בשלושת החודשים האחרונים ירדתי 5 קלו

רוייקו

New member
בשלושת החודשים האחרונים ירדתי 5 קלו

השבוע עליתי למישקל וראיתי 65.5 .. לפני שלושה חודשים עמד המישקל שלי על 70 וחצי. עד כה ראיתי את השינויי בבגדים בעיקר, אבל לא ממש מדדתי בעקביות את המישקל. אני מניח שלשינוי הזה גרמו השינויים בחיי האישיים. זו גם הסיבה שאנני נימצא פה כפי שהייתי פה קודם לכן. אני מייחל כבר שיגיע הזמן ודברים ישתנו לטובתי. שתהיה לנו שנה טובה יותר שנת שלום ותקווה, שגשוג והצלחה בריאות ואושר.

RomiVais

New member
בשעה טובה רוייקו!! ../images/Emo24.gif

שמחה מאוד בשבילך!!
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שכל הדברים הטובים שאתה מצפה להם - יקרו השנה!! מכל הלב, רומי

שלגיה**

New member
נהדר רוייקו

זה רק מראה שאתה היית ועדיין בתהליך נכון שהתחושה יותר חשובה מהמספר המראה על המשקל ואילו השקילה ותוצאתה רק הראו ואישרו כי התהליך נכון ועובד. הלוואי עליי להגיע למשקל שלך,אני שואפת ל-70 ומקווה שאצליח להגיע.כרגע היעדים נמצאים במקום אחר ולאט לאט אני מתקדמת לעבר כל אחד מהם. שתהיה לך שנה נפלאה שנה של הרבה אהבה שלגיה

רוייקו

New member
../images/Emo51.gif על המילים החמות...

אני מייחל לאירועים חיוביים יותר. לפחות יצא מהעניין ירידה במישקל..

רוני#

New member
רוייקו - קח גם ממני - ../images/Emo65.gif

עם המון המון איחולים לשנה חדשה ומוצלחת הרבה יותר . בכלל .... בכל התחומים . יללה - הגיע לפי דעתי לפורום הזה לארגן מפגש - לא נראה לך ? או עם השני ביחד ..... או בכלל לצרף גם את החברה של קובי ..... מה דעתך ? נו .... אני רעב כבר יללה - שבת שלום רוני

רוייקו

New member
רוני, גמח"ט גם לך.. לגבי פגישה ...

בהחלט בא בחשבון, אבל עוד קצת.. בואו נחכה לסיום החגים האלה.. אני בהחלט בעד. מה שלומך ככה ? איך החגשים ?? אתה צם השנה ?

ורד *

New member
לרוייקו ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

אני מאחלת לך את השנויים בחייך האישיים שיתרחשו אך ורק על פי משאלות ליבך. אני מאחלת לך שיהיה לך הכוח לגרום לדברים להשתנות, שוב, על פי רצונותיך. אני בטוחה שכעת אחרי הטרנספורמציה שעברת, אתה גם מצוייד בכוחות הרבה יותר חזקים ובביטחון הרבה יותר גדול, על מנת לשנות את הדברים לטובתך. אני גם מאחלת לך ולכל הפורום שתמשיך ללוותו כי אתה עושה את מלאכתך נאמנה. שתהייה לך ולכולנו שנה טובה, שנת שלום (ללא רוחות המלחמה שמנשבות כרגע בחוץ), שנת אושר ולך ביחוד גם שנה של התגשמות משאות הנפש. ורד.

רוייקו

New member
תודה, ורד...

הלוואי ויתגשמו ברכותייך. חלק מהן - ואפילו רובן כבר התגשמו ואני באמת אדם אחר לגמרי ממה שהייתי לפני הניתוח. בדיוק דיברתי היום עם ידידה שהכירה אותי קודם הניתוח הרבה שנים וראתה אותי במיקרה לאחר 4 שנים שלא היינו בקשר (היא התחתנה בינתיים ולכן ניתק אז הקשר ובינתיים גם התגרשה, ולכן חזרה להיות בקשר וכו וכו ...) והיא נידהמה, לא רק מהשינוי הטוטאלי במראה אלא בעיקר מהשינוי הדרמאטי באישיות. הייתי רוצה לעשות שינויים בעיקר בעיסוק שלי ואני מקווה שאוכל בהזדמנות הראשונה לעשות זאת ואולי גם להרגיש בעיקבות זאת טוב יותר.

י-ש

New member
כל הכבוד

כל הכבוד רוייקו כמה שקלתה בהתחלה ומה היה הגובה שלך ולפני כמה שנים נותחתה

רוייקו

New member
נותחתי מספר פעמים. הפעם האחרונה

קלעה היטב למטרה ורזיתי את כל המישקל העודף בהתחלה ועליתי אחוז קטן חזרה. היום אני שוקל 5 קילו מעל המישקל העודף. נותחתי לפני שנתיים ניתוח לקיצור קיבה, לאחר ששלושה ניתוחים קודמים להגבלת הקיבה לא צלחו יפה. ספר קצת על עצמך

פנינוש

New member
חזק ואמץ רוייקו ../images/Emo24.gif ../images/Emo50.gif

אני שמחה לשמוע כי השינויים האישייים תרמו לירידה במשקל. תמשיך להשאר איתנו כאן|סימן קריאה| כי הנוכחות שלך מאוד חשובה ותורמת לכולם. מאחלת לך את את מה שאתה רוצה בשבילך ובשבילנו.והרגע עוד יגיע והדברים יישתנו עוד כמו שאומר הפתגם "כל דבר בעיתו
שנת בריאות ואושר והגשמת משאלות לב
|

lir42

New member
רוייקו ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך!!!!!!!!!! אפשר לדעת כמה ירדת סך הכל בשנתיים האחרונות???? האם אתה עושה ספורט?????? שלך לירי

למעלה