בשורות לא משמחות כל כך,קיבלתי את המייל היום

dudusch

New member
האמת שקפצתי ישר לשורה התחתונה

אבל סחתיקה על האומץ לעלות לבמה, ולא משנה מה יאמרו לך. יתרה מכך. לא כולם חייבים להופיע, לא כולם צריכים להוכיח כמה הם "טובים", או "איכותיים". אני חושב שבסה"כ הוא לא רצה לפגוע בביקורת, ולכן אין מה לקחת את זה קשה (אני גם מבין שלא לקחת יותר מדי קשה). אולי באמת ליטוש ועבודה, הופעות סגורות בפני חברים וכו' יביאו אותך למקום הרצוי, (או שפשוט תמצאי במות אחרות להופיע עליהן). בכל אופן, בהצלחה וחשוב יותר, בהנאה!

Old Girl

New member
מצטערת לשמוע

אבל המקום הזה בטח לא האחרון עלי האדמות, אולי באמת כמו שדודוש אמר - תתאמני על החברים שלך בבית, במסיבות פרטיות וכד'. חוץ מזה, אולי את בסדר גמור פשוט יש בראש שלו משהו אחר.

רק לאחרונה קיבלתי מעט יותר פרטים

ואכן הבנתי שזה לא סוף העולם ודעת יחיד זה חצי נחמה. אז יש עוד מקומות והוא כנראה לא האלוהים של הסטנדאפ אך אתה תמיד רוצה לדעת מה הבעיה בכדי מה ואיך להשתפר, אבל כשזה שאלה של טעם וסגנון אישי שמעדיף מפיק, זה יהיה חסר טעם לשאול. אין ספק שאני צריכה להשתפשף ולצבור יותר ניסיון אך הבן אדם קצת גרם לי לחשוש שאולי אני צריכה להסתיר את "האני" האמיתית ולתת לקהל דמות של פנטזיה משוחקת שהיא ההפך מאני. (כאילו מישהי שהיא כלל לא אני) הגיב לי מישהו ברשומה שהיה באותו ערב, שמחתי שאמר שאהב אותי וזה הרגיע אותי. שוחחתי עם סטנדאפיסט צעירצ'יק שהרגיע אותי מדיוק כפי שנאמר פה ואמר לשים פס על הדעות שלו, מה הוא מבין. ויש עוד הרבה מקומות וגדולים..לא בתי קפה. זה רק חיזק אותי.אין מה להצטער לשמוע, זה קצת מאכזב אבל העלתי את המקרה ברשומה, בחרתי לחשוף הכל מפני שאני חושבת שזה שזו רשומה חשובה ונדירה יחסית, קשה לחשוף תחושות במצב אמת. מאות אנשים קראו את הרשומה וחלק קטן בחר להגיב. האמת שקיוויתי שזה יופיע בעמוד הראשי...חחח..לדעתי זה שווה במה, יותר משאר הרשומות. אבל נשאיר את השיקולים לתפוז.

BABELICIOUS

New member
בדיוק אתמול בערוץ ביפ הייתה עדי אשכנזי

בין היתר על ניסיונותיה על הבמות שכשלו בזו אחר זו ותראי איפה היא היום.... גם ניסן נתיב דחו אותה, גם יום לוינשטיין, גם בית צבי ועובדה שהיא לא התייאשה ואני בטוחה שהיא גם למדה על עצמה יותר ובטח שיפרה דברים שהביאו אותה לקומיקאית שהיא היום. אני אישית מוקסמת ממנה, היא זורקת לנו את עצמנו מול המראה as is. וכ"כ קולעת. והיא עושה את זה באופן כ"כ מצחיק. היא מעין סיינפלדית כזו.

למעלה