בשם האב-איך לשאול את השאלה

Bestman1

New member
בשם האב-איך לשאול את השאלה

על פתיחת תיק פלילי במשטרה ברצונו לדעת מה יהיו ההתפתחיות לגבי התיק הזה. האם ייסגר התיק או יוגש למשפט?

צ ל י ל 8

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

ניתן לעשות פריסת שאלה כזו: מה הפוטנציאל הצפוי אם אפתח תיק במשטרה בנושא X? 5 קלפים+קלף סיכום

Bestman1

New member
תוצאת הפריסה מחומש אוטומטי

1. אש צדק 2. מים מחישה מטבעות 3. אויר שני גביעים 4. רוח חמש חרבות 5. אדמה מלך החרבות

blackcat2

New member
הי ../images/Emo9.gif

הפרשנות תינתן לפריסה הראשונה כי זה תאם את מספק הקלפים הרצויים גם אם נעשתה במסגרת המחומש. הפוטנציאל גבוה מאד להגשת כתב אישום והגעה לביה"מ. אולם בניגוד לתחושת החבר חשוב לי לומר כי הדרך הזו עשויה רק להטיב עימו כי ניכר כי הוא מצוי זו תקופה ארוכה בדרך ללא מוצא. הרבה מאד אנשים עוברים על החוק ולא מבינים את חטאם. רק כשהם מתמודדים מול המשטרה וביה"מ הם מבינים את חומרת הבעיה שלהם לא רק במעשם כלפי הסביבה אלא כלפי עצמם. לעיתים זו "החזרה בתשובה" של האנשים הללו שמבינים שהם הגיעו לפי הבור ומכאן הם חייבים להתרומם אחרת כל חייהם יהיו סבל. החבר שלך חייב ללמוד ולקבל את החוויה הזו כמתקנת כמלמדת כי זה למעשה מה שקלף הצדק אומר- חטאת תשלם. למד ממעשיך והיה טוב יותר. אם ילמד הבחור הוא יקבל את 2 הגביעים שמובטחים לו שמעידים על הצלחה ופריון תוך הסתמכות על סביבה שנתפסת מצד אחד לרועץ אולם "בהרכבת משקפיים אחרות" היא דווקא מוכיחה כי מדובר במוסדות המבקשים לסייע גם לנאשם ולתת לו הזדמנות נוספת. שיחשוב על זה ויהיה פתוח לקבל את השיעור. אשמח מאד לשמוע את דעתו של החבר. בי

blackcat2

New member
אני מבינה כי חסר קלף אולם

אני הייתי מעדיפה לשלוף קלף נוסף מאשר להסתמך על הפריסה השנייה כי הפריסה הזו זועקת במדויק את רוח הבעיה ולקלפים הראשונים שנשלפים יש כוח מיוחד.

blackcat2

New member
ואגב יכול להיות שביה"מ

בבוא העת יחליט כי הבחור שאני מבינה כי הוא אביך אינו אשם. זה בהחלט אופציה סבירה. רעיון הלמידה עומד כאן במרכז הענין. שתי החמישיות קוראות גם לעירנות מצד אביך.

Bestman1

New member
תוצאת פריסת שאלה

שישה גביעים ירח שטן מלכת המטבעות כוח סיכום מלך המטות

גב

New member
שלום שושבין מס' 1../images/Emo9.gif

מה - 6 גביעים הפוטנציאל הצפוי - ירח אם אפתח - שטן תיק במשטרה - מלכת המטבעות בנושא X? - כוח סיכום - מלך המטות אני לא יודעת במה מדובר ולכן עולים פה מספר דברים. קודם כל אשאל מספר שאלות ואח"כ אתן פירוש "באפילה". אשמח אם תתייחס לפירוש עצמו ותכתוב מה קולע ומה לא. דבר ראשון תיק במשטרה תיתן גושפנקא רשמית לעניין. למרות שלא ברור אם הנושא "יזוז" בעקבותיה. נראה שפתיחת התיק בא ממקום של הרבה רגשות שליליים ונקמה. האם הנושא קשור באיזה אופן לתקופת הילדות? או לילדים? אם לא, הגשת התלונה קצת תחזיר את המגיש אחורה לעברו. בנוסף נראה שבמהלכים האלה צפויים הרבה מתח ובלבול נפשיים. נראה שדווקא בנושא הזה כדאי לנהוג בצורה עדינה יותר שתביא תוצאות יותר טובות. גישה זהירה אך החלטית. ואת זה כדאי לעשות בזמן הקרוב ולא להמתין. או.קיי. אני קצת מרגישה באפילה כרגע...אודה אם תתייחס לדברים שכתבתי

Bestman1

New member
תיק פלילי

מדובר באבא שלי, הוא רצה לשאול עם יוגש נגדו כתב אישום בתיק הפלילי שנפתח נגדו. כמו שאמרת מתוך נקמה של גורם אחר אשר לא ידוע האם גורם זה יחליט להגיש תביעה לבית המשפט.

גב

New member
אז השאלה היא אחרת בכלל...

לא האם לפתוח, אלא האם יוגש נגדו כתב אישום... לכן, אולי כדאי לעשנות את השאלה. ולשאול במקום: מה הפוטנציאל להגשת כתב אישום נגדי (אבא שלך צריך לעשות את הפרישה) בחצי שנה הקרובה? 5 קלפים + קלף סיכום שיוצא אוטומטית.

blackcat2

New member
הי גב ../images/Emo23.gif

האמת שזו השאלה שהציעה צליל מלכתחילה. הפריסה הראשונה מדהימה בדיוק שבה. היא כאילו זועקת את התשובה למרות היעדר קלף הסיכום שאני חושבת ששווה במקרה כזה לשלוף קלף נוסף מאשר לפרוס שוב. מקווה שבסט מן יגיב לפריסות שלנו. בי

גב

New member
הי חתלתולה (מיאוווו)../images/Emo108.gif

התבלבלתי מכך שהוא עשה את פרישת המחומש (אדמה מים וכו'). אני מבינה שבעצם פירשת אותה לפי פרישת השאלה... התבלבלתי גם מפני שניסוח השאלה היה כאילו אבא שלו רוצה לפתוח תיק נגד מישהו אחר...גם בהודעה שלו זה לא ממש ברור. עכשיו נפל האסימון
ואכן, צדק ומלך החרבות (שנעדרו מהפרישה השנייה) מתאימים כמו כפפה ליד לנושא....

Bestman1

New member
תוצאת פריסת השאלה- 5קלפים

נער הגביעים נזיר שתי חרבות שלושה גביעים תשעה מטבעות סיכום מלך החרבות מה הפירוש?

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo29.gif

עדיין לא ברור עם ייפתח תיק נגד אביך. אני חושבת שזו גם שאלה שאין טעם בכלל לשאול, כי היא לא תורמת דבר לידיעה. אם אכן ייפתח תיק שכזה, אזיי יהיה שווה לשאול מה פוטנציאל ההצלחה או משהו כזה. כרגע זה נראה לי מיותר.

blackcat2

New member
צליל שימי לב../images/Emo141.gif

שהועלו לשרשור זה 3 פריסות על אותה שאלה. הפריסה הראשונה התאימה מלבד קלף סיכום שהיה חסר אבל פריסה זו הבהירה מעל לכל ספק, בעיני כמובן, שהענין כן יגיע לביה"מ. (צדק ומלך החרבות- מה יכול לצעוק יותר מזה). ונראה כי הבסט מן, שאני מבינה כי אביו חשוב לו, אולי מקווה לקבל תשובה המתאימה לו יותר מאשר תשובה כנה ועל כן הפריסות החוזרות. התשובות כאן הן לא על בסיס של "תוכנית לבקשתך". הלוואי ואתבדה ואביו לא יגיע לביה"מ אולם הכרת תודה או אפילו תגובה מתבקשת. אני בטוחה כי את תסכימי איתי.

צ ל י ל 8

New member
בוודאי שאני מסכימה איתך ../images/Emo24.gif

מיותר לגמריי כל הפריסות הנ"ל, בעיקר שכפירשת לו מלתכתחילה. אני מודעת לעובדה שלפעמים אני פורסים שוב ושוב על מנת לקבל תשובה אחרת שאולי תמצא חן בעינהם. בגלל כל הפריסות שחוזרות ונישנות - ייעצתי להניח לעניין ודי. לכשיגיע היום של פתיחת התיק - "עוד חזון למועד"..

למעלה