בשורות רעות על הבוקר

stkachov

New member
בשורות רעות על הבוקר

1. אני חולה מת 2. יש לי עוד מועד ב' לעשות

amitk80

New member
גם אצלי המצב לא משהו

נצטרף לפסימיות: הוצאתי ציון שהוא לא מספיק טוב בכלכלה למערכות מידע (זה קצת דפק את הממוצע ואני שוקל אם ללכת למועד ב' לנסות לשפר) וגם קצת כואב לי על ידידה שלי שנדפק לה קורס שלהם בחוג לכלכלה.

שאלה

אני רשום כרגע למועד ב' באינפי (יום רביעי), ואני כרגע חולה-מת (היום בקושי הצלחתי לסיים אתה מבחן..). קיצר, הלכתי לרופא, קבלתי כל מיני תרופות והוא שאל אותי אם אני צריך איזה אישור למשהו. אז אמרתי שלא כי זכרתי שקראתי איפשהו שאין מצב להזיז השנה מועדים. אז שאלתי היא. האם זה נכון ורק אישפוז הוא אמתלה מספיק טובה כדי להזיז את המועד ב' לג' או שיש מצב גם על "סתם" אישור מחלה? תודה.

stkachov

New member
לפי מיטב הבנתי

סתם אישור לא תופס. אבל כמובן עדיף שתשאל המזכירות/המרצה.

TheBigBrother

New member
אבל מה עם הקטע

שאתה בוחר בעצמך את המועדים שבהם אתה צריך להיבחן? זה אומר שבשביל להיבחן ב-ג' אתה לא צריך שום אישור רפואי. אם אני רוצה להיבחן במועד ב', אני עדיין צריך להירשם אליו בצורה ספציפית או שצריך ריום רק למועדי ג'?

stkachov

New member
היה בסדר

לא מעל 90, אבל גם לא גרוע אז לא היה לי כוח ללמוד את זה שוב ולשפר

אפשר לסמוך על מילה של מזכירה?

היום דברתי עם המזכירות ונאמר לי שאין צורך להודיע כלום ולא צריך שום אישור אם אני מעוניין לבוא למועד ג' במקום ב'. ליתר בטחון בכ"מ קפצתי לרופא ולקחתי אישור מחלה לכל השבוע, אבל השאלה-האם באמת אפשר לסמוך על כך שלא יהיו תקלות בירוקרטיות ביום הבחינה?

stkachov

New member
מממ... לא נראה לי ../images/Emo4.gif

אני במקומך הייתי מדפיס את תשובת המזכירות ומביא איתי לבחינה, לכל מקרה שלא יבוא.

berta84

New member
אתה צריך אישורים על כך שחלית שבוע

אבל מאחר שהשנה יכולת לבחור בין שלושת המועדים אולי בכל זאת תנסה לדבר עם המזכירות או יועץ BA(לי זה עזר פעם אחת) של החוג לכלכלה

למעלה