בשורות לא טובות

פנחסון

New member
בשורות לא טובות

האמת שאין בזה שום דבר כזה דרמטי. סתם רציתי לציין שאני לא הולך להיות פה יותר מדי בזמן הקרוב שכן התחלתי עכשיו לימודי משפטים בבר אילן. יהיה טוב, בינתיים אני עבוד מדי בלסכם במחשב :) היו שלום!

מ א ג ר ט

New member
מזלטוב!!!

למה לא טובות? אני הייתי לומדת (בעתיד) בבר אילן אלמלא הנקודות ביהדות... אבל אכן סבבה לך (...) ומי יודע, אולי תסגור אתה הסכמים עם הוצאות לאור או אפילו תתבע את לואיסינו הקט על פגיעה בציבור. טוב, אני יודעת שזה לא כה, אבל למה לא להסחף...?

מ א ג ר ט

New member
מה פתאום

כולנו עדיין כאן. זאת את שמבריזה לנו לפעמים. הבעיה היא שרוב חברי הפורום הם בגיל שלך ושל פנחס=> חלקכם בצבא, לחלק יש לימודים או עבודה, ומי נשאר? אלו שלא מכינים שיעורים.

ואני....

לא זה לא זה ולא זה חחח... ולמרות זאת אני בקושי מספיק להגיע לפורום (אין מה לעשות רק לפני 4 ימים קיבלתי את הסימס 2! צריך לעבוד!) ף-)

מ א ג ר ט

New member
תראו מה גיליתי!

נכון יש את הדבר הזה בדף הראשי של הפורום עם ה"מחברי פורום זה"? אז לפעמים אני מסתכל לראות אולי יש מישהו שלא שמתי לב אליו. ואת מי אני רואה? את פנחס. סתם רציתי לשתף אותכם, כי זה היה לי מוזר (אולי בגלל שאתה היחיד ששם תמונה שלא ולא ציור), ואני קוראת לכל חברי הפורום לשים ציור או/ו תמונה בפרטים שלהם, כדי שלא נצטרך לחשוב איזה פורום קטן אנחנו. וחוץ מזה-קרני לתשומת לבך- יש פרסומת חיה לסטימצקי, והם אומרים שאפשר לקנות אצלם את פירמידות.

Athaclena

New member
כן, אבל איזו תמונה!

פנחס, לא יכול למצוא משהו... יותר טוב? וזה גם נראה די ישן (או שזה רק הדמיון שלי?) אולי אני יכולה למצוא את התמונה הזאת עם בובה על הראש? זוכר, זאת עם בובת ארנב ירוקה ודובי, באיזה בת מצווה שהיא? בטח זאת יפה יותר (אם גם ישנה עוד יותר)...

../images/Emo6.gif-רגע משפחתי מבייש לפנחסון-

Athaclena

New member
מה, עם הארנב והדובי?

זה לא היה משפחתי במיוחד... האמת, עכשיו שנזכרתי בתמונה הזאת אני מאוד רוצה למצוא אותה. אני כבר לא זוכרת מי בדיוק היה שם (אני + ההורים שלי, פנחס + ההורים שלו, וזהו? או עוד אנשים? פנחס, תעזור לי פה). כמובן שלא גיליתי שגם לי היתה בובה על הראש, זה מביש מדי
. אני רק לא זוכרת למי היה הארנב ולמי את הדובי. מה שכן, אח"כ לקחתי את הבובות הביתה, ורק לאחרונה נפטרתי מהארנב. הדובי בדרך לאיזה תינוק אבל עדיין יושב בחדר שלי (עם דובי גדול יותר, טאז, רוד-ראנר, גארפילד וכמה כבשים)

did you say...

כככככככככ כככככככככ ככ ככ ככ ככככ כככככככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככככככככ כככככככככככ ככככככככככככ כככככככ ? אווווו מההההה |כבשים|

מ א ג ר ט

New member
לא ברור

קצת התקשיתי להבין מה כתבת (למרות שהבנתי למה התכוונת). בקיצור? מה כתוב שם.

מ א ג ר ט

New member
תראה מה לעשות:

תעשה ליד השליחה למטה "תצוגה מקדימה" ואז אתה יכול לראות איך זה נראה. ניסיתי כאן לכתוב משהו אבל לא הצלחתי אז לא משנה.

מ א ג ר ט

New member
וגם דביר

אחי ואחיותי לפורום: שימו תמונות נרמליות או אל תשימו בכלל! קחו דוגמא מלימור... למה יש תמונה סבירה . וזהו.

רק

תבדוק טוב טוב שאתה לא לומד באותה אוניברסיטה עם מלדיקט... אחרת.... אתה עלול לקום יום אחד ולגלות שאתה בפיתה, ומישהו נגס בך בתיאבון רב.

למעלה