades y salud *חג שמח- פליסס פיאסטס- felices fiestas *שנה טובה-פליס אניו- feliz año nuevo *נסיעה טובה-פליס ויאחה- feliz viaje Zהו!!! מקווה שעזרתי *השיעור הבא: שאלות! שבוע הבא מבחן!!!!!!!!!!!
צ´או

Hurakano

New member
רק אם אפשר להוסיף...

ברוכה הבאה - ביאן בנידה - bienvenida ברוכים הבאים - ביאנבנידוס - bienvenidos ברוכות הבאות - ביאנבנידאס - bienvenidas בבקשה (תגובה לתודה) - דה נאדה - de nada או - נו איי פורקה - no hay porque סליחה (כשמצטערים) - פרדון - perdón (כמו שאמרת) וכשמפריעים - disculpe "היה נעים מאוד" גם יכול להיות - א סידו און פלאסר - ha sido un placer עוד ברכה שאפשר לתת לאחד שחוגג יום הולדת - קה לו קומפלאס פליס - que lo cumplas feliz Hurakano

כמובן...

אבל אתה מבין שאני לא יכולה להכניס הכל אז אני מכניסה את מה שהכי שמיש ביום יום בה ביי,

דן צ

New member
מזל טוב קרולינה../images/Emo65.gif

que lo cumplas feliz
בעוד 6 ימים........... ולא , אני לא יודע בכלל ספרדית כולה העתק הדבק , אבל אחלה , לא???

Houndour

New member
אם אני לא טועה:

אם כבר מנסים למצוא לזה ביטויים מקבילים אז לא יהיה יותר מדוייק לתרגם זאת כך? de nada- על לא דבר no hay porque- אין בעד מה אבל שוב פעם זו רק השערה אז שיהיו לכם חיים יפים

Rotem Lisa

New member
יווו, קרולינההה :))

עזרת לי, תודה!! ומזל-טוף לעוד כמה ימים :)

SK 3100

New member
תגידי זה לא את שהיית בפורום קטנטנות

שאמרת שחזרת עם קמילה ופליפה במטוס?

SK 3100

New member
אני קונילמל נעים מאוד

יש לך תמונות מהמטוס שבו היית עם קמילה ופליפה?

איפה.??? לקרולינה.

איפה פירסמת את התמונות?..... את יכולה לפרסם בקשה שוב.....פליזזזזז..... אני בטוחה שהרבה פה רוצים לראות ועדיין לא ראו.....אז פליזזזזז תפרסמי......תודה מראש!!!

למעלה