בשורות משמחות

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בשורות משמחות../images/Emo9.gif

הי חברה היום בבוקר עשיתי בדיקת דם בכדי לראות מה קורה עם ההמוגלובין והאם צריך סדרה נוספת של ונופר. ובכן, אני שמחה מאוד לבשר שהתוצאה יצאה המוגלובין 11. אני יודעת שיכול להיות יותר טוב מזה אבל חברה, זה שיפור משמעותי והוא אכן מורגש. ההמטוקריט עדיין די נמוך אך זה סימן מעודד. מחר אני הולכת לרופאה לשמוע על המשך תוכנית הטיפול. wish me luck? שירי

gaia20

New member
יופי! יופי! ../images/Emo24.gif

איזו שמחה! כל הכבוד, תראי איזה שינוי תוך זמן ממש קצר! שיהיה לך בהצלחה אצל הפגישה עם הרופאה, כמובן כנסי לעדכן

ל3

New member
תודה

גם אני ממש מאושרת והכי חשוב מעבר לנתונים המספריים אני באמת מרגישה את זה על גופי. לפני כמה שבועות בקושי היה לי כוח ללכת 5 דקות והרגתשי כל כך מבוגרת בגילי. היום יש לי הרבה יותר אנרגיה ולמרות שאני עדיין חוורת ולא תמיד עם כוח אני כל כך הרבה יותר טוב שזה מדהים. ויווה לברזל....

gaia20

New member
נכון שמרגישים פתאום שינוי

באנרגיות?? תקשיבי, בדרך לעבודה שלי יש עליה ממש תלולה, של איזה 50 מטר ככה תמיד בדקתי מה מצבי, אם אני מגיעה למעלה חסרת כוחות וחסרת נשימה ובמיוחד כאב שרירים נוראי----> המוגלובין נמוך מאחר שבהליכה רגילה במישור, לא ממש הרגשתי שינוי, היתי צריכה לעלות עליה כדי להרגיש מה קורה לי. עכשיו אני עושה את העליה בלי בעיה
טרילילי לי

למעלה