בשידור חוזר

שלקוששש

New member
בשידור חוזר

תיהיו חמודים ותענו אז מה אם עניתם כבר שאלות כלליות: שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: ולפני שאתה הולך לישון: מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול צבעים: מה דעתך על ורוד מה הצבע האהוב עלייך איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול אתה אוכל ארוחת בוקר מה הדבר שבחיים לא תאכל האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה טעמת פעם אוכל של כלבים למה איזה סוג של אוכל אתה אוהב קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא פנאי: יש לך תחביבים כלשהם אתה מבצע אותם טוב איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך אתה מתנדב בגוף כלשהוא אתה עובד מוסיקה אהובה: מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה ריקוד עושה לכם את זה מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה החבר הכי מנותק מהמציאות החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן הכי חסר אחריות הכי נודניק הכי תינוקי... הכי יפה/חתיך החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו משפחה: אתה קרוב להורים שלך למי יותר, אמא או אבא יש לך אחים או אחיות ואם אין לך, היית רוצה מה אתה אומר על אימוץ אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא) יש לך משפחה בחו"ל סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: בושם אהוב: תכשיט אהוב: התמכרות כלשהיא: יש חבר/ה דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): חלום שחלמת והתגשם: ושאלה אחרונה....נהנת?

../images/Emo26.gif../images/Emo140.gif

שאלות כלליות: שם: צליל גיל: 13 מזל: שור
המילה הראשונה שעולה לך בראש: "מאיה"
מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: כל בוקר משהו אחר
ולפני שאתה הולך לישון: כנ"ל
מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? "מה זה עושה לך זה שאתה לבד?" עברי.
סתם. אין לי שמץ, רוב הזמן אני לא לבד. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כמו לכל אחד. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא
צבעים: מה דעתך על ורוד? צבע מה הצבע האהוב עלייך? כחול איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?
אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? הבית צבוע בצבע חביב
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? סלט. אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים. מה הדבר שבחיים לא תאכל? צפרדעים. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן, אבל שכחתי איך קוראים לזה
וגם אננס
האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל
טעמת פעם אוכל של כלבים? שמע ישראל, לא
למה? כי זה של כלבים
איזה סוג של אוכל אתה אוהב? של כלבים
סתם. לא יודעת
קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? מן הסתם אתה מבצע אותם טוב? אני מקווה איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ריקוד אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא אתה עובד? לא מוסיקה אהובה: הכל חוץ ממזרחית
מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? איפשהו באמצע. ריקוד עושה לכם את זה? לא. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? הכל.
שטויות בעיקר.
מי ה.... שמות לא יעזרו
משפחה: אתה קרוב להורים שלך? יס
למי יותר, אמא או אבא? לשניהם
יש לך אחים או אחיות? כן, 4 אחים. ואם אין לך, היית רוצה? מה אתה אומר על אימוץ? לא אומרת.
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לפעמים, כשאני דביקה וקיטשית
מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אח שלי. יש לך משפחה בחו"ל? כן. סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "קרן אור" אביב גפן. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: מאיה.
ארתור, תראה מה עשית.
בושם אהוב: אולטרה ויולט תכשיט אהוב: מממ צמיד לרגל/יד התמכרות כלשהיא: לכתיבה
יש חבר/ה? לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אמממ אין לי שמץ. חלום שחלמת והתגשם:
ושאלה אחרונה....נהנת? בערך.

RTur

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

RTur

New member
עונה:

שאלות כלליות: שם: ארתור גיל: 17 מזל: עקרב המילה הראשונה שעולה לך בראש: שם חח מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: נו.. עוד 10 דקות לישון.. ולפני שאתה הולך לישון: אני עייף מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? כל מיני יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: מה דעתך על ורוד? בעע פקאצות מה הצבע האהוב עלייך? אממ.. כחול, ירוק איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? צבעוני חח אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כל חדר בצבע אחר האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן.. פיזיקה.. אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פיצה עם טונה אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים.. בזמן האחרון כמעט ולא.. תה מספיק לי מה הדבר שבחיים לא תאכל? דגים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כל מה שטעמתי ולא אהבתי האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? אחי לא סובל גבינה.. זה נחשב? צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אני צמחוני אבל לא.. יעני אני אוכל בשר אבל רק של ג'אנק פוד.. טעמת פעם אוכל של כלבים? למה שאעשה את זה? למה?
איזה סוג של אוכל אתה אוהב? טעים.. ג'אנק בעיקר קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? נראה לי שכן פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? כן אתה מבצע אותם טוב? כן איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? טאקט? חחח
סתם לא יודע אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא.. מתנדב לפעמים אבל לא במקום קבוע אתה עובד? לא מוסיקה אהובה: רוק, פופ, לטיני, ג'אז ודודו טסה מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? גם וגם מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא זה ולא זה ריקוד עושה לכם את זה? גם מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? תוכניות בידור, טלנובלות, סאטירה והופעות מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? רוזי החבר הכי מנותק מהמציאות? וואי יש לי דה-ז'ה-וו משאלון שעשיתי פעם חח.. לא זוכר החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין.. הכי חסר אחריות? אין הכי נודניק? אחי? חח הכי תינוקי...? אחי חחח הכי יפה/חתיך? אממ יוגב? החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? יוגי משפחה: אתה קרוב להורים שלך? לפעמים למי יותר, אמא או אבא? אמא יש לך אחים או אחיות? כן ואם אין לך, היית רוצה? מה אתה אומר על אימוץ? אימוץ של מה? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חיית מחמד מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבתא יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: ממעמקים שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: דני בושם אהוב: הוגו דארק בלו תכשיט אהוב: השרשרת שלי התמכרות כלשהיא: שוקו! יש חבר/ה? לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): עברתי בצפר חלום שחלמת והתגשם: וואו יש המוןןןןן.. פעם חלמתי שסבא שלי מצא כובע של תינוקות על הגדר של הבית שלנו ויומיים אחרי זה הוא באמת מצא כובע על הגדר של הבית שלנו חחחח
זה היה מפחיד.. ושאלה אחרונה....נהנת? כן

hadaroshh

New member
עונה

שאלות כלליות: שם:הדר גיל: 14 וחצי מזל:דלי המילה הראשונה שעולה לך בראש:כלום מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:אני רוצה ללכת לישון ולפני שאתה הולך לישון:אני רוצה ללכת לישון מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך: אני בדרך כלל חושבת על כמה שמשעמם לי =P יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו:כן.. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול:לא.. אחד הדברים שאני לא אוהבת זה אנשים חסרי טאקט! צבעים: מה דעתך על ורוד:עוד אחד מהצבעים מה הצבע האהוב עלייך:תכלת.. רגעו כזה איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו: =S אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר: אממ.. יש לי עוד זמן לחשוב על זה.. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור:כה אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול: לזניה :) אתה אוכל ארוחת בוקר:לפעמים מה הדבר שבחיים לא תאכל: חצילים עם קטשופ.. (יש אנשים שאוכלים את זה..בבעע..) האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר: לא זכור לי האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול: עגבניות עם חומוס..יאמי.. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה: אוכלת הכל.. (בתנאי שזה כשר..) טעמת פעם אוכל של כלבים:לללאא! למה: לללאא! איזה סוג של אוכל אתה אוהב: כל הגבינות שיש! קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא:כן.. פנאי: יש לך תחביבים כלשהם: כן אתה מבצע אותם טוב: מאמינה שכן איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך: ציור.. אתה מתנדב בגוף כלשהוא: לפעמים אתה עובד:לא מוסיקה אהובה:הכל.. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע: קולנוע הרבה יותר כיף =] מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה: לפעמים זה ולפעמים זה.. ריקוד עושה לכם את זה כככה! מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל: חברים.. (תוכנית שולטת!!) מי ה.... כנ"ל.. שמות לא יעזרו סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:Eric Clapton - Tears In Heaven (איזה שיר!) שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: גיא בושם אהוב: אמ.. יש כמה תכשיט אהוב: התמכרות כלשהיא: מחשב.. אבל זאת התמכרות ממש קשה.. יש חבר/ה:לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא עולה לי עכשיו.. חלום שחלמת והתגשם: ללכת לשיעורי ריקוד..
(וגם להופיע בעיתון..) ושאלה אחרונה....נהנת? זה הפיג כמה דקות של שיעמום..חח.. =P

כמעט שכחתי לענות

שאלות כלליות: שם: של"י פאר גיל: 19 בלוק של 14 (אפילו דודו אמר) מזל: בלי מזל חחח שור המילה הראשונה שעולה לך בראש: חם לי (אופס, זה משפט) מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה אני ילבש ולפני שאתה הולך לישון: מה היה לי היום מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך!? מממ כל מיני יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?! אני תמיד מגשימה הכל!!! כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?! לא תמיד צבעים: מה דעתך על ורוד?! לסביות מה הצבע האהוב עלייך?! ירוק איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?! כתום אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?!! סגול האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?! וואלה ?! אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?! מקרוני ושניצל אתה אוכל ארוחת בוקר?! לא אוכלת ארוחת בוקר מה הדבר שבחיים לא תאכל?! דגים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?! יש מצב האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?! בשר צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?! מה שטעים טעמת פעם אוכל של כלבים?! לא למה?! כי לא הציאו לי איזה סוג של אוכל אתה אוהב?! אוכל אכיל קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?! זה קורה לי מלא פנאי: יש לך תחביבים כלשהם?! כן אתה מבצע אותם טוב.! כן איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?! יש לי הכל! אתה מתנדב בגוף כלשהוא?! לא אתה עובד?! אפשר לומר מוסיקה אהובה: מוזיקה נעימה לאוזן... דודו טסה מירי מסיקה עופר ניסים מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?! לא יודעת אני לא רואה סרטים מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?! לא נראה לי שדודו ומירי מושמעים במועדונים ריקוד עושה לכם את זה?! לא מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?! האלופה וילדות רעות מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה?! פרחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח החבר הכי מנותק מהמציאות?! אני נראה לי החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?! תומררררררררררררררררר הכי חסר אחריות?! לא יודעת הכי נודניק?! אחותי הקטנה הכי תינוקי...לא יודעת הכי יפה/חתיך?! תומרררררררררררררררררררררררררררררר החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?! פרחחח משפחה: אתה קרוב להורים שלך?@ לא למי יותר, אמא או אבא?! יש לך אחים או אחיות?! 3 אחים ואחות ואם אין לך, היית רוצה מה אתה אומר על אימוץ?! שאני יאמץ ילד שאני יגדל אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?! אין לי חיות מחמד מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?! אחותי מיתרררר יש לך משפחה בחו"ל?! כן סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שיר לשירה-מירי מסיקה שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: מתוק לבן יריב לסת בושם אהוב: לא שמה תכשיט אהוב: הטבעת שאמא עשתה לי התמכרות כלשהיא: מממממ זה סוד יש חבר/ה?! פרודה טרייה דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): תומררררר חלום שחלמת והתגשם: כל החלומות שלי תמתגשמים (ולא רק לטובה) ושאלה אחרונה....נהנת? לא, חם לי

אני../images/Emo176.gif

שאלות כלליות: שם:צאלה גיל: 15 מזל:מאזניים המילה הראשונה שעולה לך בראש:ים..חח באלי ללכת לים מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:אני רוצה להמשיך לישוןן ולפני שאתה הולך לישון:סופסוף לישוןן מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואיןמישהו שיעסיק אותך:כל פעם משו אחר.. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו:כן.. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול:לא הכל..רק אם זה ממש דורש להגיד את זה..אבל אני ילדה עם תאקט צבעים: מה דעתך על ורוד:צבע סבבה מה הצבע האהוב עלייך:כתום איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו:תכלת אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר: קודם שיהיה לי בית לבד..חח האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור:כה אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול: שוקולד..חח אתה אוכל ארוחת בוקר:כן.קראנצ'...הקורנפלקס הכי טעיםם מה הדבר שבחיים לא תאכל: אפונהה בעע האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר: כן אפונה וזיתים האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא יודעתת צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה: אוכלת הכל.. אבל שיהיה כשר טעמת פעם אוכל של כלבים:לללא למה: כי זה לכלבים איזה סוג של אוכל אתה אוהב: אממ הכל..חח קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא:כן.. פנאי: יש לך תחביבים כלשהם: כן אתה מבצע אותם טוב: אה הא איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך: ציור.. אתה מתנדב בגוף כלשהוא: לפעמים אתה עובד:לפעמים..בייבי סיטר מוסיקה אהובה:בעיקרון הכלל מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע: גם וגם מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה: לפעמים זה ולפעמים זה.. ריקוד עושה לכם את זה :מאודד מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל: אממ כל הזמן משתנה מי ה.... כנ"ל.. שמות לא יעזרו סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:דין כרמל-ים שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אסף בושם אהוב: אמ.. יש כמה תכשיט אהוב:צמיד לרגל או ליד...וטבעות התמכרות כלשהיא:שוקולד וקולה יש חבר/ה:לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא עולה לי עכשיו.. חלום שחלמת והתגשם: לא זוכרתת ושאלה אחרונה....נהנת? אההא

למעלה