בשורות רעות לכבוד החג

way to blue

New member
בשורות רעות לכבוד החג

שלום לכולם אתמול היה היום שהתפוצצה הבועה. פוטרתי ממקום עבודתי לאחר שנה שעבדתי שם, בכל מיני טענות לא ממש משכנעות.
בכל אופן, אני מניחה שנכנסתי לכאן לקצת תמיכה... אין לי מושג איך להתחיל עכשיו הכל מהתחלה. לפני שהגעתי למקום העבודה הזה, הייתי מובטלת בחיפושים יותר משנה והמחשבה להעזר בהורים שוב מדכאת אותי כל כך
אחרי שהייתה לי תאונה לפני מספר חודשים ועשיתי מעל ומעבר לעזור ולעבוד אפילו כשהייתי בבית על כיסא גלגלים בתקופת ההחלמה, והשתדלתי כל כך, אני מרגישה לא מוערכת..אחרי התאונה נאלצתי למכור את האופנוע שלי ולקנות רכב שיביא אותי לעבודה מהצפון למרכז כל יום ואין לי מושג איך לכסות עכשיו את כל התשלומים שהתחייבתי על הרכב והרמת חיים שהורגלתי אליה בשנה האחרונה אחרי שכבר הייתי בשפל המדרגה. אז תגידו לי, איך בדיוק קמים על הרגליים ומנסים שוב מחדש הכל? אמנם לא הרווחתי במקום העבודה שכר בשמיים אבל בהחלט זכיתי לתנאים ושכר שאני לא אקבל מחצית מהם בכל מקום אחר בשוק העבודה במקצוע שלי. אז איך לעזזאל שוב לוקחים כסף מההורים? וחיים מהיד לפה? אני יודעת שזה לא הוגן מצידי להתלונן על מצבי ושיש אנשים שבמצב גרוע משלי, אבל אני פשוט לא מצליחה להרדם ולחשוב על שום דבר מלבד הפיטורים המפתיעים האלה לרגל החג
תודה לכולכם על האוזן הקשבת.

../images/Emo10.gif ../images/Emo140.gif

פשוט לא נותנים לעצמך זמן לשקוע ברחמים עצמיים. מתחילים לחפש עבודה במרץ, בכל הדרכים האפשריות. בינתיים מומלץ גם לעסוק באיזה תחביב שתמיד רצית ולא היה לך זמן, או להרחיב את הידע המקצועי שלך. הכל - רק לא להשאר חסרת תעסוקה.

way to blue

New member
תודה..אני מקווה שיהיה בסדר

ממש לא ברורים לי המניעים לפיטורים האלה ומרתיח אותי שהבוס שלי התנהג לאחרונה ממש בזלזול משווע לעבודה והוא עוד בא ומאשים אותי שניכר שסבלתי במקום העבודה ושהוא כביכול "עושה לי טובה" שהוא מפטר אותי.. עכשיו אני צריכה שוב להשקיע במרץ בתיק עבודות שלי ולהיכנס שוב למרוץ.. חג שמח לכולם

דווקא את נשמעת לי אחת שיודעת מצויין

איך לקום על הרגליים ולהתאפס חזרה! תאמיני לי- מה שלא הורג- מחשל!!! אחותי- יהיה בסדר. קבלי
ותתחילי לחפש. את פייטרית ואת תמצאי משהו יותר טוב מקודם. כנראה שזה היה מיועד להיות זמני ומה שקורה הוא שצריך לקרות. צ'יר אפ!!!

underdog30

New member
לקחת כסף מההורים..

אני לא חושב שאת צריכה לחיות מהיד לפה. ולא חייבת לקחת כסף מההורים. את תצליחי בדרכך!. איחולי הצלחה !!!. " כל סוף הוא התחלה חדשה "

way to blue

New member
לקחת כסף מההורים

אני יודעת שיש לי גיבוי מההורים ולא אהיה זרוקה ברחוב אבל דווקא עצם העובדה שהייתי לפני כן מובטלת מעל שנה וחצי וחייתי על חשבונם כל כך קשה לי אחרי שרכשתי עצמאות כלכלית להיתלות בהם שוב.. אבל אני מקווה למצוא מקום עבודה שיעריך את הכשרונות שלי ושיהיה בסדר. תודה לכולם על התמיכה.

Mr Boggy Man

New member
אפשר לשאול במה עבדת?

אם אני לא טועה שמך (יותר נכון הניק ניים שלך) הוזכר לי פעם בתור מעצבת בתוכנת פלאש. האם אני צודק?

way to blue

New member
צודק..ואם מותר לפרסם אפילו...

עבדתי בתור המעצבת הראשי של אתר האינטרנט בערוץ פוקס קידס לילדים.. ועכשיו אני שוב מחפשת אחר עבודה

underdog30

New member
אני חי בלי טלויזיה..ממליץ!

ובדקתי את האתר "שלשעבר.." חמוד !!!

למעלה