בשורות מהראוטמטולוג

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בשורות מהראוטמטולוג

היום הייתי אצל הראומטולוג וסך הכול אני מאוד מרוצה. הבדיקות יצאו די בסדר. ה creative protain יצא קצת גבוה אבל אין לי מושג מהזה אומר ואני לא מתרגשת מזה. גם השקיעה קצת עלתה אבל האנטי דנא היה שלילי וגם ההמוגלובין מתחיל לעלות קצת. קיבלתי מישחה לפריחות שמסתבר היו לי ולא שמתי לב אליהם. לגבי הנשירה אין הרבה מה לעשות חוץ מלקוות שהפלקווניל יעשה את שלו. אני מאוד מרוצה וטפו טפו שהדברים ישארו ככה . שיהיה לילה טוב לכולם

gaia20

New member
מממ... בשורות טובות?....

לא אצלי... היום קבלתי תוצאות של בדיקות דם... הן היו נוראיות..... שקיעת דם בשמיים(64 במקום 0-20),חלבון בשתן(100 במקום 0-30),המוגלובין צונח(11.5 במקום מעל 12).... C3,C4... נמוכים.... האמת הכי מטריד אותי החלבון בשתן... היה לי ממש גבוה!! טוב, בכל מקרה, ב 17.11 יש לי תור לרופאה שלי ונראה מה היא תגיד על זה בטח תוסיף לי תרופה בשביל החלבון..... אוף................

ל3

New member
גאיוש´- אני מצטערת לשמוע

באמת תוצאות לא מי יודע מה. האם סבלת מבעיה כלייתית? האם היה לך פעם חלבון גבוה בשתן? בכול אופן, נסי לא לדאוג לפחות עד התור. אני יודעת שזה קל בדיבורים וקשה במעשים אבל אין טעם לדאגה זה רק ילחיץ אותך יותר. אני שולחת לך המון
ואני פה תמיד איתך!! אנא המשיכי לעדכן אותנו. איך ההרגשה הכללית שלך בכלל? את מרגישה איזו שהיא פעילות של " חברנו" הזאב?

gaia20

New member
כן, שירי, הזאב אכן מורגש היטב

שתי אצבעות נפוחות כבר יומיים, רק עכשיו הנפיחות התחילה לרדת. ברכיים כואבות ואדומות מיד כשהטמפרטורות קצת יורדות... רק שיהיה זוית ראיה- כולם במשרד שאני עובדת בו לובשים חולצות דקות ואפילו קצרות ואני.. אוי, אני מגיעה עם חולצות ארוכות מחממות וסוודרים.... מאוד רק לי ומי שמכיר אותי טוב יודע שאני אחת הבחורות שהכי סובלות מקור...אפילו לפני הזאב אני זוכרת שלא יכולתי לסבול קור.... כאבי גב בבוקר, משהו נוראי... ממש קשה לי... רק אחרי מקלחת בוקר זה נרגע קצת. אבל, יש גם בשורות טיפה יותר משמחות... הפטריות על היד ובצוואר כמעט עברו לגמרי... ממש נשאר רק סימן ורדרד קטן שבשוקי מבחינים בו. נראה לי שעוד כמה ימים זה יעבור לגמרי... לפחות זה........

gaia20

New member
ולראיה לאצבעות הנפוחות....

כמו שאתם רואים ההקלדה על הפנים.... שבשוקי=שבקושי רק=קר

גאיה../images/Emo140.gif

תתעודדי! יתכן שזה סתם גל שיחלוף, ואם לא אז לפחות תפסת אותו מוקדם ותטפלי בו בהתאם

gaia20

New member
עדית, אני מקווה מאוד שאת צודקת

אני ממש רוצה לחזור לימים שיש לי בדף הבדיקות עכרים נורמאלים... פתאום כל כך מעריכים ימים כאלה.....

ל3

New member
../images/Emo24.gif גאיוש´ החמודה

אני מצטערת ומקווה באמת שתשובי מהר להרגיש טוב. ובקשר לזאב- בשרי לו בכל דרך אפשרית שהוא בהחלט לא רצוי כאן ושיסתלק במהרה - הוא לא מקובל בביתנו בברכה. אולי כדאי שתקחי כמה ימים לנוח ולצבור כוחות. העבודה תחכה. אני פה איתך שולחת לך ברכת החלמה מהירה. אני מחזיקה
לבשורות טובות
שירי

נועה בת

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo132.gifהיי גאי´לה

קבלי הדברים בפרופורציה נכונה - שקיעה 64 זה ממש לא סוף העולם. רק טיפל´ה גבוה. (אמרה מי שתקופה ארוכה הרגישה נהדר עם 110 שקיעת דם .. ) תדעי שכול דבר קטן מקפיץ את השקיעת דם. אם את המחזור או ישר אחרי, כאב שיניים, סתם שפעת צינון וכו. בקיצור - שקיעת דם זה לא ממש מדד מייצג לפעילות, רק כלי עזר. הלאה - אם שני ה C נמוכים - יש פעילות אבל לא קטסטרופלית , כי אחרת אחד משניהם היה עולה מאוד .. והמוגלובין 11 זה שיגרתי אצלי 9-11) ולא מתים מזה !!!!!!!!! (רק אוכלים יותר בשר - איכסס) . החשוב הוא לבדוק אם יש מגמת ירידה אנטנסיבית . זה מה שמשנה בעצם . הדבר היחיד שלא ניראה טוב זה החלבון בשתן , שעלול להצביע על פעלילות עם מעורבות כליתית. תבקשי בדיקות תפקודי כליה BUN וכול הסדרה. זה באמת חשוב חשוב . זהו . עזרתי טיפה ???? אולי ... ??? תרגישי טוב !!!!!!!!!

gaia20

New member
נועה יקירתי מאוד עזרת לי!

למען האמת אני יודעת את כל זה, אבל במשך תקופה כל כך ארוכה ממש שנים, הרגשתי מעולה והבדיקות היו בהתאם ועכשיו פתאום נפלו עלי כל הסימנים הלא טובים האלו, במיוחד עם החלבון וזה ממש מטריד אותי... ברוב המקרים כאן אני היתי זאת שמעודדת ועכשיו זה ההפך, אני אוהבת שמחזקים אותי אבל תודי שהחלבון לא נראה טוב... זה ממש רע... בכל מקרה נחכה ל 17.11 ונראה מהרופאה שלי תגיד, אני בטח אחטוף על הראש ממנה...

גאיה יקירה - כמו שבא, כך ילך....

גאיה יקירה - כמו שבא, כך ילך.... אחד ה"יתרונות" הבולטים של המחלה שלנו, היא העובדה שלאחר התעוררות של המחלה, היא נכנסת בחזרה לתרדמת. צריך לאסוף כוחות, להיות אופטימיים, לעשות את הטיפולים הנדרשים ואת הבדיקות החשובות, ואז במוקדם או במאוחר חוזרים לנורמה. אומרת לך זאת, וגם אומרת לעצמי. כמוך, וכמו עוד לא מעטים כאן, וכמו שכבר אמרתי לפני מספר ימים, גם אצלי המצב על הפנים. השבוע התחלתי סטרואידים, אחרי תקופה מאוד ארוכה, כי לי ממש ממש אסור לקחת אותם, אבל לא היתה ברירה. אמנם המינון מאוד נמוך, ומקווה שנפסיק במהרה, ושנחזור למצב סביר. נשיקות, חיבוקים והמון המון סבלנות

gaia20

New member
כוכי, צדקת....

הכאבים עברו יותר מהר ממה שהם הגיעו אני מרגישה מצויין היום

ritosh

New member
איזה יופי! ../images/Emo24.gif

לגבי הנשירה יש מה לעשות! הבת שלי קיבלה המלצה מהרופא שלה בזמן שהיתה לה נשירה חזקה. הוא אמר שהוא שמע ממטופלות שלו על ויטמינים לשיר שמאוד עזרו להן. גם לבתשלי זה עזר. אז, קודם לשאול את הרופא ( למרות שאילו רר ויטמינים!!) ואם מותר לרוץ לקנות:H רוטס R . כך זה נקרא. ואולי קובי שמזמן לא ראינו שמענו, יגיב סוף סוף! בהצלחה, ריטה.

למעלה