בשורות טובות.

רחליקה1

New member
בשורות טובות.

לכל מי ששאל לאן נעלמתי, אז ככה: התקבלתי לדוקטורט בגנטיקה של הצמח, באוניברסיטה העברית, אני מתחילה בתחילת מרץ ושקועה עד צוואר בקריאת מאמרים והתכוננויות. זו הסיבה הטובה להעדרותי. היינו בביקורת אצל ויינטרוב ביום ראשון, ויינטרוב היה מרוצה מאד ממתן ואני הייתי מרוצה מאד מאיך שהיא צרחה עליו כשהוא בדק לה את הרגל...
אז זהו, אני קוראת אתכם כל הזמן אך אין לי זמן לענות לכולם, מזל טוב לכל מי שנולד, החלמה מהירה לכל החולים ונשיקות לכל השאר. אוהבת מאד, רחלי.

nlanxner

New member
מגניב!

אז אולי אני אפגוש אותך מתישהו - אני עכשיו עובדת בעין כרם - בתחום של אימונולוגיה...

מזל"ט רחלינקה, ../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

יא חכמה אחת. איך אני שמחה בשבילך. בטח האדרנלין בשמיים. נשיקות למתן הצרחנייה הקטנה. תביאי כבר עוד תמונה לשטוף ת'עיניים. אוהבת, יעל

אוי מזל טוב!!!!!

גנטיקה של הצמח!!!!, אהבתי זה בירושלים לא???? כמה זמן לומדים?, כל יום???? באמת היית חסרה וכל פעם כשרחלי ואיייל, כך נדמה לי קוראים להם, כותבים כאן, אני נזכרת בך, ואל תשאלי אותי למה, מלבד שהמשותף הוא "רחלי"!!!! שיהיה בכיף אורית

וואו!

לא ידעתי שאת כזו חכמה
כל הכבוד והמון בהצלחה באמת נעלמת וטוב שחזרת צריכה אותך נואשות הבטחת שניפגש!

רחליקה1

New member
היי חברים, איזה כיף איתכם...

רחלי, נדבר מחר על הבוקר.. שחרינקה, מתגעגעת מאד, גן עדן אני ורחלי גם גרות שתינו ברחובות... וללומדת אימונולוגיה (הניק שלך קשה לי להיגוי..) שיהיה לנו בהצלחה.. אוהבת אתכם, לילה טוב, רחלי.

WOW - רחליקה

אני מה זה מעריצה בנות כמוך! אני כזאת עצלנית,אפילו תואר ראשון אין לי!(ומי יודע מתי זה יקרה) המון איחולי הצלחה.

../images/Emo46.gif אוף התפוז הזה

כבר פעמיים כתבתי ברכות לרחלי לרגל קבלתה ללימודי הדוקטורט וההודעה נמוגה. ננסה שוב: רחלי יקרה, כל הכבוד לך ובהצלחה. זה לא קל, בוודאי לא כשאת אמא לילדים. כמה שנים יארכו לימודייך (כולל הכתיבה)??? תיהני ונשמח לכנותך כבר ד"ר
מיכל

רחליקה1

New member
תודה רבה חברים שלי...

דוקטוראט בתחום נמשך בין 4 ל 5 שנים!!! עם הכתיבה.. נכון זה לא קל עם ילדים ובעיקר כי אנחנו רוצים עוד כמה קטנטנים. לאט, לאט, נתחיל ונזרום. אוהבת אתכם, תודה על הברכות זה מחמם לי את הלב. רחלי.

למעלה