בשורות לא כ"כ טובות

sariteran

New member
בשורות לא כ"כ טובות ../images/Emo10.gif

בדרך חזרה מהעבודה הייתה לערן תאונה עם האופנוע. איזה אידיוט גילה שהוא שכח את הפניה "חתך" לשוליים בצורה חדה ופגע בערן. טפו טפו, הוא בסדר, רק שבאיכילוב בצילומים גילו שמעבר לשריטת ולמכות היבשות יש לו גם שבר בעצם בכף היד, וגיבסו אותו לחודש. הבעיה - אנחנו אמורים לטוס לירח הדבש ביום ראשון הקרוב... ועכשיו אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות.זה גם מקשה טכנית (סחיבת מזוודות וכו´) וגם הפחד שאם יקרה משהו.... אז זהו, אנחנו מבואסים בטירוף. מה דעתכם?

Sharon_1

New member
אוי, נורא עצוב לשמוע!!!

השאלה היא איך ערן מרגיש ולאן אתם נוסעים. בואי נגיד שלאפריקה לא הייתי נוסעת עכשיו... עוד שאלה - תוך כמה זמן זה אמור לעבור. ענין סחיבת המזוודות הוא טכני לחלוטין ואל תתנו לזה להפריע לכם או שתקחו טרולי מתגלגל או שתבקשו עזרה. תאמיני לי שעבור דולרים בודדים, גם יסחבו את ערן! בכל מקרה - שערן ירגיש טוב - כי זה מה שחשוב!! ואל תתבאסו - כל עכבה לטובה!!! סיפור קטן - אחותי ואני היינו אמורות להיפגש בניו יורק ב - 11/09 בבוקר. בסופו של דבר, עשו לה טעות בויזה והיא לא יכלה לנסוע ושתינו היינו מבואסות קשות. ככה התבטלו להם 5 ימים נהדרים בניו יורק. ואז קרה האסון הנורא ביום שלישי לפני שבועיים, ותאמיני לי שלא היתה מאושרת ממני שעשו לה טעות ולא אשרו לה את הויזה. מי יודע איפה היינו עכשיו!!!

אוי. כמה עצוב יקירה. אבל, אל תיכנסו

ללחץ. קחו את הדברים איזי..מה שקרוי בעברית צחה שוויה, שוויה...לכו אחרי מה שאתם מרגישים אם אתם רוצים לנסוע - אתם תתגברו על המכשול של גבס בכף יד. לא יקרה כלום חלילה...תראי איך אתל נהנית. משו משו. פשוט סעו ותהנו. מקסימום, פחות דברים לסחוב, יותר סגנון תרמילאי עם מעט דברים על הגב.

הילית*

New member
מצטערת לשמוע...אבל סעו, תהנו

העיקר שלא קרה נזק גדול יותר... ובאמת מה ששרון אמרה נכון- תמורת כמה דולרים תמיד יסכימו לעזור לכם... יהיה בסדר יקירתי. וגם, קחו בכל מקרה ביטוח לחו"ל מקופת חולים (ולא רק של ויזה) לכל מקרה שלא יהיה (בתקווה שלא תצטרכו להשתמש בו...) הרבה בריאות לערן !!!

שרית וערן, תסעו לכם ותבלו, ושיהיה

לכם הכי כיף בעולם. הכי חשוב שערן בסדר, והשבר שלו יחלים בלי שום תוצאות לוואי. אז יהיה לכם קוריוז לספר על ירח הדבש. אני גם חושבת שהעיניין הטכני עם המיזוודות הוא קטן לא משמעותי. תאמיני לי, איפה שלא תהיו, יהיה בסדר. (אולי עדיף בלי טרקים במיזרח כרגע...)

*שיר

New member
שרית, קחו את זה באיזי ואל תבטלו

את ירח הדבש, מקסימום אולי תשנו קצת את התוכניות. אני מסכימה עם כל מה שכבר כתבו: אם אתם נוסעים למקום מסודר, אני לא חושבת שצריכה להיות בעיה. בכל מקרה, אולי אתם יכולים להתייעץ עם הרופא. אז שיהיה לכם ירח דבש נהדר והמון בריאות לערן!

אתי@

New member
החלמה מהירה לערן ../images/Emo101.gif

וכמו כולם - גם אני אומרת: סעו
|! שיהיה לכם ירח דבש מטריף אתי@

סיגל2

New member
החלמה מהירה לערן ואני מצטרפת לשאר

ואומרת שאל תבטלו ותסעו ותעשו חיים.

Liat & Alon

New member
I´m so sorry to hear that

but the most important thing is that you still got each other and that Eran was only hurt in his arm think about that

אינצה

New member
הי שרית

זה באמת מעצבן כשדברים כאלה קורים, אבל גם אני כמו השאר חושבת שכדאי לנסוע אם זה אפשרי. כדאי פשוט להתייעץ עם הרופא לגבי הנסיעה, לבדוק אם מותר להיכנס עם הגבס למים (למקרה שאתם נוסעים למקום עם חופים) וגם לקחת תרופות ומשככי כאבים למקרה הצורך. בכל מקרה, אנשים מתפקדים ביום-יום עם גבס אז אין סיבה שלא תבלו ותיהנו עם גבס (כל עוד זה לא משפיע על המצב רוח - וזה כמובן תלוי כבר בכם) החלמה מהירה לערן
תבלו
שרון

dorlim

New member
החלמה מהירה ../images/Emo101.gif

לדעתי, אין מניעה לנסוע, בתנאי כמובן שאתם לא נוסעים לטרקים בהרי ההימליאה... סעו, תהנו, תעשו וחיים ותחזרו לספר חוויות
וכמה שכבר אמרו פה, יהיו לכם סיפורים לספר לנכדים... תעשו חיים

יפעת22

New member
שרית וערן תחזיקו מעמד! העיקר שערן

ירגיש טוב והכל יהיה בסדר. בקשר לטיול: שגיא ואני תכננו טיול ל3 חודשים לסין וכשבוע לפני הטיול שגיא חתך את האצבע ביד (את כולה...) . התלבטנו מאד אם לנסוע או לא, במיחוד כי זו נסיעה לסין, אך קיבלנו החלטה לא לבטל ונסענו. לקחנו מהארץ תרופות ותחבושות ליתר בטחון ובסופו של דבר זה היה בסדר גמור. הוא היה יותר זהיר, אבל סה"כ זה עבר בשלום והטיול היה כמובן פיצוצי. אל תהיו מבואסים! בסוף זה יסתדר איכשהו!

sariteran

New member
וואו- אתן מדהימות! +עדכון

בנות, יש לי צמרמורת... היה לנו היום יום מטורף של סידורים (חשבתי זה נגמר אחרי החתונה...) ורק עכשיו נכנסתי לפורום. המון המון תודה על התמיכה והעידוד, באמת עשיתן לי את היום. המצב היום נראה הרבה יותר טוב. אחרי יום שלם של סידורים שקשורים לתאונה אפשר לסמן וי על תלונה במשטרה, התעסקות עם הביטוח והמוסך והכי חשוב... החלפת גבס לערן. מסתבר שהיום, במחיר של 280 ש"ח אפשר לשים גבס שנקרא "גבס פלסטי". הוא נראה יותר כמו תחבושת אלסטית ופחות כמו גבס. זה שוקל כמעט כלום, לא מגרד ומעצבן ואפשר להתקלח עם זה וגם להיכנס למים! זה ממש הציל לנו את הטיול והחלטנו בסופו של דבר ליסוע. היום בערב לאחר כל ההתרוצצויות עברנו במשרד הנסיעות ולקחנו את הכרטיסים ועכשיו זה רשמי... אנחנו נוסעים! ועוד דבר, לא פחות חשוב, מחר אנחנו אמורים לקבל את ה- CD עם התמונות. מכיוון שלא נהיה בבית בכיפור אלא אצל ההורים שלי, אני אוכל להעלות את התמונות רק ביום ה´ בלילה או בשישי בבוקר...אני כבר מתה מסקרנות! אז שוב תודה על העידוד, צדקו מי שאמרו כאן לפני שהפורום הזה הוא משפחה! באהבה, שרית.

למעלה