בשיטוטי באזור השרון תראו מה מצאתי
S shl17 New member 24/5/03 #2 היום (למרות החום) אני מנסה להכניס את הבת שלי לרכיבה(15) אולי תקום מתחרה לאלונה
M mtbRider New member 25/5/03 #10 וואלה ו....אני בן 16 שמנסה להיכנס לרכיבה.... המלצה חמה מאוד! תכניס אותה לרכיבה היא תתפס ותהנה ואל תוותר ! (חסרות בנות רוכבות ) ותגיד לה שכל הבנים חושבים שזה הכי אחלה שיש . איתי
וואלה ו....אני בן 16 שמנסה להיכנס לרכיבה.... המלצה חמה מאוד! תכניס אותה לרכיבה היא תתפס ותהנה ואל תוותר ! (חסרות בנות רוכבות ) ותגיד לה שכל הבנים חושבים שזה הכי אחלה שיש . איתי
T timon1 New member 24/5/03 #3 איזה קטע, גם אני מצאתי כזה דבר היום ברכיבת אתגרים, זה "כזה" שאוכל ניירות, אולי זה קרוב משפחה של המציאה שלך... אני חושב ש"זה" אוכל גם מאפינס.
איזה קטע, גם אני מצאתי כזה דבר היום ברכיבת אתגרים, זה "כזה" שאוכל ניירות, אולי זה קרוב משפחה של המציאה שלך... אני חושב ש"זה" אוכל גם מאפינס.
A alonaski New member 25/5/03 #6 חחח... ../images/Emo13.gif ואני מתכוונת לשלוח את התמונה של מה שאני מצאתי (פה ממול) - לפורום זוחלים! רק לברר אם זה נחש ארסי, או תת-ארסי או ארס בלי - סי ...
חחח... ../images/Emo13.gif ואני מתכוונת לשלוח את התמונה של מה שאני מצאתי (פה ממול) - לפורום זוחלים! רק לברר אם זה נחש ארסי, או תת-ארסי או ארס בלי - סי ...
ג גדי אלוני New member 25/5/03 #7 אני לא מאמין שאת עדיין שומרת את התמונה הזו. מה זה פה ? אלה הם חייך? הפוכים או לא ..... ושכולם ידעו שבאת התהפכתי שם אבל התממונה הזו בכלל מבוימת.
אני לא מאמין שאת עדיין שומרת את התמונה הזו. מה זה פה ? אלה הם חייך? הפוכים או לא ..... ושכולם ידעו שבאת התהפכתי שם אבל התממונה הזו בכלל מבוימת.
X XCrider New member 25/5/03 #8 אלונה שומרת בארסנל תמונות מפלילות/ מביכות של כל אחד מחברי הפורום לשעת הצורך. דיר באלאק לעצבן אותה!!!... (היה אחד שזכה לראות את עכוזו קבל עם ועדה בפורום...ראו הוזהרתם!)
אלונה שומרת בארסנל תמונות מפלילות/ מביכות של כל אחד מחברי הפורום לשעת הצורך. דיר באלאק לעצבן אותה!!!... (היה אחד שזכה לראות את עכוזו קבל עם ועדה בפורום...ראו הוזהרתם!)
A alonaski New member 25/5/03 #11 אמנון!!! תזהר לך עם החנפנות הזולה הזאת!!!!!! אני עוד שומרת את תמונת הפאפרצ'י שצילמתי אותך עם הביגוד האפריקאי המינימאלי סביב מפשעתך, אוחז בחנית גדולה, עומד על השולחן וצועק: "בולה בולה, איפה את?".... - אני מ-א-ו-ד קרובה לפרסם אותה כאן... אם רק תרגיז אותי!!! גרררר....
אמנון!!! תזהר לך עם החנפנות הזולה הזאת!!!!!! אני עוד שומרת את תמונת הפאפרצ'י שצילמתי אותך עם הביגוד האפריקאי המינימאלי סביב מפשעתך, אוחז בחנית גדולה, עומד על השולחן וצועק: "בולה בולה, איפה את?".... - אני מ-א-ו-ד קרובה לפרסם אותה כאן... אם רק תרגיז אותי!!! גרררר....
X XCrider New member 25/5/03 #19 חנפנות??? זה פחד אמיתי ואוטנטי!!!.. מ"קרב" התמונות שמתנהל כאן בשרשור ניתן לראות שהאזהרה שלי בהחלט היתה במקום... ואגב, באמת איפה היית, בולה, בולה, אני לא כל כך זוכר מה קרה שם...
חנפנות??? זה פחד אמיתי ואוטנטי!!!.. מ"קרב" התמונות שמתנהל כאן בשרשור ניתן לראות שהאזהרה שלי בהחלט היתה במקום... ואגב, באמת איפה היית, בולה, בולה, אני לא כל כך זוכר מה קרה שם...
ג גדי אלוני New member 25/5/03 #13 ואם כבר מדברים על נחשים עם לשון ארוכה אז קבלו משהו ארסי לאללה..... ורק לשם הבהרה - אני כבר מחוסן....
A alonaski New member 25/5/03 #15 יש לך טעות!! ../images/Emo140.gif ידוע הרי שהארס אצל נחשים נמצא בבלוטות שבצידי הלסת ומוזרם דרך השיני-ארס החלולות שלהן (או מרזביות - במקרה של נחש תת-ארסי). כמו בצילום כאן ---------->>
יש לך טעות!! ../images/Emo140.gif ידוע הרי שהארס אצל נחשים נמצא בבלוטות שבצידי הלסת ומוזרם דרך השיני-ארס החלולות שלהן (או מרזביות - במקרה של נחש תת-ארסי). כמו בצילום כאן ---------->>
ג גדי אלוני New member 25/5/03 #16 היי תשלחי לי הגדלה בשביל רופא השיניים שלי אפילו לו אין צילום כל כך ברור.....
A aFish New member 25/5/03 #17 אתם ממש כמו אלה שכל דבר מזכיר להם בדיחה. רק שאצלכם כל דבר מזכיר תמונה. אם פעם יצא לי לרכוב איתכם (בטוח שיצא, זה רק ענין של זמן), אני בא עם מסיכה.
אתם ממש כמו אלה שכל דבר מזכיר להם בדיחה. רק שאצלכם כל דבר מזכיר תמונה. אם פעם יצא לי לרכוב איתכם (בטוח שיצא, זה רק ענין של זמן), אני בא עם מסיכה.
ג גדי אלוני New member 25/5/03 #18 אני תמיד מתמסר למצלמה שלה אבל היא בכלל לא... כנראה היא יודעת עלי כמה דברים שאפילו אני עדיין לא יודע.