בשיטוטי פה ושם

suki da yo

New member
בשיטוטי פה ושם

בזמן שאני אמורה ללמוד למבחן בספרות שאני הולכת להיכשל בו, מצאתי כמה איזכורים של משהו שנקרא the fivefold kiss זה הופיע בספר של גרדנר, בתאור המיתוס של האלה, וגם האתר whywiccanssuck.com הזכיר את זה , ולרוע המזל הקישור שבור. למישהו יש מידע על זה , או יכול להפנות אותי למקור כלשהו? אגב, אני מציעה בחום לכל מי שמחשיב את עצמו וויקני להיכנס לאתר הזה, כי כולנו צריכים לדעת את האמת...

האמת היא סובייקטיבית

אני מוריד את כובעי בפני הבחור הזה - הוא גרם לי להסתכל שוב על כמה דברים בתוך עצמי ולנתח מחדש... בקשר ל-Five Fold Kiss, מדובר בברכה אשר ניתנת ל-Initiate החדש כאשר הוא מתקבל לקוון (וכן בטקסים אחרים). בספר הצללים הגרדנרי למשל, מושח הכהן הגדול (את הנשים) או הכהנת הגדולה (את הגברים) בכפות הרגליים, בברכיים, באבר המין, בשדיים ובשפתיים - ומנשק/ת אותם קלות לאחר מכן (כאשר כל איבר כפול נחשב לנשיקה אחת, אפילו שבפועל יש שניים) ואומר/ת את הטקסט הבא במהלך הנשיקות: "Blessed be thy feet that have brought thee in these ways." (He kisses her feet.) "Blessed be thy knees that shall kneel at the sacred altar." (He kisses her knees.) "Blessed be thy womb, without which we would not be." (He kisses her Organ of Generation.) "Blessed by thy breasts, formed in beauty and in strength." (He kisses her breasts.) "Blessed be thy lips, which shall utter the sacred names." (He kisses her lips.) בספר הצללים האלכסנדרי, שכתוב טיפה יותר "פוליטיקלי קורקט" מחליפים את המילה Womb ב- Phallus בהתאם למין המועמד. (חלק מטקס ב-1st degree initiation). וכאן יש נוסח מקוצר, המתאר רק את הנשיקה ללא שאר הטקס.

ועוד משהו

הנשיקה חוזרת על עצמה בואריציות מעט שונות גם בטקסים חניכה אחרים (לדרגות האחרות למשל).

../images/Emo32.gif כרגע היה לי דז'ה וו

לגבי השאלה הזו והתשובה שלך לגבי התשובה שלי... אם יש ממש בתחושה הזו, אז בזמן שאני כותב הודעה זו אז גם את עונה כבר. ואם לא - אז תוכלו קצת לצחוק על חשבוני <LOL>

למעלה