בשם מחצית מצוות ההנהלה "מזל טוב"

tiger

New member
בשם מחצית מצוות ההנהלה "מזל טוב"../images/Emo41.gif

הגיע היום לו ציפיתם יותר מכל,אפשר להפסיק ליקסוס ציפורניים לטפס על הוילונות והכי חשוב אפשר לעזוב לרגע את הצ´ילום הוא לא יברח. כן כן זה הגיע נפל תפוז בפרדם וקם לו פורום חדש וירוק (מריחים?) לסמים קלים.אז נאחל לו מזל טוב ונתחיל לרוץ ,טוב אפשר גם ללכת ולא נגרש גם את מי שיגיע בזחילה... t שנטי שנטי עישנתי וישנתי

yellow cheese

New member
אין דבר כזה סמים קלים../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

אני המומה מ
שבכלל הסכימה לפתוח פורום כזה שמעודד סמים.. "סמים קלים"...הא
זה לא קיים
מסמים כמו גראס וכאלה עוברים לסמים "קשים".. מה שתמיד נכון! בכל מקריי... בושה ל

tiger

New member
את צריכה לרענן את מילון המוסגים שלך

תאורית הסולם לפיה מי שמתחיל עם סמים קלים עובר בהכרח לסמים קשים הופרכה כבר מיזמן ויש לי יופי של כתבות ומאמרים של רופאים ואנשי מיקצוע בנושא.אני אצרף אותן בהמשך אחת מהן את יכולה ליקרא בעמוד הקישורים הירוקים של הפורום:כשמשקרים לכם הורגים אתכם מאת יהודה נוריאל.עורך דין ועיתונאי במיקצועו. ואין בפתיחת הפורום הזה מישום עידוד לשימוש בסמים קלים והודעות שיעודדו כזה דבר ימחקו. ודרך אגב תפוז הם אולי הפורטל האחרון שהיצטרף לרשימה של הפורטלים שמפעילים פורום לסמים קלים כך שמהבחינה הזו אם כבר אז כל הכבוד לתפוז שהחליט גם הוא ליפתוח פורום בנושא כל כך חשוב ומועיל. אנשים מישתמשים בכל הסמים ביגלל כל הסיבות הלא נכונות ואת זה הם לא עושים ביגלל שיש להם עודף מודעות או עודף ידע ואינפורמציה...את זה בדרך כלל הם עושים ביגלל ההיפך הגמור.אנשים כמוך שרוצים ליראות בצימצום התופעה ולא בהיתרחבותה חסר הרסן וביגלל כל הסיבות הלא נכונות ,צרכים ליהיות מרוצים על כל פורום חדש כזה שניפתח ועל כל שביב של אינפורמציה חיונית שתיזרום אולי מיכאן למי שצריך t

Gevakumon

New member
יש דבר כזה סמים קלים

ולהגיד שאין דבר כזה סמים קלים זה פשוט, לא נכון, עזבו מה אתם מנסים להגיד בזה, זה לא נכון, יש סמים קלים, והם שונים מהסמים הכבדים. ואני דווקא מופתע לטובה מתפוז שנתנו לפתוח את הפורום, לא בגלל הדעה שלי בקשר לשימוש בסמים קלים, אלא בגלל שהם נתנו לגיטימציה וחופש התבטאות לנושא גם במחיר של בלאגן שהם בטח יחטפו על זה :) אח, אני מפוחלץ :)

למעלה