בשיחה של קרן עם איתן

niva99

New member
בשיחה של קרן עם איתן

הוא מהדהד אותה [ חוזר על מילים שלה- > טכניקה ידועה בראיונות]. מדובב אותה לגבי איך ליהיא הגיבה על הפגישה שלהם. קרן כל הזמן בוחנת את התגובות שלו. הוא שואל האם היא מבסוטה מבן ? היא מצחקקת ומוכרת לו לוקשים בלי למצמץ בכלל...

noaxxx

New member
השאלה היא האם איתן מודע לאינטרס של קרן

והאם הוא בכלל מעלה בדעתו שהיא מחליקה קצת את הדברים

goodpink

New member
כן. קרן שקרנית ותגיד הכל שיתאים לאינטרסים שלה

הבנים האלה עוורים אין סיכוי שענת תהיה עם אורן היא מחבבת אותו אבל כידיד היא כבר אמרה שלא תמשכת עליו למרות שלא שוללת כלום... כמו שכולם רואים היא תאגר אותו אבל הוא לא יתאגר אותה שכלית... הוא לא מספיק וורבלי בשבילה. ענת זה או עם בן או עם איתן מתוך ידידות ולהתפתך למשהו אחר. לגבי ליהיא היא נראית סובלת שבן נוגע בה והיא היום הלכה וחיבקה את אורן שבן נגע בה באמת על מי היא מנסה לעבוד היא רוצה שבןירצה אותה כדי שהיא תישאר דרכו אבל היא לא רוצה שום מערכת יחסים איתו נגיעות כלום. בן טיפש שלא קולט אנשים בכלל כל יום הוא מוכיח את זה מחדש.

goodpink

New member
מה שכן הדייט הראה שקרן בחורה משעמעמת והצורה ש

שהיא מתנהגת היא ממש לא ליידי LIKE . דניאל גם משעמם וילדותית אבל היא נותנת לו את הסיפוק המיני. צריך לראות דייט עם דניאל לראות אם יש להם נושאי שיחה מעבר לסקס.

niva99

New member
אכן

בניגוד לקרן- איתן נמשך לדניאל [ והיא גם "נוצרת אש"].

Lichy7

New member
הבעיה היא שהוא לא מחפש שום עומק

קרן מתגלה כמאוד משעממת וכבדה (חלקית- גם מביכה), אך יודעת לנהל שיחות יותר עמוקות (במידה מסוימת), ואת איתן זה ממש לא מעניין. הקריטריונים שלו כ"כ שטחיים שאין פלא שהוא לקח בלעדיות על המילה אינטימיות. לא אחת נראה שזה בפירוש כל מה שאיתן מחפש. עם דניאל למשל הוא מאוד אוהב להעביר את זמנו, שעה שדניאל לא יוצרת איתו שום שיחה בוגרת- השיחות ביניהם ילדותיות מאוד וכוללות בעיקר צחוק וגיבובים של שטויות, אבל אינטימיות יש המון.. בעיקר זה. לא ברור לי למה אנשים פה התחילו להעריך אותו יותר (החמצתי הרבה השבוע) אבל הוא בחור ממש שטחי

niva99

New member
מסתבר שהוא שחיין של מים רדודים...../images/Emo9.gif

KEEK

Member
עכשיו אני מבין למה איתן לא מדיח את ליז

הבשלנית של הבית

KEEK

Member
אני רואה את ליז משקיעה כל כך הרבה בבישול

שאגב נראה מאוד טעים
ואני נזכר שהיא אמרה לפני שבוע שאין במשפחה שלה ארוחות משפחתיות בערבי שישי. ופעם היא היתה הולכת כל שישי בערב לארוחות האלה אצל חבר שלה וממש אהבה את זה, וממש היתה רוצה שיהיה לה את זה. לראות אותה ככה משקיעה לכבוד השבת הזכיר לי את זה את מה שהיא אמרה. משקיעה כל כך הרבה במטבח כאילו מתוך רצון לארוחת שישי משפחתית שתמיד רצתה שתהיה לה. קצת מרגש

למעלה