בשיעור אנגלית בעבודה כל אחד היה צריך לספר על עצמו

La Milagrosa

New member
בשיעור אנגלית בעבודה כל אחד היה צריך לספר על עצמו

ומאיפה הוא וכו', ואחרים שאלו שאלות. שאלה ראשונה לישראלית היחידה במשרד: "שרה מה את חושבת על ההצהרה של טראמפ בעניין ירושלים"? -"מר טראמפ לא גילה פה שום דבר חדש. ירושלים היא בירת הנצח היחידה של העם היהודי ומדינת ישראל, והיא תמיד תהיה". "שרה מה דעתך על עניין פלשתין"? -"אין דבר כזה עם פלשתינאי". "שרה, האם את בעד הציונות"? -" ברור שאני ציונית! יש לך ספק???"
כולם נעצו בי מבטים המומים, כאילו זרקתי איזו פצצה.
וזהו. אין יותר שאלות. לדעתי גם לא יהיו.

אספרסו2

New member
היה לפחות שוויון במטווח הפוליטי?

האם הקטלונים שבחבורה נשאלו גם הם על דעתם לגבי דרישת קטלוניה לעצמאות ומה דעתם לגבי התנהלות השלטונות במדריד בנושא?

La Milagrosa

New member
אבל לפני שנים, במשרד אחר, היה לי קטע עם גרמנייה שמנה אחת

מאלו שהולכות עם כאפייה מסריחה על הצוואר.
אז פעם, בזמן האוכל, היא ניסתה לעשות עליי עוואנטות עם ה"פלשתינים" שלה,
אז אני עניתי לה שה"פלשתינאים" יכולים להגיד תודה רבה להורים ולסבים הנאצים שלה, שרק בגללם מדינת ישראל קמה.
זה סתם לה באופן סופי את השופר משיח, וחצי משרד לא דיבר איתי אחרי זה. חחחחחח

forglemmigej

New member
אוהו כמה סיפורים שלי יש

הייתי לפני מספר חודשים בקורס שפה מזורז להתאזרחות ורוב הנוכחים שם היו מהמזרח התיכון, קיצר יש מלה לעובד ansat אבל זה גם לכבוש, כל החביירים אומרים לי כמו שאתם כבשתם את פלסטין (הם קוראים לזה פלסטינה כאילו אנחנו עדיין בתקופת הכיבוש הרומי), אמרתי בטח, אני באופן אישי שחררתי את הכותל, אחרי זה מישהי מלבנון יום אחד אומרת מה הגבולות של מדינת הבובות שלה ואמרתי שכחת את ישראל אז היא אומרת נכון גם בלסטינה, אמרתי לא, קוראים למדינה ישראל , י-ש-ר-א-ל! אני לא נכנסת לויכוחים פוליטיים עם שטופי מח , מה גם שכל ה"פלסטינים" שפגשתי פה הסבא רבא רבא השאיר להם למזכרת את המפתח מהבית תמיד זה מחיפה ומואדי סאליב, הם בכלל לא ידעו שבישראל יש 20% ערבים -ישראלים , לשאלתי למה מי שחי בסוריה כל חייו נקרא פלסטיני הוא סורי ונניח שלא הוכר כסורי, עדיין הוא טופל על ידי אונרא וקבל מסמכים מסוריה לקיום יומיומי זה לא שהם חיו באיזה גטו , כמובן שהמסמכים "אבדו" בדרך הנה והסבה היא שאז הם יוכרו כחסרי מדינה ואי אפשר לשלוח אותם בחזרה, כל הסיפור הזה של סורים באירופה זו התרמית הכי גדולה של המאה, מה שכן לכולם בלי יוצא מהכלל יש אייפון מהדגם החדיש ביותר שעולה אלפי קרונות אבל הם בכל זאת מכוסים כלכלית מאלף ועד תו בכספי משלמי המסים!

למעלה