בשם האהבה................!

בשם האהבה................!

בשם האהבה, זה הכל או לא כלום. בשם האהבה, זה קצת מזה וקצת מזה. בשם האהבה, זה גם ההגיון וגם הרגש. בשם האהבה, זה השלם וזה הלבד. בשם האהבה, זאת בנייה יסוד אחר יסוד. בשם האהבה, החלטה היא של שניים. בשם האהבה, מחשבות הופכות למעשים. בשם האהבה, היא העבר הווה ועתיד. בשם אהבה, זכרונות לטוב ולרע. בשם האהבה, הכל יחד. בשם אהבה, כאב ושמחה. בשם האהבה, היא חצי וחצי שהופכים לשלם. בשם האהבה, הנסיון הלמידה,הפירות שקוטפים. רק בשם האהבה....

*g99

New member
בשם האהבה...

ואני שואלת: איפה היא? היא קיימת? או שעליי פשוט דילגה? אולי פשוט היא נעלמה? כל המוצא,מתבקש למסור לה שאני ממתינהנ לה... g99...

מאי@

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

לאן נעלמה יקרה שלי????! מה קרה???? האהבה תמיד אצלך ואם לא ממנו אז לפחות ממני!!!!!! אוהבת עד השמיים ובחזרה.. אני.

*g99

New member
תודה לך מאיה,

לא נעלמת... חופש... זה מה שאני רוצה! חנוקה מידי,ולא מאהבה (לצערי)... מחסור באהבה... מנסה למצא אך אין לי קצה חוט... תודה לך מאיה... g99,שהלכה לאיבוד.....

FALLING STAR

New member
גם את

שלום לך g99 יקירתי ראיתי את ההודעה שלך וזה נגע לי בלב. אז תידעי שאת לא לבד אני כבר חושב שלא תיהיה לי חברה בחיים ,ותאמיני לי שאני לא מכוער. הכול ניראה כבילתי אפשרי כול עניין חיפוש האבה הזאת גורמת לי לחשוב שאען דבר כזה באמת. זאת אומרת אצלי לפחות לא,לפי מצב ניסיוני בשטח היו לי יותר סטוצים מאשר אהבות אמיתיות ,יותר נכון היתה לי יותר קשרים מעוררים ביותר עים בנות זוג שלא בידיוק יודעות מה אין רוצות מעצמן בכול מיקרה אני פה מחזיק לך ידיים ,בתיקווה שתהיי מאושרת ולא יפוך עלייך שום רגע של עצב. בקצור ולעניין -שיהיו לך חיים יפים שהחיים ימשיכו לחייך אלייך". שלך FALLING STAR

*g99

New member
תודה לך...

כוכב נופל,מי יתן וגם לך! g99... נ.ב. אני לא התיאשתי עדיין,אך מאסתי!

בשם האמונה לך חברתי

אהבה היא נמצא כל מקום אהבה קיימת ועוד איך... היא לא מדלגת על אף אחד.. היא לא נעלמה ,היא תמיד איתנו, פעם יותר חזקה ופעם אחת היא לא מפספסת שום לב הרי זאת המטרה של האהבה שהיא תשכון בכולנו.... וגם האהבה שלך האהבה בשבילך נמצאת וקיימת לכל דבר יש את הזמן שלך רק תאמיני תאמיני בהאהבה תאמיני בעתיד חוקרת

*g99

New member
בשם החברות.

אמרה לי היום חברה המון דברים כולם נכונים! אין ויכוח אך יותר מכל היה דבר אחד שנגע ללבי,נגע בי היא סיפרה לי שלפעמים כשהיא רואה את הצעדים שלי הצעדים שבגללם אני נפגעת בסוף, היא מנסה להזהיר ובוכה בשבילי,על הכאב שלי... בשם החברות: זו חברתי הטובה! תודה לך חוקרת שלי על חברות אמיתית וכנה! g99,אוהבת אותך מלא! נ.ב. מה עם המזגן?

תודה מתוקה

תודה שאת חברה שלי תודה על הכל צוות לעניין אני ואת..... איך שהכרנו מה שעברנו, הכל כאילו היה צריך לקרות..... אנחנו עוברים הרבה בחיים ומקווה יקירתי שכאב לא יהיה בך אלא רק אושר ושמחה אמרתי לך חברות אצלי זה בטוב וברע מכל הלב.... ותזכרי תמיד אני איתך. שלך...תמיד........ אוהבת ומלא חוקרת

*g99

New member
את יודעת,

היום,כשיצאנו,לא מיזמן,כששוחחנו רציתי לבכות שוב, ריגשת אותי כ"כ! אני זו ששמחה שיש לי אותך, בלעדייך לא היו הרבה דברים טובים! תודה לך שוב! g99...

אין בעד מה ../images/Emo24.gif

יודעת ומבינה אותך בהמון דברים בהמון מעשים, הטוב נמצא מעבר לדלת רק להושיט יד ולקחת שלך.......חוקרת

Pathos

New member
אל נא ייאוש...

רבים בעולם זקוקים לאהבה רבים בעולם מייחלים לבואה אולם יש רק מלאך אחד קטן אשר עובד כל...........הזמן לכן אל נא ייאוש,ואל תאבד התקווה שכן לבסוף הוא יגיע מלאך האהבה.

האהבה נמצאת אצלי בפנים..

אני רק צריך למצוא את הבחורה שתראה אותה ותיקח אותה ותחזיר לי אהבה כמו שאני יכול לתת... האהבה נמצאת אצל כל בנאדם בלב.. היא יוצאת כשיש עם מי לחלוק אותה.

bugy

New member
האהבה אינה רק רומנטית../images/Emo108.gif

תן אהבה לסובבים אותך, שקיימים בעולמך כעת, ופתח את עצמך לחברים הכרויות והתנסיות חדשות.. גם זו אהבה הרי ככל שתכיר יותר אנשים, ושמך הטוב יצא למרחוק, יגדל מספר הבנות שישמע עליך......גם כך ניתן למצוא אהבה

למעלה