בשם חוג בישול יום שני...

RavkatRafi

New member
בשם חוג בישול יום שני...

הנהלת חוג בישול יום שני רוצה להודות לאלונה על ההובלה ה מ ש ו ב ח ת בטיול מרבדי הפרחים והשלוליות אתמול. (וגם בעצם על טיול הגבינות וההתהפכויות בשבוע שעבר). היה מעולה! בשבוע הבא כנראה לא יהיה טיול כי המדריכה נוסעת לאכול דגים, אז ניפגש לאחר חג המצות :) רפי (ולכל מי שמתכוון להתחרות במגידו - סעו בזהירות! מסלול די מסוכן לתחרות...)

aFish

New member
עכשיו סוף סוף נסגרתי סופית על הפנים

שלך. זה מה שחשבתי, הצלבתי אינפורמציה + תמונות של אלונה ואכן זה אתה. מה הענינים רפי? מה זה הזהוב היפה הזה שאתה מדווש עליו?

RavkatRafi

New member
היי אישפיש :)

היי פיש - אכן יפה אבל למה צורר?? רק אמריקנים בורים יכולים להקים חברת אופניים ע"ש עוכר ישראל הלא הוא טיטוס, מחריב בית מקדשנו :) (הדגם נקרא רייסר איקס). תבוא גם - אנחנו חותכים מעבודה כל יום שני כמעט. רפי

aFish

New member
מחזיר אותי לימי ההברזות מביה"ס...

ואני הייתי תלמיד חנון...לא הברזתי מעולם! אולי הגיע הזמן...תשלח קריאה ואני אשמח לבוא מדי פעם רכוב על אופני האבירים. באמת לא ראיתי שום קריאה לטיול החביב הזה שעשיתם אם לצטט את היוזמת "תודה לכל אלו שנענו לקריאה והצטרפו לטיול שלי!". בהחלט מפתה...לאור התמונות...אתם קבוצה קבועה? אתה עוד ביעוץ כלכלי? (אני זוכר נכון לא?)

RavkatRafi

New member
למה לא ראית קריאה ??

לפני חודש שאלתי פה בפורום מי רוצה לטייל בימי שני - התקבלו כמה פניות - עשיתי מיון קפדני (זאת אומרת כולם התקבלו) והתחלנו לפני שבוע. והיות שאלונה היא מדריכה מיומנת אז אנחנו זוכים גם למסלולים מצוינים וגם להכיר את ההבדלים בין נורית, פרג, כלנית וכלנית לא מואבקת...:) ובקשר לעבודה - נמאס לי להתגלח וללבוש עניבה כל בוקר אז כבר מזמן לא משתמש בהכשרתי הכלכלית :) יש לי חנות תינוקות היום ברמת השרון :) נודיע לך בטיול שני הבא. רפי

למעלה