way to blue
New member
בשורות רעות לכבוד החג
שלום לכולם אתמול היה היום שהתפוצצה הבועה. פוטרתי ממקום עבודתי לאחר שנה שעבדתי שם, בכל מיני טענות לא ממש משכנעות.
בכל אופן, אני מניחה שנכנסתי לכאן לקצת תמיכה... אין לי מושג איך להתחיל עכשיו הכל מהתחלה. לפני שהגעתי למקום העבודה הזה, הייתי מובטלת בחיפושים יותר משנה והמחשבה להעזר בהורים שוב מדכאת אותי כל כך
אחרי שהייתה לי תאונה לפני מספר חודשים ועשיתי מעל ומעבר לעזור ולעבוד אפילו כשהייתי בבית על כיסא גלגלים בתקופת ההחלמה, והשתדלתי כל כך, אני מרגישה לא מוערכת..אחרי התאונה נאלצתי למכור את האופנוע שלי ולקנות רכב שיביא אותי לעבודה מהצפון למרכז כל יום ואין לי מושג איך לכסות עכשיו את כל התשלומים שהתחייבתי על הרכב והרמת חיים שהורגלתי אליה בשנה האחרונה אחרי שכבר הייתי בשפל המדרגה. אז תגידו לי, איך בדיוק קמים על הרגליים ומנסים שוב מחדש הכל? אמנם לא הרווחתי במקום העבודה שכר בשמיים אבל בהחלט זכיתי לתנאים ושכר שאני לא אקבל מחצית מהם בכל מקום אחר בשוק העבודה במקצוע שלי. אז איך לעזזאל שוב לוקחים כסף מההורים? וחיים מהיד לפה? אני יודעת שזה לא הוגן מצידי להתלונן על מצבי ושיש אנשים שבמצב גרוע משלי, אבל אני פשוט לא מצליחה להרדם ולחשוב על שום דבר מלבד הפיטורים המפתיעים האלה לרגל החג
תודה לכולכם על האוזן הקשבת.
שלום לכולם אתמול היה היום שהתפוצצה הבועה. פוטרתי ממקום עבודתי לאחר שנה שעבדתי שם, בכל מיני טענות לא ממש משכנעות.