בשלני הפורום, התאחדו!!!

rrredshay

New member
בשלני הפורום, התאחדו!!!

אז מה הכנתם לאכול לכבוד השבת?

rrredshay

New member
אצלי ממש בקטנה...

אני הולך לאמא בערב... אז הכנתי רק חריימי, וניוקי מדהים לילדים לצהריים... (ילדים אעלק... YE גמר חצי סיר...)

הרקולס36

New member
בשלנים עאלק...

אצלי יהיה מרק עוף חם, טוב ועשיר להערב, עם כמה דגי מושט אדום בתנור... ולמחר יהיה ג'חנון לבוקר,שוקי עוף עם ירקות בתנור לצהריים... ולערב...כבר ניראה...

א פרסקי

New member
ארוחה משפחתית

אבא שלי חוגג היום 60 אז כל אחד מכין משהו אני מכין הפיצה המיוחדת שלי אחי מביא פשטידה והאח האחרון מביא לזניה בקיצור ארוחה על טהרת הבצק :))))))) יאמי

Gal 38

New member
זה פשוט כיף שגברים מבשלים ../images/Emo3.gif

ומפתיע אותי כל פעם מחדש.. איך אחרי הגירושים למדתם לבשל ..
גם הגרוש שלי כשהיה פה בשבת עם הילדים, חזרתי במוצ"ש ולהפתעתי ושמחתי מצאתי מלא סיריםנ ובישולים ט-ע-י-מ-י-ם !! שלא ידעתי בכלל שהוא יודע להכין ... פשוט תענוג
Gal- שאוהבת שמכינים לה לאכול)

Gal 38

New member
עוד יותר טוב ../images/Emo3.gif

יש כאלה שלא ידעו איפה המטבח ...

נשמעטוב

New member
זה כי לא לבשת מכנסיים כשהיית נשואה

אם היית לובשת אותם הוא היה מבשל... אבל אז היינו מפסידים אותך כאן

Gal 38

New member
../images/Emo12.gif

תמיד הוא היה מבשל . עכשיו הוא מבשל הרבה יותר טוב ...

תרשי לי להגיד לך

שלא נעים איזה דעות קדומות יש לך .... זה לא ניראה טוב כל כך ... אני בישלתי לפני שעזבתי את הבית של אמא, אני בעצם לימדתי את אמא לבשל ( לפחות שיהיה טעים ) ואת אמא של הילדים שלי לימדתי ולצערם הרב הם עכשיו סובלים לא מעט שם מהאוכל ...

../images/Emo45.gifמה שנכון נכון, אין על המתכונים של אהרוני

(ועוד הוא בן העדה שלי אז בכלל
) היום הכנתי אושפלאו עפ"י המתכון שלו, יצא מדהים!

הרקולס36

New member
זו בדיוק הבעיה!

אנחנו הגברים מכינים,מבשלים...יוצרים קולינריות שלמה... ואתן הנשים מבשלות ומכינות לפי מתכונים....

Gal 38

New member
ממש לא דעות קדומות ../images/Emo4.gif

אמרתי שזה תענוג שגברים מבשלים (באמת מכל הלב
) פשוט יש כאלה שלא אוהבים/יודעים לבשל ....(וכן ..יש כאלה) ואתה-תמשיך לפנק את ילדייך באוכל טעים אין דבר יותר כיף מזה.

נשמעטוב

New member
אני מהזה מבין אותך

נראה לי שהבן שלי גם סובל מהבישולים שלה רק הוא לא בגיל שמתלוננים עדיין לפחות שכנעתי אותה להפסיק לשלוח לו לגן כל יום את אותה לחמניה עם גבינה לבנה אלא לגוון. פעם חומוס פעם פסטרמה פעם טחינה עם איזה עלה חסה לגיוון תגיד הם סובלים אצלה בגלל שהיא מבשלת לא טוב או מה?

הרקולס36

New member
האמת...

אהבתי לבשל גם לפני... אבל יש לציין,שכשבישלה-היה מדהים...כך שאהבתי למטבח התפתחה אחרי... וכן,אציין,שהערתי לNIBA לא כוללת את האקסית שלי...

kleo patra

New member
אצלנו

יש הערב
י דניס בתנור עם מלא שום ושמן זית ונלווים.. עוגת תפוזים ועוגיות שקדים אני כבר שבעה.!

הבן שלי בישל...

מהסרטים. לצערי לא יודע לבשל...יודע להכין רק את המינימום הנדרש כדי לא לרעוב. מקווה/רוצה לשנות את המצב בעתיד. יש ממי ללמוד

נשמעטוב

New member
אצלנו יש מרק עוף שעשיתי

סלט בבאגנוש פרוסות חציל ברוטב עגבניות קציצות פראסה תפוחי אדמה עם שמן זית ורוזמרין ולקינוח סלט פירות מתות שדה ב FUCKING 40 ש"ח לקילו יחד עם קיווי כל זה ערוך על מפת שולחן לבנה ונרות לבנים גדולים וזוהרים לכלבה דיאנה תפריט משלה: גרונות הודו מהמרק סטיק סלמון מלפני 3 ימים פירה מלפני שבוע

למעלה