בשלישי אתן מתלבשות?
R Rosie52 New member 24/5/16 #3 כמה יפה את עושה חורף לוק נפלא שלך. מאוד אוהבת את שילוב הצבעים שמאוד מחמיאים לך. הנעלים למוותתת! נכון שתגלי לי איפה קנית (אולי במקרב הזמנת אונליין ואמצא במידה שלי)? שמיקונית, ממש השתפרת בסריגה, הצעיף נראה מעולה. זוכרת את הפריט הראשון שסרגת לעומת שני הצעיפים מאתמול והיום שראיתי וההבדל עצום רוזי
כמה יפה את עושה חורף לוק נפלא שלך. מאוד אוהבת את שילוב הצבעים שמאוד מחמיאים לך. הנעלים למוותתת! נכון שתגלי לי איפה קנית (אולי במקרב הזמנת אונליין ואמצא במידה שלי)? שמיקונית, ממש השתפרת בסריגה, הצעיף נראה מעולה. זוכרת את הפריט הראשון שסרגת לעומת שני הצעיפים מאתמול והיום שראיתי וההבדל עצום רוזי
S shmickey New member 24/5/16 #16 תודה רוזית! הנעליים מזארה (Aניס ), אבל משיטוט מהיר באסוס מצאתי לך כאלו שנראות די זהות ויש במידה! שולחת לך מיד מייל עם כל הלינקים
תודה רוזית! הנעליים מזארה (Aניס ), אבל משיטוט מהיר באסוס מצאתי לך כאלו שנראות די זהות ויש במידה! שולחת לך מיד מייל עם כל הלינקים
H Happy Goth New member 24/5/16 #4 בואי נצטרף לשבט ארוכות הצוואר אין, את נראית מ-ש-ג-ע-ת!!! כל השילוב הזה פשוט עושה לי כל כך טוב איך הצליעה? מתי נראה אותך עם נעלי עקב?
בואי נצטרף לשבט ארוכות הצוואר אין, את נראית מ-ש-ג-ע-ת!!! כל השילוב הזה פשוט עושה לי כל כך טוב איך הצליעה? מתי נראה אותך עם נעלי עקב?
S shmickey New member 24/5/16 #18 האמת שהבוקר כמעט ונעלתי עקבים בתכלס אני כבר כמעט לא חשה בכאב, ההחלמה בשלב מתקדם. אבל אתן לזה עוד יום יומיים נראה לי   תודה
האמת שהבוקר כמעט ונעלתי עקבים בתכלס אני כבר כמעט לא חשה בכאב, ההחלמה בשלב מתקדם. אבל אתן לזה עוד יום יומיים נראה לי   תודה
B bell1100101 New member 24/5/16 #15 מאוד אוהבת את השילוב צבעים והבגדים! (קשה לי עם קרעים במכנסים, אבל כ"כ הרבה אנשים הולכים ככה שכנראה שאני צריכה להתרגל)
מאוד אוהבת את השילוב צבעים והבגדים! (קשה לי עם קרעים במכנסים, אבל כ"כ הרבה אנשים הולכים ככה שכנראה שאני צריכה להתרגל)
ל לי וולף New member 24/5/16 #25 זה פשוט כה מגניב! אני בטוחה שהייתי אוהבת את הלוק אם לא היה הצעיף, אבל אז כשרואים אותך איתו, זה פשוט עושה את הלוק!
זה פשוט כה מגניב! אני בטוחה שהייתי אוהבת את הלוק אם לא היה הצעיף, אבל אז כשרואים אותך איתו, זה פשוט עושה את הלוק!
N Nightingale5 New member 29/5/16 #29 מצטרפת למחמאות הצבע של החולצה והצבע של הצעיף שנראה נהדר בפני עצמו לוק מוצלח
H Happy Goth New member 24/5/16 #5 הבוקר קמתי מאוחר מאד ב- 7:30!!!!! (לא משנה שקמתי כמה פעמים בלילה וגם בשש בבוקר, אבל חזרתי לישון) אני מאושרת אז התלבשתי חלק עליון דיסקוטק חלק תחתון סקיני כחול כהה וסניקרס למתן את החגיגה
הבוקר קמתי מאוחר מאד ב- 7:30!!!!! (לא משנה שקמתי כמה פעמים בלילה וגם בשש בבוקר, אבל חזרתי לישון) אני מאושרת אז התלבשתי חלק עליון דיסקוטק חלק תחתון סקיני כחול כהה וסניקרס למתן את החגיגה
B bell1100101 New member 24/5/16 #6 7.30 זה מאוחר??? אני לגמרי מרחמת על עצמי שאני מתעוררת בשעות האלו....   ממש ממש אהבתי את הלוק! הרבה שחור עם זריקה של צבע זה לגמרי לטעמי
7.30 זה מאוחר??? אני לגמרי מרחמת על עצמי שאני מתעוררת בשעות האלו....   ממש ממש אהבתי את הלוק! הרבה שחור עם זריקה של צבע זה לגמרי לטעמי
S shmickey New member 24/5/16 #9 מתה על חולצת הדיסקוטק הזו! ושילבת אותה כל כך יפה. בתמונה המכנסיים נראים שחורים אז טוב שציינת שמדובר בסקיני כחול. קולית לגמרי
מתה על חולצת הדיסקוטק הזו! ושילבת אותה כל כך יפה. בתמונה המכנסיים נראים שחורים אז טוב שציינת שמדובר בסקיני כחול. קולית לגמרי
H Happy Goth New member 24/5/16 #13 תודה יקירתי התכוונתי להעיף אותה במסגרת הכלל שלי (רכשתי פריטים חדשים, אז משהו חייב לצאת) כי לא לבשתי אותה מלא זמן, אז במקום להעיף-לבשתי  
תודה יקירתי התכוונתי להעיף אותה במסגרת הכלל שלי (רכשתי פריטים חדשים, אז משהו חייב לצאת) כי לא לבשתי אותה מלא זמן, אז במקום להעיף-לבשתי  
R Rosie52 New member 24/5/16 #21 איזה כיף שפירגנת לעצמך השכמה מאוחרת החולצה מדליקה ומיוחדת, טוב שלבשת אותה והצלת אותה התלבשת נהדר וכל הפריטים משתלבים מקסים. זה הכי קול בעיניי שלכרטיס העובדת שלך יש קליפס. למה לכרטיס העובדת שלי עוד לא סידרתי כזה? רוזי
איזה כיף שפירגנת לעצמך השכמה מאוחרת החולצה מדליקה ומיוחדת, טוב שלבשת אותה והצלת אותה התלבשת נהדר וכל הפריטים משתלבים מקסים. זה הכי קול בעיניי שלכרטיס העובדת שלך יש קליפס. למה לכרטיס העובדת שלי עוד לא סידרתי כזה? רוזי
H Happy Goth New member 24/5/16 #23 אז איפה את שמה אותו? בכיס? שלי פשוט משמש לפתיחת דלתות אז הוא צריך להיות נגיש. זה ה שפירגן לנו השכמה מאוחרת!! האכלתי אותו בשש בבוקר, והוא חזר לישון! אז גם אני חזרתי ל . הגענו לגן ב"איחור" בשמונה בבוקר, עם חיוך עצום
אז איפה את שמה אותו? בכיס? שלי פשוט משמש לפתיחת דלתות אז הוא צריך להיות נגיש. זה ה שפירגן לנו השכמה מאוחרת!! האכלתי אותו בשש בבוקר, והוא חזר לישון! אז גם אני חזרתי ל . הגענו לגן ב"איחור" בשמונה בבוקר, עם חיוך עצום