בשורת האהבה חלק א'

בשורת האהבה חלק א'

"כִּי כֹּה אָהַב אֱלֹהִים אֶת הָעוֹלָם עַד כִּי נָתַן אֶת בְּנוֹ יְחִידוֹ לְמַעַן לֹא יֹאבַד כָּל הַמַּאֲמִין בּוֹ, אֶלָּא יִנְחַל חַיֵּי עוֹלָם."(יוחנן ג':16) אלהים הוא האהבה, כך כתוב באחת מאיגרותיו של יוחנן. הוא עצמו האהבה. אחת התכונות הבולטות של האהבה היא הנתינה, שיתוף, התאחדות עם משהו או מישהו שהוא מעבר לעצמה. אלהים ברא את העולם במטרה להתאחד באהבתו עם מישהו שהוא לא הוא, לכונן מערכת יחסים עם מישהו שהוא לא הוא, לשתף ולתת את אהבתו, ולכן הוא ברא את האדם ואת כל מה שהוא ברא לפני האדם הוא ברא למען האדם בכדי שיהיו לו לאדם את כל התנאים המקסימלים לחיים טובים עם אלהים. אלהים הציב את האדם בגן-עדן, גן שהוא האלהים נטע, בגן היו שני עצים עץ החיים ועץ הדעת טוב ורע. אלהים ציווה על האדם לא לאכול מפרי עץ הדעת טוב ורע, כי ביום אכלך ממנו מות תמות. אלהים לא שם איזשהו פיתוי לאדם, שהאדם יפול ויכשל. אלהים שם מסיבתו הוא את העץ בגן, אך אסר על האדם לאכול ממנו, זו הדרך בה האדם יוכל לבטא את אהבתו בחזרה אל בוראו בכך שהוא לא יאכל מפרי העץ. אלהים נתן לאדם בחירה חופשית שהיא ביטוי של אהבה. רק מתוך החופש ניתן לבטא את האהבה. אלהים לא ברא בובה על חוט ולא רובוט, לא היה לו צורך בכך. כן, אלהים רצה בישות שתהייה נפרדת ממנו אך דומה בצלמה לו. ולכן אלהים נתן לאדם את האפשרות לבחור, אם לציית או לא. אלהים גם ציווה על האדם לשמור על הגן ולעבוד בגן. והנה יום אחד בעודם האדם ואשתו מטיילים להנאתם ליד עץ הדעת, מופיע הנחש -השטן, ומתחיל לפתח שיחה עם האשה, השטן מפתה אותה ע"י הטלת ספק בדברים שה' אמר, והאשה נכנעה לפיתוי ונתנה לאדם שנכנע אף הוא לפיתוי. מיד לאחר ששניהם אכלו מהפרי, הם מתו. הם מתו מוות רוחני, המשמעות של מוות הינו הפרדות. האדם נפרד מאלהים באותו הרגע שהוא אכל מפרי עץ הדעת. לפני שהאדם ואשתו אכלו מהפרי, האדם חי בהרמונייה מלאה עם אלהים ועם כל הבריאה, החיות חיו בהרמוניה אחת עם השנייה, לא היה פחד, לא הייתה מחלה, לא היה מוות, לא היה חטא. מהרגע שבו האדם אכל מהפרי, הפחד חדר לעולם, החטא המחלה והמוות חדרו לעולם. החיות החלו לפחד מהאדם ואחת מהשנייה ולאכול אחת את השנייה, האדמה נהייתה קשה לעבודה, העצים גילו שלכת, רעידות אדמה, הוריקנים, התפרצויות של הרי געש, וכל שאר תופעות טבע הרסניות נובעות כולן מהנפילה של הביראה, עקב חטאו של האדם, - אי-ציות לאלהים. חשוב להדגיש שאלהים לא מעניש. זאת פשוט התוצאה. לפני שהאדם אכל מפרי עץ הדעת, דעתו היית כדעתו של אלהים, ולבושו היה הכבוד והאהבה של אלהים, לאחר שהאדם אכל מהפרי, דעתו של האדם הפכה להיות דעת הפרי דעת- טוב ורע...

בשורת האהבה חלק ב'

כשאלהים ברא את האדם, הוא נתן לו סמכות וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים נַעֲשֶׂה אָדָם בְּצַלְמֵנוּ כִּדְמוּתֵנוּ וְיִרְדּוּ בִדְגַת הַיָּם וּבְעוֹף הַשָּׁמַיִם וּבַבְּהֵמָה וּבְכָל-הָאָרֶץ וּבְכָל-הָרֶמֶשׂ הָרֹמֵשׂ עַל-הָאָרֶץ (בראשית א': 26) כשהאדם אכל מפרי עץ הדעת הוא נכנע וציית לשטן, הוא נתן את הסמכות שהוא קיבל מאלהים לשטן, ומאז לשטן יש סמכות על העולם הזה. כשהשטן פיתה את ישוע במדבר הוא '' לַקַח אוֹתוֹ הַשָּׂטָן לְהַר גָּבוֹהַ מְאֹד וְהֶרְאָה לוֹ אֶת כָּל מַמְלְכוֹת תֵּבֵל וּכְבוֹדָן. אָמַר אֵלָיו: "אֶת כָּל אֵלֶּה אֶתֵּן לְךָ אִם תִּפֹּל עַל פָּנֶיךָ וְתִשְׁתַּחֲוֶה לִי." הֵשִׁיב לוֹ יֵשׁוּעַ: " הִסְתַּלֵּק, הַשָּׂטָן, הֵן כָּתוּב, 'לַיהוה אֱלֹהֶיךָ תִּשְׁתַּחֲוֶה וְאוֹתוֹ לְבַדּוֹ תַּעֲבֹד'." אם כל ממלכות תבל לא היו ברשותו של השטן הוא לא היה יכול לפתות את ישוע בדבר הזה, שכן הדבר לא היה מהווה פיתוי. אם מישהו יציע לך מיליון דולאר שאין ברשותו בתמורה לכך שתשתחווה לו, אתה אפילו לא תחשוב פעמיים ולא תסכים. אך אם כן יהיה ברשותו מיליון דולאר, (אם אתה לא מאמין שעומד בישוע) אתה עלול ליפול ולהשתחוות לאותו אדם. אלהים לא מוותר על הסמכות שלו ככה סתם לשטן שהוא האוייב של אלהים. (אגב לא מדובר בשני כוחות שווים זה לזה, אלהים הרבה אבל הרבה הרבה יותר עצום ואדיר מהשטן, השטן לעומת אלהים קטן יותר ממיקרוב). והוא מוכן לתת את הכל בכדי להחזיר את האנושות בחזרה אליו. לאלהים יש תכנית, הוא מצא אדם אחד שדרך זרעו הוא יקים עם שממנו יקום מלך, שדרך השושלת החוקית של ממלכה בארץ, הוא עצמו אלהים המלך, ב-ה הידיעה מלך המלכים ואדון האדונים, אותו אחד שישעייה הנביא ראה אותו יושב על כסא רם ונישא כשהשרעפים מהללים אותו יומם וליל באומרם קדוש, קדוש, קדוש ה' צבאות. אותו אחד, יירד לארץ כפי שהוא הבטיח בתורה בנביאים ובכתובים, יהפך לזרע קטנטון יחדור לתוך רחמה של אשה באמצעות רוח קודשו יוולד(ישעייה ט: 5), בבית לחם אפרתה(מיכה ה': 1), יתגלה לעם ישראל, באותות ובמופתים, בשחרור המונים מכבלי השטן, יסבול, יושפל, ימות ויקום לתחייה ביום השלישי, יתגלה לתלמידים וישהה עמם ארבעים יום יחזור לימין הגבורה של האלהים, וישפוך את רוחו על הקהילה שהוא עצמו הקים. המשמעות של סבלו השפלתו מותו ותקומתו היא שהוא לקח על עצמו את החטאים של כל האנושות מתוך האהבה הקדושה של אלהים לאנושות, הוא קנה בדמו את בני-האדם בחזרה, ואת הסמכות שהייתה לשטן. לשטן אין יותר כוח על מי שקיבל ומקבל את ישוע המשיח לחייו כמלך וכמושיע. הדם של ישוע מרפא משחרר ומטהר את כל מי שמאמין בו. ודרך הדם ואך ורק דרך הדם של ישוע המשיח, יש לבני-אדם אפשרות לחזור בתשובה אמיתית, לאלהים, להיות בקשר אינטימי איתו קשר של אהבה טהורה, ולההפך בחזרה לצלמו ולדמותו של אלהים ורק ע"י כך לההפך לאהבה עצמה. זאת הדרך היחידה לדעת את אלהים להכיר אותו ולהתחבר איתו חיבור של ממש. אלהים הופך למציאות בחיי המאמין וכל הברכות הרוחניות שבשמים ניתנות למאמין בישוע המשיח, כיוון שלאלה אשר קיבלו אותו המאמינים בשמו, נתן תקף להיות בנים לאלהים. וכיוון שאנחנו בנים, אלהים נתן בלבבנו את רוח בנו הקוראת, "אבא, אבינו". ולפיכך המאמין אינו עבד עוד כי אם בן; ואם בן, אזי גם יורש מטעם אלהים.(גלטים ד': 6,7) המאמין בישוע שנולד מחדש, שחזר בתשובה ומסר את חייו לישוע, המאמין שנצלב עם ישוע ומזדהה עם סבלו ומותו, גם קם לתחייה איתו לא עוד הוא חי כי אם ישוע חי בו. הוא בריאה חדשה במשיח והוא הולך ומתחדש בדעת לפי צלם בוראו, הוא לובש חמלה ורחמים ונדיבות לב, נמיכות רוח וענוה וארך אפיים. הוא נוהג בסבלנות עם רעיו, וסולח לכולם על כל חטא שאי-פעם חטאו נגדו ואף אדם לא מואשם על ידו. מעל לכל שוררת בו האהבה שהיא קשר השלמות ושלום המשיח שולט בלבבו.( קולוסים ג': 10,12-15) כיוון שהוא נמצא במשיח והוא בריאה חדשה. זאת הדרך של האהבה, היא כרוכה בהתכחשות לאגו לעצמי, בנשיאת הצלב(הדבר לא אומר לענוד את הצלב כתכשיט - אין לכך כל קשר לנשיאת הצלב) כלומר צליבת העצמי מוות לאגו ונכונות לעמוד בסבלות המשיח. ישוע אוהב את כל בני-האדם אין מישהו שהוא יותר נעלה ממישהו אחר, כולם שווים, יש אב אחד בשמים, יש רב אחד שהוא ישוע היושב לימינו של האב, ויש את רוח הקודש השוכן בכל אדם שקיבל את ישוע לחייו. תפילה לקבלת ישוע המשיח, ואהבת אלהים שבאה לשכון בתוך המאמין: "אבא שמשמים חטאתי לשמים ולך(טוב להתוודות במילים על חטאים שונים אם עולים במחשבתך), את הרע בעיניך עשיתי אם במודע ואם לא במודע. אני מודה אבי הקדוש, שישוע המשיח הוא בנך יחידך שמסרת אותו כקרבן אשם על חטאיי מתוך אהבתך, אני מקבל אותך ישוע אל תוך חיי כמלך וכמושיע, בוא אל תוך ליבי ברוח הקודש, שכון בי וכונן בי את מלכותך. עשה אותי לבריאה חדשה, לבן-אלהים, בזכות דמך. אני מאמין בליבי שמתת על הצלב עבורי וקמת לתחייה ביום השלישי בגלל שאני מוצדק בדמך. אמן." כל מי שמתפלל את התפילה הזאת(לא חייבים את הנוסח הזה), נושע, ניצל מידי השיעבוד לעולם הזה, לחטא ולשטן ונכנס אל מלכות השמים.

ד ר א ל

New member
אם אתה חושב שכבר נושעת - אז למה

להמשיך ולהשתדל לגבור על היצר למשל? האם אתה חושב שהכתוב באיגרת הראשונה אל הקורינתים, פרק 13, שם שאול מטרסוס כותב על האהבה, האם הכתוב מתקיים בך? האם סבלן אתה עד אין קץ? האם לא מקנא אתה? לא מתפאר? לא עושה דבר טפל? האם לא תבקש אשר מגיע לך? לא תתמרמר? לא תחשוב מחשבות רעות? וכו' וכו'.. קשה למצוא אדם השולט על מחשבותיו, כך שלא חושב מחשבות רעות.

אני לא חושב. אני יודע שנושעתי.

לישועה יש מספר שלבים והם קשורים למורכבות של האדם. האדם מורכב משילוש, הרי נבראנו בצלמו ודמותו של אלהים. האדם הוא גוף , נפש ורוח. אני נושעתי ברוחי הרוח שלי נפדתה ונולדתי מחדש ברוחי, אני שייך לישוע המשיח, ורק התכחשות שלי לישוע ולבשורה תביא עליי תוצאות הרות אסון. מהרגע שנושעתי הנפש שלי עוברת תהליך שנקרא תהליך של התקדשות, זהו תהליך שנמשך לכל אורך החיים, בו הדעת משתנה, הרצוון מתשנה וגם הרגשות. ככל שהאדם שנושע מתמיד בהתחברות עם האדון בהתחברות עם אחים ואחיות לאמונה ושהייה בקריאה בדבר ה', כך הוא מתקדש יותר יותר. דברים שהתרחשו בחיי מאז שנושעתי: הפסקתי לעשן סיגריות וסמים, אני לא נמשך יותר לבילויים במועדוני לילה ופאבים ומדיר את רגליי ממקומות כאלו, השירים שאהבתי בעבר דוחים אותי, אני לא מתעניין יותר בבידור שמשדרים בטלוויזיה(אין לי טלוויזיה בבית) הפסקתי לקלל, אני לא מפחד יותר, אני לא מסתתר יותר, אני יותר ויותר בוטח באדון, אני הרבה יותר סבלני ממה שהייתי בעבר, אני לא מקנא(השטן עדיין מנסה לפתות אותי בתחום, אך ללא הצלחה תודה לאל), אין לי במה להתפאר כך שאני לא מתפאר. כן יש עדיין תחומים שרוח הקודש עובד איתי עליהם, כמו לכולנו, אך תודה לאל שהוא איתי ומדריך אותי לכל האמת. מוכיח ומנחם. אני מבורך. וכמו שכתוב ביעקב ב': 13, הרחמים מתנשאים על הדין. באגרת יוחנן הראשונה כתוב, וְזֶה דְּבַר הַבְּשׂוֹרָה אֲשֶׁר שָׁמַעְנוּ מִמֶּנּוּ וַאֲנַחְנוּ מַשְׁמִיעִים לָכֶם, שֶׁהָאֱלֹהִים אוֹר הוּא וְכָל חֹשֶׁךְ אֵין בּוֹ. אִם נֹאמַר שֶׁהִתְחַבְּרוּת לָנוּ אִתּוֹ וְנִתְהַלֵּךְ בַּחֹשֶׁךְ, דּוֹבְרֵי שֶׁקֶר אֲנַחְנוּ וְאֵינֶנּוּ מְקַיְּמִים אֶת הָאֱמֶת. אֲבָל אִם נִתְהַלֵּךְ בָּאוֹר, כְּמוֹ שֶׁהוּא בָּאוֹר, כִּי אָז הִתְחַבַּרְנוּ זֶה עִם זֶה וְדַם יֵשׁוּעַ הַמָּשִׁיחַ בְּנוֹ מְטַהֵר אוֹתָנוּ מִכָּל חֵטְא. אִם נֹאמַר שֶׁאֵין בָּנוּ חֵטְא, מַתְעִים אָנוּ אֶת עַצְמֵנוּ וְהָאֱמֶת אֵינֶנָּה בָּנוּ. אִם נִתְוַדֶּה עַל חֲטָאֵינוּ, נֶאֱמָן הוּא וְצַדִּיק לִסְלֹחַ לָנוּ עַל חֲטָאֵינוּ וּלְטַהֵר אוֹתָנוּ מִכָּל עַוְלָה. אִם נֹאמַר שֶׁלֹּא חָטָאנוּ, לְכוֹזֵב שָׂמְנוּ אוֹתוֹ וּדְבָרוֹ אֵינוֹ בָּנוּ. יְלָדַי, כּוֹתֵב אֲנִי לָכֶם אֶת הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה לְמַעַן לֹא תֶּחֶטְאוּ; וְאִם יֶחֱטָא אִישׁ יֵשׁ לָנוּ מֵלִיץ לִפְנֵי הָאָב -- יֵשׁוּעַ הַמָּשִׁיחַ, הַצַּדִּיק. וְהוּא כַּפָּרָה עַל חֲטָאֵינוּ, וְלֹא עַל חֲטָאֵינוּ בִּלְבַד, אֶלָּא גַּם עַל חֲטָאֵי כָּל הָעוֹלָם. (א' יוחנן א': 5- ב': 2) החטא עדיין קיים בנו - בנפשנו, בי יש עדיין חטא, אך החטא לא שולט עוד על חיי, אני לא שייך עוד לשטן ולמלכותו. אני שייך לישוע המשיח ולמלכותו. בעצמנו בכוחנו אנו, אנחנו לא יכולים לשלוט על מחשבותינו. אנחנו לא יכולים. אבל הוא רוח הקודש יכול. אם אנחנו נכנעים לרוח, הרוח משנה אותנו ודם ישוע משחרר אותנו. רק מי שמקבל את ישוע המשיח ואת הבשורה, מאפשר לרוח לפעול בחייו ולטהר אותו מחטאיו. ואלו הדברים שמטהרים את המאמין: 1. דם ישוע המשיח. 2. דבר ה'. 3. התחברות עם אחים ואחיות לאמונה. 4. התקווה לבואו בענני השמים בפעם השנייה. (לכל נקודה שמופיעה כאן יש בסיס בדבר ה'). אל תחפש אנשים ששולטים על מחשבותיהם, חפש את ישוע שיטהר אותך מחטאיך ויעזור לך לשלוט על מחשבותיך אתה.

new2008

New member
ואיי הדברים שאמרת.. בדיוק כמו שקרה וקורה לי

"הפסקתי לעשן סיגריות וסמים, אני לא נמשך יותר לבילויים במועדוני לילה ופאבים ומדיר את רגליי ממקומות כאלו, השירים שאהבתי בעבר דוחים אותי, אני לא מתעניין יותר בבידור שמשדרים בטלוויזיה(אין לי טלוויזיה בבית) הפסקתי לקלל, אני לא מפחד יותר, אני לא מסתתר יותר, אני יותר ויותר בוטח באדון, אני הרבה יותר סבלני ממה שהייתי בעבר, אני לא מקנא(השטן עדיין מנסה לפתות אותי בתחום, אך ללא הצלחה תודה לאל), אין לי במה להתפאר כך שאני לא מתפאר. כן יש עדיין תחומים שרוח הקודש עובד איתי עליהם, כמו לכולנו, אך תודה לאל שהוא איתי ומדריך אותי לכל האמת. מוכיח ומנחם. אני מבורך. וכמו שכתוב ביעקב ב': 13, הרחמים מתנשאים על הדין." ואני מעולם לא הייתי בקהילה ואין לי חברים מאמינים ואני לא מעורב באיזושהיא דרך בקהילה מאמינה (אולי בעתיד) אבל גם לי חל השינוי הזה... זה מדהים.. גם אם אני ינסה לחזור לחיים כאלו זה פשוט לא מושך יותר..ומה שמדהים הוא שזה ההימנעות מהחיים האלו הם לא דורשים ממני מאמץ להאבק אלא פשוט אין רצון וחשק.. ואללה באמת התחדשות בכלל בכל מה שנוגע לחטאים.. ובעיני מה שמחזק את ההתחדשות הזאת שמבחינה חיצונית ומעשית אני עדיין לא בקהילה ולא מנהל אורך חיים של מאמין שזה קהילה פעילות חברתית חברה מאמינה סביבי וכו' זאת אומרת החיים הקודמים שלי עדיין לא קיבלו תחליף שיכול להסיח את דעתי ועדיין למרות זאת אני לא מעוניין בחיים הקודמים הם לא מושכים אותי! ההפך! אני רוצה להיות קרוב יותר ויותר לאלוהים הללויה! לפעמים לא שמים לב לשינויים קטנים שכביכול קטנים שקורים... אבל הם קורים!!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמתחברת לדברי שניכם לגבי השינויים

שזה ברכה גדולה להסתכל כמה שנים אחורה ולהגיד ואיי איפה הייתי!! לא הייתי אדם מרושע, גם לא אדם נקמן או קנאי..לא נהגתי לקלל או אפילו לעשן..אך לצד כל זה ישנם מלא חטאים בחיי (ואולי בחיי רבים כשבאמת מסתכלים על חייהם בעיני רוח הקודש) אין חטא קטן וחטא גדול..ואני השתניתי המון! ולא התהליך אלא בבום.. ואפילו לא שמתי לב שדברים התהפכו בחיי אלא כשנדרתי לדבר על זה..ואז פתאום עיכלתי איך נעלמו מחיי הרגלים שונים..קטנים וגדולים, ומרוב שהסתגלתי לשינוי לא הרגשתי שמשהו חסר ולא הבנתי שזה נעלם מחיי אלא כשניסיתי להיזכר בזה
זהו כוחו של ישוע המשיח, שמחדש, מקדש, ומטהר עד הגרגיר הקטן, כי גופנו הינו משכנו של רוח הקודש, ורוח אלוהים שוכנת בנו, איך הרוח הטהור יסבול חטא! תודה לדם היקר שמכסה על השועלים הקטנים שהשטן עדיין מנסה להפיל אותנו בהם.. לפעמים יש הצלחות אך ההצלחות האלו הולכות ונעלמות ומתמעטות, מבורך אתה אדוני אין כמוך באהבתך ועוצמתך חוללת בי מהפכה טהורה ויפה, שלא הייתי זכאית לה
ונתת לי לרשום נצחונות מדי יום על השטן שכל רצונו להשחית ולקלקל את יצירתך המופלאה. העניין של "לא מפחדת יותר" הוא ניצחון אדיר שיש לי היום בזכות כוחו של רוח הקודש שיש בי, פעם הייתי הסטרית על המשפחה שלי, מפחדת ממחלות פה ושם, דואגת מתאונות דרכים, אפילו מג'וקים הייתי רועדת מתה!! ולא לדבר על ענין המפגש עם רוחות רעים, וכעת זה נימוג, אין בי שום רוח של פחד, וכשהוא מנסה לחזור, מהר מאוד נעמד מולו רוח הקודש..והראשון נמלט
הללוייה
ואני היום אדם עם שמחה ושלום, היו לי תמיד סמנמני דיכאון קל שלא היה מורגש אלא בתוכי, חוסר רצון מהרבה דברים..תלונות רבות שהשארתי בפנים, ולא מעט רחמים עצמיים וכעס על חלק מהנסיבות שלי... היום.. חופשייה מכל זה
כי איפה שרוח אלוהים נמצא,, שם יש חופש

אמן!

השבח לאל! השחרור מהפחד, מהיאוש, מהדיכאון....והשחרור הכי אדיר שמתרחש בהדרגה, הוא השחרור מעצמי. הללויה! ישוע חי! זה משהו שאחרי קרוב לאלפיים שנה, יהודים בארץ ישראל מכריזים שישוע חי. ועוד דבר מדהים לא פחות, שבני יצחק ובני ישמעל יכולים לשבת ביחד, ולא סתם לשבת ביחד אלא באחדות הרוח באחווה ובשמחת הישועה כאחים במשיח. קול רינה וישועה באהלי צדיקים. אני עברתי בכל מייני תורות שונות ומשונות בעיקר בעידן החדש ובקבלה. בשום מקום לא מצאתי שחרור וישועה שכזו. כי אין שם אחר הניתן לבני אדם, תחת השמים, ובו בשם של ישוע המשיח עלינו להירפא ולהיוושע.

תודה לאל!

אני חושב שכבר אמרתי מקודם שאני מאמין שנולדת מחדש, השבח לאל. אך בכדי להשלים את ישועותך עליך להיטבל. כי כל המאמין ונטבל לשמי, אמר ישוע יוושע. והטבילה חייבת להעשות דרך הקהילה. הקהילה לא תעצור אותך מלהתחדש, ההפך. דרך הקהילה אתה רק תגלה כמה עוד עליך להשתחרר, ורוח הקודש עוזר להשתחרר מהרבה דברים דווקא דרך אנשי הקהילה. הקהילה לא תסיח את דעתך מישוע, ההפך הוא הנכון. הקהילה היא מקום בו אתה מקבל חיזוק ועידוד. ההתחברות עם מאמינים אחרים מטהרת אותנו, ואנחנו לא יכולים ללכת באור אם אנחנו לא הולכים אחד עם השני. ישוע מזהה את עצמו כלייל עם הקהילה. כששאול היה בדרך לדמשק ישוע נגלה אליו, ושאל אותו מדוע אתה רודף אותי, ושאול רדף את הקהילה. הקהילה היא גוף המשיח. ואם אין לך חיבור עם הקהילה אין לך חיבור לגוף של המשיח שהוא הראש של הקהילה. ישוע אמר שחיי עולם מקבלים אלו שאוכלים את גופו ושותים את דמו, רק בקהילה אתה יכול לעשות זאת. הקיצר בדרך של ישוע אתה לא יכול בשום פנים ואופן ללכת לבד. אנחנו זקוקים אחד לשני. הבאתי את הנקודות הללו, שיהיו לך למחשבה לפני האדון, תפנה אליו, ותבקש ממנו שידריך אותך אל הקהילה שהוא ייעד אותך להיות בה(אני יודע שהצד הזה לא קל, גם אני עברתי מאבקים לפני שהצטרפתי לקהילה). אין לי עניין ויכולת לשכנע אותך רק להעיר את תשומת לבך לחשיבות של הקהילה בחיי המאמין. בברכה.

new2008

New member
ברורה לי החשיבות של הקהילה

ואני מאוד מעוניין רוצה להצטרף לאחת וכמובן להיטבל.. אני יודע שלאורך זמן לבד זה בלתי אפשרי אני פשוט ממתין.. ומתפלל שאלוהים יכוון אותי... אני רוצה לתת לאלוהים את כל החיים שלי... נקודה! וחיי יהיו רק סביבו! בזה אני בטוח! שום דבר לא יעמוד תחליף.. אני בשלב בחיים שאני עושה וויתורים על דברים שעומדים ביני לבין אלוהים.. ויתורים שאם אני לא יוותר עליהם אלוהים לא יהיה האדון הראשון בחיי (כי אי אפשר לשרת שני אדונים) ואני שמח על כך! השלב הבא טבילה קהילה וכו'..אני בטוח! לקח משו כמו שנתיים כדי שאני יוותר! ויכנע באהבה לישוע!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן..בצניעות רבה ובאהבת ישוע אני יכולה

להגיד שבחרת בדרך הנכונה..באמת ובאור העולם, כי את זה אני יודעת וחווה..וחיה מדי יום ושעה.

new2008

New member
אגב תפילה

אנא התפללו עבורי לרפאותי אחד הדברים שמונעים ממני כרגע להצטרף לקהילה היא מחלה רצינית אבל לא סופנית אנא עזרו לי בתפילותיכם!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן דביר../images/Emo201.gif אני אתפלל עבורך../images/Emo45.gif

ולפני שאשתף אותך בכמה פסוקים שעל ליבי, אני רק אשאל "בעדינות רבה
" ..מממ..למה שדווקא לא עכשיו תהיה איפה שאחרים יכולים להתפלל איתך..לשים עליך ידיים ולהתאחד בתפילה לריפוי כי איפה שאחים בישוע נאספים שם הכוח והברכה.. וכעת שאנו מדברים עולה לי הרעיון..שאולי נוכל להיפגש..חברי הפורום לאחר תיאום במסרים, לתפילה יחד, לחיזוק אחת את השני ולתפילה אח לרעהו, וגם לבקש ברכה על הפורום הזה שיהווה בית להרבה מאמינים מוסתרים ונודדים שצריכים מקום לדבר ולשאול ולשתף.. אני יודעת שיש בעייה של חשיפה לאחדים מכם..אבל אני רק מציעה אם תראו שזה אפשרי תגידו לי או פה או במסרים.. אני מחיפה..אך תמיד ניתן למצוא זמן ומקום מתאים
זו תהיה ברכה גדולה אין ספק, בשם ישוע אמן. דביר בתפילתך תזכור את מועדי אלוהים לבניו ותבקש אותם תזכיר לאלוהים את הבטחותיו שהוא לעולם לא שוכח אך בזה אתה מראה את האמונה שלך בו ובמילתו וביודעיך כי הוא נאמן עד הסוף ולא משתנה, הנה חלק מהם שבטח יש עוד המון
: שמות פרק טו וַיֹּאמֶר אִם־שָׁמוֹעַ תִּשְׁמַע לְקוֹל יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, וְהַיָּשָׁר בְּעֵינָיו תַּעֲשֶׂה, וְהַאֲזַנְתָּ לְמִצְוֹתָיו, וְשָׁמַרְתָּ כָּל־חֻקָּיו; כָּל־הַמַּחֲלָה אֲשֶׁר־שַׂמְתִּי בְמִצְרַיִם לֹא־אָשִׂים עָלֶיךָ,
כִּי אֲנִי יְהוָה רֹפְאֶךָ׃
מלאכי פרק ג 20 וְזָרְחָה לָכֶם יִרְאֵי שְׁמִי שֶׁמֶשׁ צְדָקָה,
וּמַרְפֵּא בִּכְנָפֶיהָ
; וִיצָאתֶם וּפִשְׁתֶּם כְּעֶגְלֵי מַרְבֵּק׃ מלכים ב פרק כ 5...
כֹּה־אָמַר יְהוָה אֱלֹהֵי דָּוִד אָבִיךָ, שָׁמַעְתִּי אֶת־תְּפִלָּתֶךָ, רָאִיתִי אֶת־דִּמְעָתֶךָ; הִנְנִי רֹפֶא לָךְ
.... ירמיהו פרק ל 17...
כִּי אַעֲלֶה אֲרֻכָה לָךְ וּמִמַּכּוֹתַיִךְ אֶרְפָּאֵךְ נְאֻם־יְהוָה
... אגרת יעקב פרק ה 14 אם יש חולה ביניכם, יקרא את זקני הקהלה ויתפללו בעדו במשחם אותו שמן בשם יהוה. 15 ותפלת האמונה תושיע את החולה, ויהוה יקים אותו; ואם חטא יסלח לו. 16 התודו על חטאיכם איש לפני רעהו והתפללו איש בעד רעהו, למען תרפאו. גדול כחה של תפלת צדיק בפעלתה.

new2008

New member
כי היא מונעת ממני לצאת החוצה

אבל אני כבר רואה שינויים טובים שחלים מיום ליום.. ואני מאמין שאלוהים יסיר כל מכשול ומחסום שיעמוד ביני לבינו אמן! ותודה לכם!

למעלה